Jump to content

lassana

Потребители
 • Posts

  418
 • Joined

 • Last visited

About lassana

 • Birthday 04/20/1969

Допълнителна информация:

 • Пол
  Мъж
 • Любим играч
  Не казвам

Recent Profile Visitors

6,844 profile views

lassana's Achievements

Baby Scouser

Baby Scouser (3/10)

935

Reputation

 1. За тези които може би не са подробно запознати детайлно с кариерата на Надал- има хронична контузия в стъпалото която не може да бъде лекувана от 2005 година насам. Само за този подвиг да играеш 17 години с такава контузия едостоен за преклонение.
 2. Един прекрасен ден - Рафа Надал се записа в Историята както и "Драконите"! Украина може да печели само на нагласени състезания като "Евровизия" на футболния терен са анонимници както и в политиката! Честито на Уелс играха сърцато и умно!
 3. Поклон пред най-големия в тениса Рафаел Надал! 22 титли от Големия шлем 14 от Ролан Гарос! Никой няма да успее да го изпревари! За винаги в тенис историята!
 4. Много гаден полуфинал на Ролан Гарос предстоеше епичен мач и за огромно съжаление Зверев се контузи тежко. Когато в н еделя момчето от Манакор вдигне 14-я абсолютен рекорд за всичи времена ще има лека горчилка. Вамос Рафа!
 5. И аз съм за! Но познавайки политиката на ФСГ да не се окажем с 3-4 Карвальовци. Това ми е страха ина мен. На пазара не се виждат готови да носят отбора.
 6. Едва ли има "балъци" които да го искат. Ще си остане при нас до края на договора си с нулев принос и добра банкова сметка.
 7. Ако купим Кейн Халанди маланди не играят. Той е Световна Класа отвсякъде. Какво говорил кой му е агента не ми пука . Дойде ли при нас няма кой да ни спре.
 8. Не е точно така ама карай ти по-добре знаеш.
 9. Това не ми харесва! Цялата тая апаратура е за да въздейства за "вземане на правилни решения" при изпълнения на статични положения. Както е тръгнало след 10-на години компютър ще определи шампиона само по показатели.Бахти технологията ще убият Играта.
 10. Струва ми се че за Дивок Ориги трябва да има особен раздел. Както по-горе колеги са писали най-добре би му подхождало Митична Личност.
 11. Доколкото имам спомен има клауза в продажбата на Грийлиш при шампионска титла за сити Вила ще получи бонус от трансфера.Ако е така надеждите почти изчезват.
 12. Малко съм превъзбуден . Прав си ! Стиви Джи да изгради опълчението ние двата мача ще ги вземем !
 13. Остава 7 гола срещу Светците и хикс на Джерард.
 14. Предлагам докато не свършимача да запазим форумна тишина. Пу-пу-пу да не им е уроки на Чуковете!
 15. Майтап ама на палавата защита на сити вече се изпълни на половина.
×
×
 • Create New...