Jump to content

Toshko_Afrikanski

Потребители
 • Posts

  1,184
 • Joined

 • Days Won

  7

Toshko_Afrikanski last won the day on February 17

Toshko_Afrikanski had the most liked content!

About Toshko_Afrikanski

 • Birthday 06/12/1987

Допълнителна информация:

 • Пол
  Мъж
 • Любим играч
  В.Ван Дайк

Recent Profile Visitors

11,815 profile views

Toshko_Afrikanski's Achievements

Rising Scouser

Rising Scouser (5/10)

2k

Reputation

 1. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Homegrown_Player_Rule_(England) https://en.m.wikipedia.org/wiki/Jude_Bellingham
 2. https://video.liverpoolfc.com/player/0_4ek7yhc6/ Последните три минути. Всеки може да си прави тълкованията, аз няма да изразявам моите
 3. Преди това се караха Рийз и Тияго. Предишния мач на Тухлата не му издържаха нервите. Има нещо гнило в Дания.
 4. Второто съприкосновение е вътре, а след първото може да продължи и топката е близо до "ш*****та резерва". Съгласен съм със съдиите тук.
 5. Слуховете не са ли за двойна заплата и 5 години. Малцина биха отказали на тази възраст сякаш.
 6. Естествено, ако визираме този мач, в който точно халфовата ни линия беше единственото читаво до картона при липсваш ляв фланг, изолирани Салах и ван Дайк и превъзбуден Нунез. След картона пък Хендо и Фаб меко казано мачкаха уж двойно повечето играчи около тях в зоните им.
 7. Брат, кой си мие зъбите преди мач
 8. Опит, което е странно, защото мисля, че си близка на моята възраст. Преди 10-15 години разсъждавах по съвсем различен начин. Сякаш отиваме в една спирала, при която четем набързо и гледаме да отговорим, в което няма лошо, но няма да участвам, съжалявам. - За Клоп - търси се постоянно, но на този етап изглежда, че няма да се вземе. Било то заради отсрещната страна, както е с БВБ, било то поради друга причина. - За Диаз - лято 2022, не 2021.
 9. Ти гледаш резултатите, аз обичам да гледам и пътя.
 10. Именно. Текущата ситуация е малко по-различна от началото на сезона, да, но това не е повод да се търси нещо на пожар и точно за това дадох примера с Кабак. Аз така го разбирам. Също така каза, че той играчи не търси само сега, а постоянно и тук пак може да дадем пример с Диаз, който сякаш не беше за взимане зимата, но излезе възможност и те се възползваха, иначе вероятно щеше да е лятото.
 11. С риск да досадя и отново да бъда обвинен, че само апострофирам, ще пиша още веднъж, че ми стана интересно, а и е петък: Нека поговорим за това. За съжаление търсачката не работи, но имаше няколко души, които така като теб апелираха да се вземе Озан Кабак, при това много преди да започне сезона и да стане това, което стана с Ван Дайк, Джо и Матип. Та Кабачето сякаш не става. Ако помниш в началото на следващия сезон Клоп призна, че е сгрешил, но според него грешките бяха в това, че не се довери на Рийз и Филипс по-рано и е трябвало да дисбалансира отбора връщайки Фабиньо и Хендо като централни, което пък връщаше Тияго и Джини като 6-ци, по-малко рискове в офанзивен план и т.н.. И другото, че точно заради "паниката" е позволил няколко играча да влязат в мачове не напълно физически готови, което е довело по-големи проблеми от това да не ги рискува и да не играят 1-2 мача повече. С други думи решенията бяха в отбора и тренировките, при това тези решения ме накараха да се вълнувам последните 10 мача все едно се вълнувам, че сме спечелили някой трофей. Предпочитам да вярвам на неговите думи и това ме кара да се чувствам добре. Иначе трябва да вярваме, че Озан Кабак е добър защитник или Тилеманс е страшен халф, или хайде пример с мен и моите разбирания за футбол - неведнъж съм казвал, че Дъглас Луис би паснал идеално на нашия отбор. Според мен повечето не сте съгласни и това е нормално. Специално за Окс и Ловрен искам да коментирам. Ловрен в онези години в моите очи бе един от наистина добрите централни защитници. Особено много ме впечатляваше играта му на за първа топка, къде рядко изпитваше трудности. Имаше такива срещу Лукаку например, но преборваше играчи като Рамос(голът на Мане в Киев) и повечето централни нападатели тип Митрович. А и Ловрен малко или много се доказа на онова Световно, когато стигнаха финал. Вероятно ще кажеш, че и Харито игра финал наскоро, но и там съм на мнение, че англичанинът има доста добри качества и както бях писал проблемът му е ментален следствие на обстановката, която попадна в МЮ. А и не забравяй, че се говори обикновено за двойка централни или линия на защита, а след идването на Върджил хърватинът изживя малък ренесанс. Колкото до Окс - аз също наистина мисля, че е достатъчно експлозивен. На повечето наши офанзивни играчи силата им е да поемат на скорост и така да елиминират съперник. Рядко им се налага да тръгнат от място и да финтират, защото ни е такъв стилът. За това и нямаме играчи като Грийлиш и Марез. Та в това отношение Окс, Кейта и Тияго, а и вече Лучо се справят доста добре и според мен това визираше тогава Клоп, че му трябва такъв профил и че англичанинът му върши работа. Последно. Съгласен съм, че Клоп често спестява някои неща, а за други откровено отклонява вниманието и няма как при тия чести досадни интервюта да е искрен спрямо нас феновете най-малкото, защото въпросите някой път не стават, а други неща не са за пред всички.
 12. След изслушани средно по 50-60 негови пресконференции на година, смея да твърдя, че се опитва да ти обясни, не да те заблуди, но е двустранен процес и Клоп има по-малко от половината вина, че не си го разбрал. Днес точно се жалваше, че му се иска да вижда нещата прости, както ги вижда средностатистически фен на футбола, но уви при него при тази конкуренция, на това ниво, а именно Ливърпул е сред най-добрите отбори последните години, нещата са доста по-комплексни. Като сложим под знаменателя, че се мисли в перспектива, а не за текущия момент и в крайна сметка, че самият Юрген си има философия и методи за работа, да кажеш само едно, че тия двамата са правилното решение без и грам да се обосновеш, ми идва арогантно. В заключение: аз лично изпитвам повече удоволствие наблюдавайки нашия щаб как решава проблемите вместо аз да се вайкам и търся решения. Но това съм аз. Аз също така и обичам да се вслушвам какво казва и да чета между редовете, защото може да се намерят много препратки към живота извън футбола.
 13. Може ли линк? Питам защото последно говореше за Сити, нас и Тотнъм.
 14. Без да мога да навляза в подробности по обективни причини - за същото, което ние ползваме фитнес гривни и смарт часовници, а именно да следи натоварването. Аз примерно знам, че след мач, ако съм избягал по-малко от 5км, ме е мързяло или пък като ходя да бягам, ако средния ми пулс е станал по-нисък, другия път мога да направя 1 обиколка повече или просто да видиш дали си стигнал кота 10 000 крачки на ден.
×
×
 • Create New...