Jump to content

нормалният

Потребители
 • Posts

  414
 • Joined

 • Last visited

About нормалният

Допълнителна информация:

 • Пол
  Мъж
 • Интереси
  бридж
 • Любим играч
  С.Мане

Recent Profile Visitors

9,552 profile views

нормалният's Achievements

Baby Scouser

Baby Scouser (3/10)

1.4k

Reputation

 1. Дузпа се давала при по значим контакт! На играча на Вила му счупиха носа в наказателното на Манго и нищо. Да си кажат , че дузпа се дава при по значим контакт в наказателното с едно изключение - срещу манчестърските отбори само при убит противников играч/и само след изключване на Ковид като причина/!
 2. Съгласен съм с това, че ние тр да си вършим работата, но хайде да смятаме точките аванта за Сити, на прима виста визирам този мач и подарената дузпа май със Светците беше и нашите загубени точки от съдийски балтии, дори само от мача с Тотнъм, където евентуалното изгонване на Кейн пращаше мача в друга посока.
 3. Яко подпиране на Сити. Това не е лека дузпа , това въобще не е дузпа. Според новите критерии за по значим контакт, още повече този падаше преди да бъде хванат за фанелката. Именно ВАР трябва да помогне това да не е дузпа, а не обратното. За Арсенал онова бе повече дузпа. И тоя, коментатора кво ги величае Сити ми те нямаха едно положение за целия мач, били се справили с трудната ситуация ! Справиха се чернодрешковците!
 4. E няма такива калитари като Челси!
 5. Този педал Мос винаги ни е мразил и отсъждал против нас или в полза на преките ни конкуренти! Смешник, ебати и дузпата. Значи в едни случаи няма очевидна грешка, а в други си променят решенията, нали за това е ВАР, очевидна неочевидна грешката е грешка. Като се гледат тънките засади ми и там няма очевидна грешка ама се теглят линиите!
 6. Гласувам и гледам 100% Ориги, викам си ебати единодушието после видях, че сме гласували общо двама!
 7. Челси са синия Манго, такава дузпа им дадоха в точния момент, беха умрели! Ако бяхме ние, никога нямаше да я дадат!
 8. По-добър резултат от хикса, щото тогава хем няма да са паднали хем Олето ще го издухат по-рано! Най добре обаче е да бяха паднали-винаги е кеф!
 9. Клоп много иска да го пуска ама от Управлението по Пожарна безопасност в Англия му забраняват!
 10. Максимен е супер, но за 1 полувреме, толкова му карат батериите. Това не значи ,че няма да ни е полезен ако се използва правилно.
 11. Долу ръцете от Олето! Екстра си е пича, дори когато се жалва от Клоп!
 12. Явно ще берем ядове и тази година от съдийски тесли! За гола на Сити така и не разбрах имаше ли ВАР немаше ли. Обосноваха се за нашия, че го отменят, но не се обосновават защо зачитат на Сити. Същото се отнася и за четвъртия гол на Манго в първия кръг! Просто е възмутително!
 13. Ха сега да видим наш Хендо и Рашо циганина ще скочат ли срещу расистките обиди от страна на техните сънародници или това е само приятелски огън или пък може България пак да им е виновна !
×
×
 • Create New...