Jump to content

maik05

Потребители
 • Posts

  256
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

maik05 last won the day on May 30 2021

maik05 had the most liked content!

Допълнителна информация:

 • Любим играч
  Не казвам

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

maik05's Achievements

Baby Scouser

Baby Scouser (3/10)

991

Reputation

 1. В българския спортен сайт гьол повече от 10 дни чета," разпад, Ливърпул се разпада, продали сме Минамино, Мане, пълен разпад, какво става с Ливърпул "......Направо ми идва да извия врата на главния им редактор. Аз виждам ново освежаване и развитие за отбора, а ония пишат глупости. Новия договор на Салах го потвърждава.
 2. Аз също искам да му благодаря за играта през всичките тези години и удоволствието, което ни достави, но понеже съм фен на Ливърпул, а не на някой играч, бих му пожелал оттук нататък да повтори успехите на Джан, Каутиньо,Вайналдум.
 3. По- точен и кратък коментар, който да обясни цялата ситуация, не може да се направи. Смях се на глас.
 4. Гледах този мач и направо изтръпнах като видях как си блъснаха главите с вратаря. А като го извадиха след 5 минути си помислих, че вече е аут от тази купа. Дано да е добре човека.
 5. Слава Богу свърши се с тази луда идея за Суперлигата.Останаха засега само балерините,парца и фиат.Трите отбора, които са го закъсали най-много откъм финанси. Закривайте темата.
 6. Направо се простреляхме не в единия, а в двата крака с това решение, породено само от алчност.Обзалагам се, че ще ни изритат от всякъде, в т.ч. и от ВЛ.Играчите ще прекратят договорите си.Янките ни убиха направо.
 7. Аз съм избирател на Демократична България, но категорично не подкрепям този турнир.Какво правим тогава?Това накрая ми прилича малко на лафа :"два крокодила летели, единия завил надясно, а другия бил зелен".
 8. Не знам какви пари ще изкараме от този супер турнир, но ако ни изключат от Висшата лига, от турнирите на УЕФА и ФИФА какво правим? Отбора на практика ще престане да съществува, никой играч няма да иска да играе само в този турнир. Много глупаво решение на нашия собственик, необмислено. В момента Реал и Барса са пред фалит и явно искат да се спасят с парите от новия формат, а ние само им придаваме легитимност. Никой друг отбор няма да се включи, а съм сигурен, че и някои от учредителите ще се откажат много скоро.
 9. Ван де Бег от Аякс.Ще бъде новия Милнър.
 10. Чудо големо тоя Фекир!Коляното,моляното,явно нашите са разбрали,че не си струва парите и са го отхвърлили.Голям отбор си намери накрая,няма що.Едно време помня какво реване беше за един руснак,украинец,за тоя,оня,накрая се видя,че в последните 3-4 години хората,които отговарят за трансферите са професионалисти.
 11. И аз му благодаря за направеното до тук за нас,но не мога да му пожелая нищо добро от тук нататък.Няма да го проклинам,но няма да се радвам на никакви бъдещи успехи.Просто не обичам предателски истории,не обичам шикалкавене и т.н.Точно преди 1 година му подновиха договора,значи е знаел,че остава тук,а след няколко месеца....Това,че е латинос не му дава някакви права да си прави каквото иска и да си мени мнението.Не уважавам хора,които не държат на думата си и толкова.Преди 2 години конкурентна фирма ми предложи по-добри условия от тези,в които работех,но не напуснах работата си,защото я получих в много труден за мен период и имам някакво чувство за лоялност. Съжалявам само,че миналата година дадох 40 евро за негова фланелка.
 12. Идва времето на фалшивите новини за трансфери.Всеки журналист наточва молива и почва да си измисля.Преди няколко дни в български сайт цитираха "източници" от Каталуня и Англия.Според тия в Испания щели да ни предложат 150 мил.евро,а според тия от Англия сме щели да се съгласим на 145 мил.евро?!?Не са ли дебили подобни "журналисти"?Изобщо знаят ли как се водят преговори?Просто нямам думи! Никак не ми се се иска да се продава Каутиньо,защото в момента нещата тръгнаха и той е част от работещия механизъм,но си имаме Мениджър и собственици и те решават.
 13. Давам му няколко седмици,след което ще поднесе някакво извинение и ще започне да играе.Няма къде да отиде,показах му кой кара влака.Засега се справяме и без него.
 14. Никъде не видях или чух Клоп да говори това-онова за този трансфер.Във всички бг медии има цели разкази за колко го продаваме и кой ще вземем вместо него.Май модела "Кой" взима връх и в спорта.
 15. FUCK на парцелона и всички гадове от испанската лига.Даже не искам да чета за техни оферти.Дано Клоп и цялото ръководство да не допускат изходящи трансфери на ключови играчи.
×
×
 • Create New...