Jump to content

fishek

Потребители
  • Posts

    1,641
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    7

fishek last won the day on June 17

fishek had the most liked content!

About fishek

  • Birthday 04/18/1989

Допълнителна информация:

  • Пол
    Мъж
  • Любим играч
    В.Ван Дайк

Recent Profile Visitors

16,287 profile views

fishek's Achievements

Rising Scouser

Rising Scouser (5/10)

3.1k

Reputation

  1. Или следващия Вернер. Зависи как гледаме на играчите и начина по който треньорите ги ползват.
  2. Тая тема не е лошо да се затвори до влизането на реални ЗТП, че като гледам с тия темпове ще се изпокараме до тогава
  3. Идва украйнския Неймар, немския Бекенбауер /заместник на Вергилий/, бразилския Джерард /новия младенец от фла'нещо'си/ и още някой от школата. Ол ис файн, ол ис гуд !
  4. нда. Той и Кроос не е първа младост, ама гледам още си играят. Най-много да "кандисаме" с тва бразилчето
  5. реал кво ще ги правят тия халфове на килограм ? баси. Свързани сме с някой, хоп и тия скачат.
  6. Ама Трентааа не е разнасян от днес или от вчера, че дефанзивните му умения са спорни.
  7. За мен Диаз продължава да прави едно и също. Забива главата и бяга от левия край на игрището към десния. Ако не стане се връща, ако има на кой да я даде, я дава. Головете му са рядкост и за мен дори не е на нивото на нашия отбор. Проклети да са кокошките, че са ни раздвижили оня прозорец.
  8. Tap-in king Халанд му викали. Батко при тях положението е малко на ти кьорчо вкарай я. Дарвинче вчера прави голово положение от невъзможен ъгъл, тука го наричат "дървото". Е, да нямаме халфовата на шити ама гледам че и на тях им дават отпор. Ще се надявам силно на онзи стар лаф - that what starts bitter, end sweet.
  9. Е тоя поне не сме го предплатили. Има кажи-речи цял сезон да го гледат докато стане '23-та тъй че - това е това. Ако пък през това време както обичате да им казвате - Шелдъните, открият нещо по-примамливо, да скачат.
  10. ако е толкова зле колкото го изкарваме и колкото чуваме не вярвам да не е съгласувано с Клоп. И ако е така дали Клоп е пожелал точно тоя тип >? То тъпо да кажем, ама Баркли щеше да е по-добре
  11. Бе не го знам, ама пак е нещо, по-добре от нищо. Дано да не се контузва и да пълни дупки къде що трябва. Па лятоска да видим кой толкова недостижим ще взимаме...
  12. Може ли повече инфо ? Какви са тия полвиначти неща
  13. А пепи си взе аканджи от Дормтнуд. Е така щото няма защитници. Ебати случая.
  14. Ама и тухелчо получи горе-доле каквото иска. Продължаваше да купува и тоя ТП и така да се каже си подсили отбора. От там нататък, като си получил това което искаш нямаш оправдания.
  15. С тия цици малко на спам ми изби работата тук. Сезирам ги м/Г/одовете. Берге го бяхме набелязали и преди 1-2 години, щом сме се отказали тогава, ме съмнява, че бутаме цената на някой друг. Дано поне не ни мъчат до последния ден и последния час на ТП за да обявят, който и да е.
×
×
  • Create New...