Jump to content

Gandalf

Потребители
  • Брой теми

    839
  • Joined

  • Последно видян

  • Спечелени дни

    2

Everything posted by Gandalf

  1. Абсолютно ! Никой не е по-голям от Ливърпул още повече Клоп! Мисля че съм ясен. Клоп повече няма "бизнес" с Ливърпул. кАКВОТО МОЖА ДАДЕ. Финиш! Гейм ОВЪР!
  2. Кажи бизнеса на Клоп? Двайсефута коментари се емоции не казват нищо Кажи що Стивън Джордж Джерард НЕ Е ПО -ГОЛЯМ от клоп ама с факти!
  3. Къде е иконата Клоп. На боклука!
  4. Хич не му е рано. Тъкмо навреме е. Оня дебелия Франки кво постигна че Абрама го тури в Челси. Стиви Джи е мноооого повече от дебелия и е ИСТИНСКИ СКАУЗЪР. Ливърпул е в ДНК-то му!
  5. Стиви Джи Ливърпул те чака с нетърпение. Рейнджърс е малък за теб. Клоп още по-малък!
  6. А феновете без отбор страдат още повече.
  7. С риск да се повторя той е най-подценения играч на Ливърпул.Мисли и решава много по-бързо и продуктивно от повечето титулярни халфове. Благодаря ти Джердан!
  8. Въпреки добрите си игри за Ливърпул ако иска повече отколкото заслужава да си ходи. Ще му благодаря за хубавите моменти и ще кажа че незаменими няма.
  9. Отеглям си думите. Искам да напиша СИ СЕНЬОР!
  10. Фирмино е свършил за Ливърпул. С него в състава започваме винаги с човек по-малко . Още януари ако някой даде пари за него да си ходи.Няма шанс да се възроди от тук нататък само ще дълбае дъното. Днес отново кръгла нула.
  11. На същото мнение съм. Само че тоя път няма да има "продължаваме напред" защото годинките са множко на Кобрата.
  12. Раздялата със Стивън Джерард никога няма да бъде преживяна. Великите играчи се раждат много много рядко. Той 17 години носеше целия клуб на гърба си.
  13. Бог да го прости! За мен най-големият ! Отиде си една епоха във футбола.
  14. Най-добре да го сменят да не се контузи и той.
  15. Много тъжен ден! Най-великият заставал под рамката ще пази на друго място. Почивай в мир Рей! Благодаря за прекрасните спомени!
  16. Може би срещу Боливия което ще е равно на НИЩО.
  17. Най-доброто за Фирмино е да прекара почивката за националите във фавелата от която е излязъл. Безполезен и пречещ на отбора вече ГОДИНА!
  18. От февруари насам "си сеньор" е меко казано скандален. Чудя се кога Клоп ще го залепи много за дълго на пейката. Няма никакъв принос за отбора.
  19. Той е най-важния играч на Ливърпул. Доста подценен.
  20. Великото момче от Манакор -Майорка Рафа Надал продължи да пише история-13 финала на Ролан Гарос 13 титли! Общо в кариерата 20 титли изравнени на Федерер с поправката че кариерата на Рафа започна 5 години след Федерер! НАЙ-ВЕЛИКИЯ ТЕНИСИСТ СЕ НАРИЧА РАФАЕЛ НАДАЛ!!!! Дълбок поклон пред този ГИГАНТ!!!
  21. Ракетата нещо привършва горивото. Селби му спря тока.
  22. Всичко хубаво му желая! Безличен футболист в Ливърпул много далеч от стандартите на Шампион. Ще го запомня единствено с гола за 1-1 срещу мангала. Няма да ми липсва.
  23. Колосът от Мърсисайд прибра това което най-му приляга за 19 път. ШАМПИОНИ! Дълго ,много дълго чакана и изстрадана ,но на края отново у дома! Зная, че съм един незначителен фен, но искам да посветя тази Титла на всички онези от Ливърпулското семейство, които не са сред нас. Сигурен съм че от небето, което стана златно и те се радват колкото нас.
  24. https://gong.bg/football-sviat/napusna-ni-edin-ot-naj-velikite-futbolisti-v-istoriiata-578231 Бог да го прости беше голям футболист.
×
×
  • Създай ново...