Jump to content

maik05

Потребители
 • Content Count

  227
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

About maik05

 • Rank
  Baby Scouser

Допълнителна информация:

 • Любим играч
  Не казвам
 1. Не знам защо се радвате толкова.Нито купуваме някой, от който имаме нужда, нито продаваме някой от вечните резерви. Хари Уилсън и така не играеше за нас. Другите конкуренти купуват качество, ние не можем да разкараме 5-6 скамейки, които така си получават заплатите.
 2. Адама не е лош, но има въздух за 35 минути и освен това ще ни трябва централен нападател като Крауч, който да скача на центриранията му.
 3. По-дърварски отбор на Англия досега не бях виждал- начело с квадратната глава от манчо,но ги добутаха до финала. Никога досега не съм бил за Италия, но сега съм.
 4. И аз така мисля. Неко е барабаниста на Iron Maiden.
 5. Кошмарна новина.Надявам се никога да не се налага да застава на вратата.Със всяко свое действие предизвиква несигурност и опасност.
 6. До вчера половин Манчестър беше тъжен, а днес вече е целия град.Безценно.
 7. На този финал щяло да има 25000 зрители.Тия от УЕФА са направо като баба Ванга, те всички фенове на МС и Челси са около 25000.
 8. Само за ЦЗ пишете, на нас проблема този сезон май е атомното трио,които почнаха да вкарват само по 1 гол на мач.Няма ли някъде инфо на нападатели?
 9. Слава Богу свърши се с тази луда идея за Суперлигата.Останаха засега само балерините,парца и фиат.Трите отбора, които са го закъсали най-много откъм финанси. Закривайте темата.
 10. Направо се простреляхме не в единия, а в двата крака с това решение, породено само от алчност.Обзалагам се, че ще ни изритат от всякъде, в т.ч. и от ВЛ.Играчите ще прекратят договорите си.Янките ни убиха направо.
 11. Аз съм избирател на Демократична България, но категорично не подкрепям този турнир.Какво правим тогава?Това накрая ми прилича малко на лафа :"два крокодила летели, единия завил надясно, а другия бил зелен".
 12. Не знам какви пари ще изкараме от този супер турнир, но ако ни изключат от Висшата лига, от турнирите на УЕФА и ФИФА какво правим? Отбора на практика ще престане да съществува, никой играч няма да иска да играе само в този турнир. Много глупаво решение на нашия собственик, необмислено. В момента Реал и Барса са пред фалит и явно искат да се спасят с парите от новия формат, а ние само им придаваме легитимност. Никой друг отбор няма да се включи, а съм сигурен, че и някои от учредителите ще се откажат много скоро.
×
×
 • Create New...