Jump to content

J.N.K.

Потребители
 • Posts

  2,133
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

J.N.K. last won the day on December 12 2016

J.N.K. had the most liked content!

About J.N.K.

 • Birthday 09/17/1992

Допълнителна информация:

 • Пол
  Мъж
 • Любим играч
  Д.Хендерсън

Recent Profile Visitors

21,594 profile views

J.N.K.'s Achievements

Advanced Scouser

Advanced Scouser (6/10)

3.5k

Reputation

 1. Дарвин как се изстреля към избитата топка...дзверо...
 2. Ако играят както първите два мача - да. Гледам обаче, че излизат с променен състав, като влизат хора във форма за сметка на такива със стари лаври и очаквам да има подобрение.
 3. 'начи по-добре да играем на сигурно и да взимаме оня с яката гърбина от Дарби, където ни тормозеше преди месец децата?
 4. Те може да са "средняшки" отбор, обаче ние дори не сме близо до това ниво. Не са един или двама добри играчи в тези отбори. Всичките играят в много по-силни първенства от нашето подобие на такова, където не само физическата подготовка е по-добра, ами има разлика във всяко едно нещо. Българите са го казали много отдавна, че с каквито се събираш, такъв ставаш. А ние си кръщаваме първенството на букмейкър...
 5. Става мач. Тоя Исмаила Сар как още е в Уотфорд не знам. Явно е доста скромен пич, защото играе като за доста по-голям отбор, най-малкото по-добро първенство.
 6. Ама му дадоха "играч на мача". Аз отсега се обзалагам, че по същия начин Меси ще вземе "играч на турнира".
 7. Гледам ги сега ван Дайк и компания и си мисля, че задължително трябва да се пробваме за тоя Гапко. Страшен е, много би ни паснал.
 8. Не са трудни за различаване езиците. Вече ако искаш да ги прочетеш е нещо съвсем различно. Edit: Корейски, японски и китайски. Нищо общо.
 9. Само дето това не е на корейски.
 10. Не, аз искам нещата да са както досега, само да се увеличи нет спенда от трансфери от 20 милиона на 50, да речем.
 11. А защо трябва да има предпочитания? Аз казвам точно обратното, че ако някой, човек или фонд, иска да инвестира, не му пука кой отбор ще вземе. Важното за него е да постигне целта си. А за нас, като фенове, е важно неговата цел да бъде възможно най-близка до това, което ние искаме за отбора, който обичаме и подкрепяме.
 12. Хубаво, ама не може с всеки клуб да стане така. Нюкасъл имат стадион над 50к човека - нещо, което даже Челси нямат. А това също е от значение. Подчертава "мъдростта" на инвеститора, съгласен съм, но произхода на собственика и нулите в банковата му сметка не са достатъчни. Нали имаше преди някакви Азиатци в отбори от средата на класирането, вече не помня къде, май при вълците или Вила, едно от двете, и нищо не инвестираха. Поне не и така, както един обикновен фен би предположил, предвид финансовите възможности на собствениците. Сегашният на Фулъм и той е някакъв индиец ли беше, пакистанец ли, нещо такова, вече стана 10 години им е собственик, обаче не са напреднали много и се лутат между дивизиите.
 13. Е, ти ако си инвеститор и искаш да пробиеш на даден пазар, дали ще ти пука коя фирма(в случая отбор) взимаш? Не вярвам. Според мен е по-важно с каква нагласа взимат клуб, т.е. дали и колко ще искат да инвестират и каква е крайната им цел. Както и по какъв начин ще подхождат към спортно-техническите решения, които не би трябвало да са в тяхната компетенция. Едит: Това, което ФСГ направиха, а именно да вземат клуб на безценица с цел да спечелят много пари, не го виждам като вариант нито при нас, нито при Юнайтед. Възможно е, дори може би и е логично, не съм експерт, в бъдеще цената на подобни клубове да продължи да расте, обаче няма да е с толкова, колкото е сега.
 14. Гледам имат отменени говоле и не знам как са играли през първото полувреме, обаче пуснах мача след като стана 2 на 1 за арибите и не видях една свясна атака на аржентинците. Постояно едни балонни центрирания, почти никакво движение на нападателите.
×
×
 • Create New...