Jump to content

TheSpionKopLFC

Потребители
  • Брой теми

    2408
  • Joined

  • Последно видян

  • Спечелени дни

    8

Постове posted by TheSpionKopLFC

  1. Няма друг вариант освен да дойде на власт нормално правителство, което да отнеме лиценза на БФС. Да, ще ни изкарат отборите от Европа за 5 години напред, но това е поносима жертва.

    Всичко друго води към векуване на Перуката и ко. Те са си абсолютно самодостатъчни и не отговарят пред никой освен пред самите себе си.

  2. Ако отбора не беше изцеден до капка, след гола, Реал нямаше да докоснат топката и щяха да бъдат натикани в наказателното поле. Помните как през 18/19 пожертвахме кашоните още в първия кръг, а след това силите ни стигнаха хем да гоним Сити и хем да обърнем Барса, а след това и да бием Тотнъм.


  3. Това е много неблагодарно мнение според мен... Аз съм на 23, детството ми мина кажи речи в най-тъмния период на отбора, за такива неща като титли и купи никога не съм си и мечтал. От 2005 спомени нямам, от 2006 също, 2007 имам някакви бели петна, оттам нататък вече помня някои проблясъци в ШЛ, а от 2009 най-яркия ми футболен спомен е гола на оня негодник Македа, помня даже къде точно бях застанал в стаята и какво играех на компютъра(Zoo Tycoon), когато го вкара.
    Мисълта ми е, че цяло едно поколение фенове на тоя отбор израсна в една абсолютна тъмнина, придружена с шума, идващ от феновете на другите отбори, като при мен бяха на 90% фенове на Юнайтед и Челси. Всяка купа е безкрайно ценна, без значение дали е "Лимонадата" или тази, която не успяхме да спечелим тази вечер.
    Благодарение на този треньор и благодарение на всички тия момчета, играещи за него в момента, за първи път мнозина от нас разбраха какво е отбора ти не просто да печели трофеи, но и да бъде истински фактор за най-големите отличия. Тази вечер не се получи, преди седмица - също. За съжаление при нас нещата винаги стават по най-трудния начин, какво да се прави... 
    Но лично аз съм благодарен и се старая да извличам позитиви и да се наслаждавам(колкото и да е трудно) дори и на моменти като този, защото съм ги чакал толкова дълго време. 

    Имаме добра основа, имаме един от най-добрите треньори в света, пътя на тази група играчи няма да приключи тази вечер, както не приключи през 2018. Сигурен съм, че ще се върнем.
    Мнението не ми е неблагодарно, а реалистично. Нямаме два добри титулярни състава, че да можем да играем навсякъде без да се катурнем от умора в края на сезона. Материала ни е такъв, че трябва да приоритизираме и тъй като съм фен на Ливърпул, единствените купи, които ме топлят са Висшата лига и ШЛ. Другото е само бонус.
  4. Абе Вила можеше да затвори мача, с нарушения, с груба игра ако искате, лежане по терена, но защо не го направи Стиви си знае. Но знам че сега и него ще го бъзикат отново. Разбирам да те обърнат, но не за 6 минути. 
    Ако Георги Петков - Урусула играеше за Вила мача свършваше още в 70тата минута. :D
×
×
  • Създай ново...