Jump to content

Мо Салах

Потребители
  • Брой теми

    220
  • Joined

  • Последно видян

Everything posted by Мо Салах

  1. Засега Джошуа бяга от двамата ,страх го е хаха
  2. Физическата издържливост помогна на Фюри . Той не спря да се движи до края ,дори след 2та нокдауна . Докато Дионтей се измори . Но аз харесвам повече Дионтей и исках съдиите да му дадат победата . С една по добра физическа подготовка Дионтей ще спечели реванша .Удря много тежко ,направо смъртоносно . Мисля ,че и двамата ще победят Джошуа. Много по подвижни са ,по атрактивни ,докато Антъни е по статичен . Не харесвам неговия бокс .
  3. И двамата ги харесвам .Очаквам супер интересен и атрактивен мач .
  4. Най големия български футболист за всички времена Стоичков спечели златна топка и станахме 4ти в света ,защото имаше един престъпник ,заради който можеше да станем и първи ако беше свирил както трябва на полуфинала . Е когато постигнеш такива успехи ,не може ли да наречеш момчетата че са златни ? При положение че нямаме други подобни успехи в историята . Тая малка държава стигна толкова далече ,това щом не оценяваш Дачев ли си къв си ,по добре спирай да гледаш футбол .
  5. Да и преди златното поколение имахме и сме имали големи футболисти в националния отбор .А сега нямаме .Натъртих на златното поколение ,защото израстнах с гледането на техните мачове ,успехите им бяха по мое време дето се вика .
  6. Хубава новина ,сега остава и да заиграе като преди .
  7. С оглед спортно-техническите качества на футболистите, с които разполагаме в момента ,при мен продължава да няма абсолютно никаква тръпка от тоя национален отбор . Много години минаха за съжаление от златното поколение ,което ми носеше неистова радост .
  8. Някои се чудят на самочуствието на Ловрен по медиите .Кристално ясно е от къде идва то .Самочуствието му идва оттам ,че игра двата най големи финала тая година . За това се прави на звезда по медиите . Аз обаче бих му казал ,да се радва ,че имаше такива класни съотборници ,които го избутаха до тия финали .
  9. Понякога се чудя как някои хора са станали фенове на английски отбор ? И то по времето ,когато в отбора имаше само британци ? Странно е . :D
  10. https://ftv.bg/novin...lia/137501.html Това е добре за мен ,защото няма да гледам Хендерсън поне още един мач и защото моя човек Фабиньо пак ще играе . :D
  11. Е не е вярно че Ливърпул няма нищо общо ,защото през годините винаги е имало играчи на Ливърпул в този национален отбор .Освен това Ливърпул е английски тим . Нека имаме малко уважение . Едно време мачкахме всички в Англия и в Европа само с британци . Освен това се вижда прогрес в английски национален отбор ,не е вярно че тъпчат на едно място . Допускат по една загуба на година .Това какво ви говори ? Постигнаха 4то място в света ,преди това даже и това нямаха ,отпадаха рано рано . До скоро националния отбор беше наистина слаб ,но вече са по стабилни . Мен ми е криво ,че няма играчи на Ливърпул в този национален ,но това е положението . И все пак се радвам за моя човек Джо Гомес ,който започна да се утвърждава като титуляр и там . Иначе и хвърватите са силни ,спор няма .
  12. Ау Шак с какъв ювелирен голов пас срещу Белгия ...големец ! Охоо...пак я сложи на главата на съотборник за големия обрат .Голям футболист.
  13. Нека и аз малко да взема отношение за Диянчо . Значи ,за отношението му към Рамос съм ок с двете ръце . Рамос ни лиши от вкаралия миналия сезон над 40 гола Мо Салах . Ако не беше го контузил ,можеше и да ги бием . Но той му хвана ръката и не я пусна до последно и му падна с цялата си тежест върху рамото . Мръсник е Рамос ,това е ясно . Още повече като съдим и за реакцията му по време на мача и след мача по медиите . Така че тук с Ловрен съм ок . Но само дотук . Защото Ловрен стана за смях ,като говори по медиите ,че бил по добър от Рамос и едва ли не един от най добрите защитници в света . Ами това е смешно . Рамос е с няколко класи над него . И Ловрен изобщо не е сред най добрите защитници в света а напротив ,сред най слабите . За 4 години този хърватин много пъти пъти ми е вдигал нервите ,заради нескопосаните си изяви . Страшно много пъти ! Ок ,Брендън сгреши като го взе в Ливърпул ,но защо след като дойде Клоп и не го разкара ? Смях . Даже му е един от любимците . Още по голям смях . Това е един изключително хаотичен защитник ,просто не може да мисли на моменти . Мога да изредя сумати негови недостатъци ,но не ми се влиза в подробности . При него се случват много грешни и смешни действия ,особено във важен мач или във важен напечен момент . Панира се ...