Jump to content

нормалният

Потребители
  • Брой теми

    527
  • Joined

  • Последно видян

Everything posted by нормалният

  1. А диемаджиите са си на нивото на съдиите човек ще рече, че са на тяхна издръжка. Оказва се , че нашия гол срещу Челси е " правилно отменен", както каза коментиращия снощи ни в клин ни в ръкав, а каква ще бъде повелята за коментар за гола на МЮ ще ми бъде любопитно, не че не зная отговора. Почват с еквилибристиките за очевидна грешка и стигат до индивидуалната гледна точка, все разтегливи понятия като задника на Боби Б.
  2. Няма да гласувам, защото ще бъде несправедливо спрямо доста от играчите и Върдж и Келахър и Ендо и Мак и Конате и да неизреждам повече заслужават приза!
  3. Мокрият ни сън и дълго ухажваният от нашите национали вече е играч на Реал!
  4. Абе признал съм го, щом му е ставал при вида на Уилямс !
  5. Написали сте всичко, което може да се напише за Боби. Аз ще се опитам/ не на 100%/ да цитирам мнение от форума на Арсенал след последния ни мач - "... не знам за вас ама аз чакам с нетърпение края на сезона, когато тоя зъбатия ще се махне от Висшата лига, като го видях да загрява и разбрах, че ще ни ушие пак..." Изкефих се като го прочетох и усетих какъв страх е всявал у противниците нашият магьосник. А аз лично вчера плаках...
  6. Успех и на добър път на Железният воин!
  7. Всеки си има гледна точка, да трябва да се надгражда така е, но говорим за значението на определения играч. а къде бе Салах, когато най много ни трябваше през пролетните мачове? А мача, който визирам горе/макар и преди години/ бе онзи тласък, който даде началото на по значимите успехи.
  8. Помните ли как взехме ШЛ? Ключовият мач, бе с Барса. Бяхме без Салах и Фирмино, но там бе Садио! В никакъв случай не мога да сравня хъса и желанието за победа, отдадеността на Мане и борбата до последно независимо от формата му с поведението на Салах и Фирмино. Впрочем африканското показа кой е Лидера!
  9. Жалко, че ни напуска! Той бе един от любимците ми. Успех и здраве му пожелавам!
  10. Честито на Садио! Заслужен успех! Хубава, лоша купата е символиката на голям успех. А тези които казват, че не биха се снимали с нея ми звучат като в приказката за киселото грозде.
  11. Направо да създадем един фен клуб - Ориги !
  12. Бих искал да видя на мястото на Салах и Фирмино, Пулишич и Кейн, но няма как да стане!
  13. ДОЖИВЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯХ ! Честито на всишчкииииииииииииии ! :doubleup:
  14. Може Ориги да е в центъра на нападението през следващата кампания, нова кампания нови идеи по различни от досегашните за изненада на врага , който явно се приспособи към играта ни. За това сега да е на крилото, за заблуда на противника :sarcastic: . Може би Клоп подготвя почвата за следващият сезон криейки Ориги на крилото.
  15. Не знам какво е признал Върджи , но според мен манталитета на победители започна да се изгражда с неговото идване, така че "коленето и бесенето" е негов приоритет. Хендерсън бе капитан и преди идването на Върдж спомняте си нали. Не ме разбирайте погрешно, отдавам заслуженото на Хендо и наистина този сезон е съвсем друг играч, дано така да продължава и да вдига още много купи!
  16. Много се радвам за Садио ! Браво момче, дълго да ни радваш нас и милионите фенове на най-великият отбор ! Нашата признателност е по-важна от разните златни топки, давани на такива без "топки"!
  17. Аз викам да се махне условието, че не може да отговорим- и двете. И това е моят отговор :60: !
  18. Дано да си прав ! А за златната топка за 2020, ако продължава така и за мен е фаворит.
  19. Садио е един от любимците ми, от няколко дни се тиражира за преговори с испанските мангали, някой има ли по подробна информация. Вероятно е партенка, но дори да е такава побеснявам, като ревнив съпруг!
  20. Много му отива да вдига купи ! Дано му стане занаят :60: !
  21. Ебати, вече повече от 24 часа не е писано нищо в тази тема!
  22. Последните години пародията Златна топка се превърна в състезание между Меси и Роналдо - кой е по по най! Нашето момче заслужаваше напълно наградата, но стана жертва на поредната интрига. Просто защото Роналдо напусна Реал, "пострада" ВВД. Ако гела си бе седял едва ли неговото лоби би допуснало да се наруши паритета между него и меско точно преди залеза и на двамата.
  23. Значи, който не харесва Хендо е кретен, така ли ?
×
×
  • Създай ново...