Jump to content

flyhorse0906

Потребители
 • Posts

  4,236
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

flyhorse0906 last won the day on December 21 2020

flyhorse0906 had the most liked content!

About flyhorse0906

 • Birthday 09/06/1980

Допълнителна информация:

 • Пол
  Мъж
 • Любим играч
  Не казвам

Recent Profile Visitors

19,923 profile views

flyhorse0906's Achievements

Real Scouser

Real Scouser (7/10)

7.4k

Reputation

 1. Е какво да му е на Клоп?А на нас какво ни е че за пореден сезон трябва да гледаме мъките на Къртис, Кейта, Окса, че и на Харви сега? Не взехме халф, защото Клоп не е поискал такъв, просто е.Което за мен си е абсолютна грешка.В момента имаме около 10 човека в тази зона и освен Артур други контузии няма.Има обаче играчи в слаба форма.
 2. Добре че отпаднахме от Брайтън, че поне да не се излагаме срещу тия селяндури от Стоук.
 3. И аз го срещнах това, че са разпърдяли гърнето с Пепо.Каква е причината незнам, ама ще да е бая сериозна щом толкова бърже тръгна да го разкарва.И то при положение, че Кансело си им беше титуляр и беше стабилен.
 4. Е па чак с резервите...
 5. Ще се впише идеално и без това скоростта на халфовата ни линия е като на бременни костенурки.
 6. Абе то всички искаме халф, ама Клоп дали иска?
 7. Бахти, ако се надяваме на тоя келеш да ни спасява...
 8. Артета е клоун, щото подскача покрай линията по време на мачовете.Иначе си личи кой е работил здраво лятото и кой не.Като гледам как разиграват Арсенал със същите халфовете от миналия сезон, как с лекота намират празните пространства и атакуват и ми се реве.Да не говорим, че нападението им в момента е само от техни юноши.
 9. Той Пиърс каквото е написал последно време, точно обратното става...
 10. Тия са бахти измисления "еврогранд"...
 11. 60 минути чисто игрово време ще е почти същата работа - един мач ще отива горе долу на 2 часа и поливина-3.Поне така показва практиката от американските спортове.
 12. Аз незнам дали това е особено удачно, според мен е по-добре да се удължава добавеното време.В НБА чистото игрово време е 48 минути на мач, който всъщност се проточва 2 часа и отгоре със спиранията на часовника.Същото е положението и в НФЛ.Тука ще имаме евентуално 90 минути чисто игрово време и като нищо един мач ще отиде едни близо 4 часа.Щото времето ще се спира не само когато топката е извън игра, ами и при контузии, нарушения, ъглови, преки свободни и т.н. Такива взаимствания от други спортове няма да доведат до нищо добро.Помним какво стана с правилото за "златния гол".
 13. Е, то ние не сме особено далеч от подобен стил в последно време.
×
×
 • Create New...