Jump to content

Stan1

Потребители
 • Posts

  280
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About Stan1

 • Birthday 06/17/1970

Допълнителна информация:

 • Любим играч
  Не казвам

Stan1's Achievements

Baby Scouser

Baby Scouser (3/10)

 1. Да и въпреки футболните му суперлативи,то за мен си остава едно лицемерно,лукаво леке и въобще не искам да чуя за тоя...
 2. Строшка,ако мога да те оточня,то Окса не само,че ще играе всеки мач,ами след мача ще има възстановителна тренировка от също толкова минути.Нашата А група е толкова интензивна,че в редките случаи,когато си причинявам гледането на някой мач,то съня оборва случващото се на терена....
 3. От посочените имена в списъка ми настръхна кожата....
 4. Абе,да ти кажа,изглежда добряк,но към лакоми пумияри е тиран! Повярвай ми,нямаше да му крои басма.
 5. Уникален футболист,но за съжаление многото контузии му попречиха да бъде в светлината на прожекторите. Тръгва си като европейски шампион,какво по-подобаващо в неговата кариера!! Винаги един от нас!!
 6. Ами,братле,който си го може,си го може!!.....Е,не е като бербатов,но бива.....
 7. Много внимание му отделяте на тази гад,бляд.....Като футболист е много добър,но иначе е доказан БОКЛУК.
 8. Вижте,Джини може да не е от играчите които блестят,но той е изключително работоспособен,вършее на голям периметър,умее да задържа топката,а това са качества,които Клопо цени!
 9. Ето това е приказка,точните разлики между Клопо и останалите тренери!!
 10. А тоя не е зле да замълчи,защото го помним що за цвете беше.....
 11. В десетата Божия заповед е описано,какво не трябва да пожелаваш!
 12. Има ли някой идеален?Не,разбира се....Няма да се връщам назад във времето,само ще припомня трансферите на предишния гуро-Роджърс.Той беше на принципа проба-грешка,купуването на килограм,и честно казано се много дразня,когато му преписват онова второ място на него...То беше плод на всичко останало,но не и на уменията на този човек.Сега,що не взимаме бройката,тя бройката е много важна.Ами,освен,че е наясно какво прави и защо го прави,Клоп показа и характер,какъвто много малко,ама много малко треньори го притежават! И да,супер се кефя,че взима само онова,което той е набелязал,а не алтернатива,защото от нея глава ме заболява,когато се сетя,какви "алтернативи" се изсипваха в клуба.
 13. Честно казано,исках да напиша нещо по обстойно за тоя,но съм твърде бесен за да задържа емоциите си,да го напсувам,но има ли смисъл....Много,ама много малък човек е това за да му отделяме това незаслужено внимание.....Казвате дал е много на отбора,да откъслечни проблясъци,а в останалото време невидимото покривало....ОТРЕПКА!
 14. Уау,то магьосник,то супер нова,абе,коу.....Как става от едно невръстно ревящо и никому незнайно мекере се оказа биг стар.....Стига бе,ще ме утрепете....М,че спомням си,га сложи каска на празната си тиква,та да инспектира новата трибуна,то снимки,то пози.....Жалкия латинос коутиньо просто маскарад,стига бе,не искам повече името да му чувам-Боклук.....Накажете ме!!!
 15. Много точно казано,евала на фена!! Ама,тоя какво си въобразява,че когато му скимне и,хоп-искам при парцалите....Не става така,ей.....Ако имах власт щях да те закова в резервите на резервите..
×
×
 • Create New...