появява се в него едно напрежение и става изключително неуверен и уязвим . Преди малко гледах Англия -Хървтаска . На първия гол на Англия ,не можа да се намеси добре ,мисля че топката просто мина под крака му и май покри засада . При втория гол ,неговия човек Кейн излезе зад гърба му и си я вкара а нашия никаква реакция ,само стои и гледа като айде да не казвам какво . Аз го казах преди много години .Пак ще го кажа . Докато в Ливърпул има играчи ,като Ловрен ,Миньоле ,Хендерсън и т.н,ние нищо няма да спечелим и познавам вече 7ма година .Ся не ми се изреждат останалите слаби играчи ,които вече не са в Ливърпул за моя радост . Засега нещата с Диянчо вървят горе долу добре .Човека на тъчлинията май няма да го пуска .Ще видим . Добре че имаше световно първенство и Ловрен го нямаше в контролите ,където блесна таланта на Джо Гомес . Иначе изобщо нямаше да се види тоя талант и даже неразумно можеше да се даде дори под наем . Доста неразумни неща сътвори господина на тъчлинията ,дано се спре вече ,че иначе отново ще си останем с калъфките .
  14. Със реализирането на този трансфер бях много щастлив .Защото знам качествата на тоя малкия магьосник . Тук имаше безброй хейтъри ,дебел бил ,мързелив бил ,незнам си къв бил .Смях . Радвам се ,че все пак човека на тъч линията дойде на мойта и осъзна къде ще му е по нужен Шак . В халфовата линия разбира се . Трябва да се използват организаторските му качества ,страхотния му поглед и пас ,както и техниката . Загатва на моменти за Коутиньо ,въпреки че е отдясно на халфовата линия . В момента ,добре е че е Шак ,иначе много трудно ще спечелим мач . Но никой не хвали този ключов играч за Ливърпул,даже съмненията продължават . Надявам се ,съвсем скоро да се оформи и тройката в средата ,която аз винаги съм искал ....а имено Фабиньо ,Кейта и Шакири . И пред тях Мане ,Стъридж и Салах ,това ще е могъщ Ливърпул ,особено ако се върне офанзивната таткика и високата преса . Направи ми впечатление още лятото ,че Шак ,Кейта и Стъридж много добре се разбираха ,паснаха . Тримата се забавляваха и се усмихваха . След това имаше и интервюта ,в които говориха един за друг . Тези тримата трябваше всеки мач да са на терена и да се използва този синхрон между тях а най вероятно и приятелство . Тримата са технични играчи .Но някои хора не мислят като мен и не виждат нещата от моя перфектен ъгъл . Както и да е ,нека отбележим отново моя позитивен пост . Ония ден дадох подобен и за Фабиньо . Обвинявате ме че съм хейтър а аз не спирам с позитивните постове . В същото време вие плюете по Фабиньо .Смях .И по други играчи .Ами това не е ли пак хейт по отбора ? И то плюете по силни играчи .Смях.Винаги е било така .Да не се връщаме в темите за Луис Суарес ,Коутиньо ,Стъридж ,Рахим ,Салах..че ще умра пак от смях . И в същото време се хвалеха Керъл,Даунинг ,Хендерсън и още куп слаби иргачи .Смях . Така че не ми обяснявайте на мен какво е да си фен на отбора . Аз най добре знам как да си подкрепям отбора .Винаги съм за силните и против слабите играчи и треньори . Освен това ония ден коментара ми започна с "доволен съм " и завърши с "доволен съм " . Но пак имаше негативни коментари по мой адрес . Това е нелепо и прекалено смешно . Вижте ,аз имам стотици аргументи срещу човека на тъч линията ,на мен ми се насъбира ,насъбира 4та година и накрая няма как да не реагирам .И както виждате съм прав за всичко до момента ,тъй като лиспва титлата !!! Само две измъчени 4ти места и то в последния кръг . За мен нищо друго вече не е от значение ,освен титлата ...на фона на 30 годишната суша и срам и на фона на уникалните финансови инжекции ,които набиха американците и като трансфери и като заплати .Това никога не е било досега в историята на този клуб. Клоп прави и правилни и грешни ходове ,но аз искам да виждам само правилни ,защото съм перфекционист ,максималист . И защото титлата ще се спечели ,когато има само правилни ходове и действия ,предвид най вече тежката конкуренция . Сега пак виждам грешки и пропуски и оттам се притеснявам за титлата през май месец .В това се състои моята болка .
  15. Значи много мразя да се пишат смехории за даден класен играч ,особено пък след като е направил силен мач . Фабиньо е супер класа . Та той вчера отигра топката към 1262626 пъти и забележете ...нито един грешен пас !! Нито един . Всеки един пас от защитата е към него .Изнася топката много точно и навреме и почти винаги напред .Това са три много важни момента .Така се изостря атаката и се организира по бързо . Много добре чете играта .Знае къде да я даде . Освен това пресира перфектно .Страхотна преса .Само как ги бие за първа топка ? Само каква спортна злоба има ? Уникална спортна злоба . Човек не може да мине през него ,дали с фаул ,дали без фаул ,не минава . Понякога закъснява и се принуждава да направи фаул ,но и това ще се изчисти с мачовете . И се вклюва в атака .