Jump to content

J.N.K.

Потребители
 • Posts

  1,751
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

J.N.K. last won the day on December 12 2016

J.N.K. had the most liked content!

About J.N.K.

 • Birthday 09/17/1992

Допълнителна информация:

 • Пол
  Мъж
 • Любим играч
  Д.Хендерсън

Recent Profile Visitors

21,165 profile views

J.N.K.'s Achievements

Rising Scouser

Rising Scouser (5/10)

2.7k

Reputation

 1. Кой тоя бе? И какво значи арабски нос?
 2. Била валидна от другото лято - 2023
 3. Нкунку, за който се е писало доста във форума последните месеци е удължил с Лайпциг то 2026 и откупна клауза 60 евра, според Романо. Викам да прави силен мач срещу нас след месец и да го взимаме догодина.
 4. За Карвальо, не съм го гледал в мач, само хайлайти от дадени кръгове и подобни, но като игра(движение) ми наподобява на Коутиньо сезон 2013-2014, нещо като т.нар. 10-ка зад нападателя. Може с него да видим подобие на онази схема, която пробвахме есента от първия сезон на Жота.
 5. За мен са ни достатъчни латиносите в отбора.
 6. Отборите имат точно определена бройка комплекти гуми и сами решават колко комплекта съответно софт, медиум и хард да изберат, както и кога и как да ги ползват. Това се случва поне месец преди самото състезание.
 7. Не знаех, че Тилеманс е толкова млад. Той би трябвало да е дори по-евтин от Уорд-Прауз, понеже му изтича договора и заяви открито, че няма да го поднови. Спрягат се 25 милиона, Арсенал били в напреднала фаза на преговори, каквото и да значи това. Предишното ми мнение може да се тълкува така - ако сега вземем подобен халф като Тилеманс или друг за към 40 милиона, другото лято няма изобщо да търсим нов. Лично мнение.
 8. По принцип и аз смятам, че трябва полузащитник, а за Тилеманс съм писал доста пъти, че го искам, но честно казано в момента не виждам смисъл от подобен трансфер. И Уорд-Прауз и Тилеманс са страхотни играчи, но са вече на възраст и не ни вършат работа. Дори и за един сезон не ни трябват, ако наистина ще има голям трансфер другото лято, както вече няколко сериозни и близки до клуба журналисти написаха. При това положение предпочитам Джини под наем, отколкото мега заплатата, която иска Тилеманс или тренсферната сума да Уорд-Прауз.
 9. АБе какво е това? Януари и Февруари, когато по принцип ни е най-трудно като игра(тази година бихме всички, ама 0:1 Бърнли и т.н.) две домакинства и 5 гостувания?...
 10. Конференциите е клубна надпревара. За нея отговорна е УЕФА. Фифа се занимава с националните отбори и турнира е наречен Лига на нациите.
 11. Ъъъ, да си оправят календара.
 12. На Сон баща му да не му е агент нещо? Аз това го виждам като покана за оферти. Може би след привличането на Нунез нямаме шанс, но все пак.
 13. Извадиха някакво статистическо сравнение между нашия и лошия. https://www.squawka.com/en/comparison-matrix/?compare=-c9-Cw9pvnFM8BWe7fMJb
 14. Колега, вече 15 минути се хиля на този глагол в смисъла на това изречение. Иначе за Дарвин..., аз доволен!
 15. Изобщо не съм убеден, че Хааланд ще излезе по-добрият трансфер. Верно, по-доказан вкарвач е, обаче като игра всички път като го видя ми мяза на бял Лукаку. Определено предпочитам Дарвин. Нямам търпение да стане официално.
×
×
 • Create New...