Jump to content

нормалният

Потребители
 • Posts

  355
 • Joined

 • Last visited

About нормалният

 • Birthday 12/15/1966

Допълнителна информация:

 • Пол
  Мъж
 • Интереси
  бридж
 • Любим играч
  С.Мане

Recent Profile Visitors

9,416 profile views

нормалният's Achievements

Baby Scouser

Baby Scouser (3/10)

 1. Клоп много иска да го пуска ама от Управлението по Пожарна безопасност в Англия му забраняват!
 2. Максимен е супер, но за 1 полувреме, толкова му карат батериите. Това не значи ,че няма да ни е полезен ако се използва правилно.
 3. Долу ръцете от Олето! Екстра си е пича, дори когато се жалва от Клоп!
 4. Явно ще берем ядове и тази година от съдийски тесли! За гола на Сити така и не разбрах имаше ли ВАР немаше ли. Обосноваха се за нашия, че го отменят, но не се обосновават защо зачитат на Сити. Същото се отнася и за четвъртия гол на Манго в първия кръг! Просто е възмутително!
 5. Ха сега да видим наш Хендо и Рашо циганина ще скочат ли срещу расистките обиди от страна на техните сънародници или това е само приятелски огън или пък може България пак да им е виновна !
 6. Абе побутнаха си ги бритишите , а симулантите Кейн и Рашо циганина започнаха да си падат навсякъде по терена,като към края на мача и продълженията го правеха основно в наказателното докато им върза, жалка история.
 7. Бих искал да видя на мястото на Салах и Фирмино, Пулишич и Кейн, но няма как да стане!
 8. ДОЖИВЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯХ ! Честито на всишчкииииииииииииии ! :doubleup:
 9. Аз викам да се махне условието, че не може да отговорим- и двете. И това е моят отговор :60: !
 10. Последните години пародията Златна топка се превърна в състезание между Меси и Роналдо - кой е по по най! Нашето момче заслужаваше напълно наградата, но стана жертва на поредната интрига. Просто защото Роналдо напусна Реал, "пострада" ВВД. Ако гела си бе седял едва ли неговото лоби би допуснало да се наруши паритета между него и меско точно преди залеза и на двамата.
 11. Рашо циганина е си е циганин не толкова като цвят, а като манталитет!
 12. Най-голямата проява на расизъм снощи бе изказването на Бербатов. Не оспорвам футболните му умения, но това същество има в гърдите си не сърце , а ваги,а. Пълен жалкар! Превъзхождали ни генетично, КОИ ония от снимката горе в центъра на София ли? Позор!
×
×
 • Create New...