Jump to content

J.N.K.

Потребители
  • Брой теми

    2886
  • Joined

  • Последно видян

  • Спечелени дни

    10

J.N.K. last won the day on March 11

J.N.K. had the most liked content!

About J.N.K.

  • Рожден ден 17.09.1992

Допълнителна информация:

  • Пол
    Мъж
  • Любим играч
    Д.Хендерсън

Последно видят от:

22581 profile views

J.N.K.'s Achievements

  1. Е, какво, смазаха ги. Просто играчите са слаби и действаха припряно, което си е и вина на тренера, но в друг ден можеше и да бият с 5 гола разлика. Гледах само второто полувреме де, не знам какво е ставало преди почивката.
  2. Ама са падали всеки път, така че титлата е била загубена преди това.
  3. Попадна ми едно клипче във фейсбука - https://fb.watch/qKoGs8KYyl/ Въпросът е колко точно червени картона бяха спестени в този мач. Който отбор какво иска да прави, накрая шампион е този, който ФА решат.
  4. Тези от Барселона ще се мъчат да станат футболисти, а тези от Несебър ще се търсят начини как да влязат в чалготеката.
  5. Ужас, гостуване в ЛЕ и после няма и три дни по-късно Пепо......
  6. Правили са го стотици футболисти досега и продължават да го правят по няколко всяко лято. Каква е разликата? Бундеслигата е нещо като секта, там всички пътища водят към Байерн.
  7. Ако избере Байерн пред Ливърпул ще е неморално или какво?
  8. Страдаш от вид раздвоение на личността, въпросът ми е съвсем честен.
  9. Колегата Сиймор явно в началото на века е виждал в бъдещето и още тогава е знаел, че играещият в Сосиедад Алонсо ще е топ футболист, спечелил всичко като играч. Жалко, че животът му така се е стекъл, че вместо да изкарва милиони с тази си дарба, е принуден да моли за внимание по форумите. Ама така е, Бог дал, Бог взел.
  10. Баткооо, тоз Тиърни сега в неделя май беше ВАР на мача срещу Борнемут. Имам чувството, че се въртят едни 5 съдии на нашите мачове и толкоз.
  11. Всичко по-горе е чудесно, но трябва да се направи нещо сега, Януари. Попаднах на по-долната снимка и просто не знам как с толкова отсъстващи ще играем на четири фронта.
  12. Нямаше дузпа срещу Сака, колега. Контактът бе предизвикан именно от Сака, а не от Огбона. Виж пак повторението как прехваленото англе си протяга крака надясно и назад за да се спъне сам. Чиста симулация, трябваше и картон да му дадат.
  13. Не я знам тая група, ама това заглавие си е баш за феновете на топченцата писано май май.
×
×
  • Създай ново...