Jump to content

lassana

Потребители
  • Брой теми

    560
  • Joined

  • Последно видян

Everything posted by lassana

  1. Дано да е готов да играе поне за последния мач в групата. Желая му да стигне много далеч в турнира заедно естествено със Сенегал!
  2. Лайпциг шиба безскрупулно Ревал в 22-а минута с 2-0.
  3. Горди МАДЖАРИ се гаврят с менте германци, като гнабрита ,гюндогани и вся остальная "германска" сволоч!!!!!!!!!!!! Това е бъдещето евроатлантически поклонници!
  4. Днес за последно излиза една ЛЕГЕНДА на тениса Роджър Федерер. Не случайно е избрал Рафа Надал за партньор в мача на двойки. Когато и Рафа и Джокович "окачат" ракетите тенисът няма да е същия! Въпреки че съм фен на Рафа дълбок поклон пред Федерер!
  5. Ти ако разбираш малко от футбол си върни мачовете и гледай внимателно цялостната работа на Мане както в офанзивен така и в дефанзивен план.
  6. Тоя вече тотално е свършил с големия футбол. Най-доброто за него и клуба е до края на прозореца да си ходи за каквито и да е пари.Ливърпул не е приют !
  7. За тези които може би не са подробно запознати детайлно с кариерата на Надал- има хронична контузия в стъпалото която не може да бъде лекувана от 2005 година насам. Само за този подвиг да играеш 17 години с такава контузия едостоен за преклонение.
  8. Един прекрасен ден - Рафа Надал се записа в Историята както и "Драконите"! Украина може да печели само на нагласени състезания като "Евровизия" на футболния терен са анонимници както и в политиката! Честито на Уелс играха сърцато и умно!
  9. Поклон пред най-големия в тениса Рафаел Надал! 22 титли от Големия шлем 14 от Ролан Гарос! Никой няма да успее да го изпревари! За винаги в тенис историята!
  10. Много гаден полуфинал на Ролан Гарос предстоеше епичен мач и за огромно съжаление Зверев се контузи тежко. Когато в н еделя момчето от Манакор вдигне 14-я абсолютен рекорд за всичи времена ще има лека горчилка. Вамос Рафа!
  11. Отлична новина. Да се концентрира само върху Ливърпул.
  12. Сърдечни благодарности за наказанието г-н Цугърбърг мини. Доколкото съм запознат в този форум си Горд собственик. Според правилата на неолибералния комунизъм всички права са Ваши. Последно ще споделя с Вас господин собственик Колелото на Историята се движи напред колкото и да не Ви се нрави това. Краят на Вашата идеология и породеното от нея поведение е близо! Бъдете здрав! 

    П.П. Дарихте ли паунди за каузата Украйна? Реторичен въпрос. Не сте !!!! Вашата "сила" е в тролването на либерални опорки. Лека вечер.

  13. Тази статистика показва само едно -величието на Рафа Надал. Не е важно колко точки си спечелил а КОИ.
  14. Днес беше ден за историята най.-великият в историята на тениса Рафа Надал нарпави невъзможното ог 0-2 обърна мача и стана единственият тенисист с 21 титли от Шлема. Федерер и Джокович на колене пред Гиганта!!!!!!!!!!!!
  15. Едно време имаше една златна резерва казваше се Феърклъф. Дивок Ориги е ПЛАТИНЕНА !!!!!! Ще остане завинаги в историята на Ливърпул!
  16. Пожелавам трета поредна победа на Стиви Джи тази вечер и само за три мача да се запише в историята на Астън Вила!
  17. Бог да го прости Рей Кенеди. Легенда! Тъжен ден за Ливърпул ФК и по -възрастните фенове които го помним.
  18. Колега може да си пишеш 20 футови коментари няма проблем! Ако обичаш не ми удряй спирачки! ПИША ТОВА КОЕТО УСЕЩАМ! Моля повече не ме коментирай! Ако обичаш не наричай Стивън Джордж Джерард твое момче защото ще заприличаш на една персона Сашо Тренера! Капиш?
  19. Огромни аплаузи за Стиви Джи!!!!!!!!! Два мача с Вила две победи!!!!!!! КАПИТАНЪТ ЩЕ БЪДЕ СЛЕДВАЩИЯ МЕНИДЖЪР НА ЛИВЪРПУЛ! Съдбата се подигра с онова подхлъзване сега ДЪЛЖИ много на Стивън Джерард и съм убеден че ще го върне!!!!!!!
  20. Искрено желая успехи на Джерард! Вила според мен е точния отбор за него в този момент. Дано се докаже и после мениджър на Ливърпул!
  21. Надявам се това да е ирония. В най-новата история на Ливърпул само той и Джерард са Легенди поне за мен.
  22. Доста се затрудних докато намеря страницата на Сами Хюпия.Търсих го при Легенди а се оказа че не е!?!?!?! Играч с Шампионска лига 2 ФА 2 купи на Лигата и две Суперкупи на Европа КУПА НА УЕФА не е легенда!?!?!?! Както и да е . Днес Големия Финландец навършва 48 години! Желая му много здраве!
  23. Следващия трансфер на чалмарите от сити сигурно ще бъде Клоп.
  24. Споровете дали суринамския нидерландец е легенда са безсмислени. Не е легенда и няма да бъде! С 2 гола срещу Барса и един случаен срещу Шефийлд не се става легенда за клуб от ранга на Ливърпул! Желая му здраве, няма да ми липсва!
×
×
  • Създай ново...