Jump to content

Gandalf

Потребители
 • Posts

  839
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

About Gandalf

 • Birthday 11/07/1937

Допълнителна информация:

 • Пол
  Мъж
 • Любим играч
  Не казвам

Recent Profile Visitors

14,059 profile views

Gandalf's Achievements

Growing Scouser

Growing Scouser (4/10)

 1. Абсолютно ! Никой не е по-голям от Ливърпул още повече Клоп! Мисля че съм ясен. Клоп повече няма "бизнес" с Ливърпул. кАКВОТО МОЖА ДАДЕ. Финиш! Гейм ОВЪР!
 2. Кажи бизнеса на Клоп? Двайсефута коментари се емоции не казват нищо Кажи що Стивън Джордж Джерард НЕ Е ПО -ГОЛЯМ от клоп ама с факти!
 3. Къде е иконата Клоп. На боклука!
 4. Хич не му е рано. Тъкмо навреме е. Оня дебелия Франки кво постигна че Абрама го тури в Челси. Стиви Джи е мноооого повече от дебелия и е ИСТИНСКИ СКАУЗЪР. Ливърпул е в ДНК-то му!
 5. Стиви Джи Ливърпул те чака с нетърпение. Рейнджърс е малък за теб. Клоп още по-малък!
 6. С риск да се повторя той е най-подценения играч на Ливърпул.Мисли и решава много по-бързо и продуктивно от повечето титулярни халфове. Благодаря ти Джердан!
 7. Въпреки добрите си игри за Ливърпул ако иска повече отколкото заслужава да си ходи. Ще му благодаря за хубавите моменти и ще кажа че незаменими няма.
 8. На същото мнение съм. Само че тоя път няма да има "продължаваме напред" защото годинките са множко на Кобрата.
 9. Раздялата със Стивън Джерард никога няма да бъде преживяна. Великите играчи се раждат много много рядко. Той 17 години носеше целия клуб на гърба си.
 10. Бог да го прости! За мен най-големият ! Отиде си една епоха във футбола.
 11. Най-добре да го сменят да не се контузи и той.
 12. Много тъжен ден! Най-великият заставал под рамката ще пази на друго място. Почивай в мир Рей! Благодаря за прекрасните спомени!
 13. Великото момче от Манакор -Майорка Рафа Надал продължи да пише история-13 финала на Ролан Гарос 13 титли! Общо в кариерата 20 титли изравнени на Федерер с поправката че кариерата на Рафа започна 5 години след Федерер! НАЙ-ВЕЛИКИЯ ТЕНИСИСТ СЕ НАРИЧА РАФАЕЛ НАДАЛ!!!! Дълбок поклон пред този ГИГАНТ!!!
 14. Ракетата нещо привършва горивото. Селби му спря тока.
×
×
 • Create New...