А е дефанзивен халф .Това е страхотно .От него може да се очаква нещо свежо в атака ,или извеждащ пас да направи или удар и гол да вкара .И тия неща ще дойдат ,вижда се че ще дойдат . Но ако бъде налаган . А дали ще бъде налаган ? Не разбира се . Защото тук имаме друг "син на треньора " -Хендерсън ли къв беше там ,че не мога се сетя точно за името му . Фабиньо игра слабо срещу Арсенал ,тук няма две мнения .Но нека не забравяме че той беше държан на пейката цели три месеца ?! Нормално е след толкова дълга треньорска подигравка ,даденяи играч да не е в оптимална кондиция и да е с паднало самочуствие ,но всичко ще си дойде на мястото ,ако бъде налаган .Нормално е в някои мачове да има колебания в началото .Но пак казвам ,ако се работи дорбе с това момче и ако му се покаже най вече доверие ,той ще стане машина ! И аз харесвам Жоржиньо ,не крия че ми е любимец от Наполи още ,но той отиде в друг отбор . Във дефанзивен план обаче ,Фабиньо е по добре от Жоржиньо .
  16. Говорим за централен нападател.Работата му е да вкарва и подава за гол а не да играе защитник. Стъридж е един от най добрите нападатели в света.Ако Клоп го пуска титуляр...той ще вкарва във всеки мач.Даже и може и по два.И ще вкарва в най трудното първенство в света за финалиста от кеш а не по поляните на Южна Америка и прочие. Не е същия като преди ..но пак е машина.Няма го вече това чупене на кръстове един на един и повратливоста му и енергията..но пак е машина. Тримата отпред не заслужаваха да играят всеки мач досега.Във слаба форма са.
  17. Любимият ми спорт наравно с футболът. Джошуа е внушителен .Удря много лошо ,тежко . Да ,сега чакаме победителя от Уайлдър и Фюри .
  18. Да..прав си....от гледна точка на бройката ще е нужен.Аз за това исках да се продаде и да се вземе нов защитник на негово място.Още се смея как уцели в главата Милнър за гола на Рома.А многото ситуации ...в които той е дупка е след това за наша радост не става гол за противника ..няма да ги коментирам.Да бъда по точен...от три години няма 3 поредни силни мача за Ливърпул.
  19. Със Гомес сме 6 от 6 ...така че няма да плача за тая контузия...каквато и да е тя. Не е тайна че не харесвам Ловрен от първия му ден в Ливърпул.
  20. Да точно така .Подобрената игра на Джини се дължи на няколко факта . Първия е че Клоп реши да му смени поста .Всъщност ,добре че Хендерсън се върна късно от почивката си и Джини през това време показа силни игри и така станаха нещата . Ако Хендерсън беше тук от първия ден ,сега той щеше да си е титуляр и Джини щеше да е резерва а дори можеше да бъде продаден . Много е важно ,един треньор да пуска играча на правилния му пост ! Знаем и за Лалана ,как го мъчеше на фланга ,но като го върна в халфовата линия и Лалана стана супер силен играч ,но за съжаление след това се контузи . Знаем и за Гомес как беше мъчен на бека ,но сега като застана на правилния си пост и вече е корено различен играч . Знаем и за Милнър ,който беше мъчен като бек а сега в халфовата линия е машина .Чуства се видимо по комфортно . Клоп обърка доста позиции ,добре че все пак се поправи . Много е важно за един играч да играе на правилната си позиция,да се чуства комфортно и по този начин да се извлече максимума от него и да бъде максимално ефективен и щастлив. Другата причина за подобрената игра на Джини вие сте я казали а имено конкуренцията от тоя сезон ,най вече с идването на Наби и Фабиньо . Конкуренцията уплаши Джини и той се стегна и подобри . И разбира се ,факта ,че до него вече не играе слабия и неоринтиран Хендерсън а ориентирания Наби . Това много му помага . Само да кажа и за поста на Шакири . Той беше пуснат срещу манафите в средата и показа много добра игра като плеймейкър . Има страхотен поглед ,техника ,пас .Нека се използват тези му качества . Там му е мястото . Някак си ми идва бавен и инертен за крило .Във средата ще бъде по ефективен .Ако играе де ,той всъщност никъде не играе : )))
  21. Ловрен няма 3 поредни мача без фрапантна грешка ,без него имаме перфектна защита .Не случайно Ван Дайк стана играч на месеца .До сега предимно офанзивни играчи взимаха приза .Само Арнолд трябва да се подобри ,че издиша на моменти . По добре Матип да сменя Гомес а не Ловрен .
  22. Хаха ..как търсят да се хванат за всяка моя дума ,запетайка даже : ))))) ......Не е спам ,давам информация ,че довечера играчи на Ливърпул ,ще играят в мач между Англия и Швейцария . Хендерсън е първия ,в която тема съм всъщност .Както и Гомес и Шакири .
  23. Хендерсън беше най слабия снощи срещу Испания .
  24. Ей изтървах мача.Поне тук исках да гледам моя човек Шакири..че в Ливърпул няма как : )) Силно ли игра ? Сашо, много тренери станахме..ши почнем да си пречим : ))
×
×
  • Създай ново...