Jump to content

Shinobi

Forum Manager
 • Posts

  1,283
 • Joined

 • Days Won

  10

Допълнителна информация:

 • Пол
  Мъж
 • Любим играч
  Р.Камачо

Recent Profile Visitors

10,253 profile views

Shinobi's Achievements

Rising Scouser

Rising Scouser (5/10)

 1. Стиви ще им пусне опашка докато омекнат и ше развържат кесията? През шланга му е на Енри.
 2. Копейката го каза оня ден: "Има три вида истина: 1) Истина 2) Лъжа 3) Статистика"
 3. Гледайки горната статистика най-накрая схванах играта на бачо 'Енри. Доживях да му разбера схемата. Човека е генйи и се опитва да преобрази целия футбол. Адмирацйи ! ! ! -Нали знаете как играейки слабо или срещу труден противник с мъка измъкваме победа с 1:0 и после се поздравяваме тук с "шампионска победа" тинтири-минтири? Бачо Енри я взима тая концепция и я изнася на едно съвсем ново, невиждано ниво - "шампионски сезон": да не инвестираш във футболисти (играеш слабо като препратка от шампионските победи) и привидно "бориш" Сити за титлата, и накрая финишираш трети/четвърти "борейки" компетицията около себе си. Това правим ние, момчета - шампионски сезони. Не влагаме, ама вади(м). Някой вади. Мисля, че е крайно време да спрем да му сипваме на чорбаджията. Очевидно има завидно добър план и си го следва методично. Редно е да се извиня пред такъв уникален, нестандартен подход.
 4. Лека дузпа, ама Джака си е тъпо копеле от как слънцето изгря за първи път.
 5. Сити вкарват от нищото. Голям шанс ще е ако мача завърши така.
 6. Останал съм с впечатлението, че тоя напикава срещу нас и винаги им е пробойна. Нещо като Отаменди за Сити в мачовете им срещу нас. Така погледнато си е загуба за нас неучастието на Кристиенсен.
 7. Смешничка си е историята, макар че ме усъмни факта, че вратаря мислел че играят пък 15 минути бил сам на стадиона и не му е направило впечатление, че се чуват само гаргите (може би).
 8. Ебати смърфа. Груба кърджалийска четвъртитка за мястото, което го облекчава сутрин след кафето.
 9. "Специални нужди" имаш предвид
 10. Те хубаво го назначават човека, ама той с какъв материал ще работи там?
 11. Много силно играят тия кучета на исляма - арабухите. Днес няма да е.
 12. Е ? Умишлено тайкуондо, умишлена не-игра с топката. По-червено от това няма и в разширената палитра в Paint, братле.
 13. След като доближих екранчето на телефона си на два сантиметра от дясното си око, а лявото затворих, потвърждавам - 2019 е написал колегата. Извинявам се за изопачените факти. Оказва се, че астигматизмът може да ти е приятел само в случай, че жена ти прилича на войвода, но си я обичаш. Добре, по темата - не мога да се съглася с идеята, че FSg са умни бизнесмени. Извадка от две (или три) години може да се направи за всеки един отбор, печелил отличие веднъж в периода и да се каже "Ето - нашия модел.." Аз бих разширил такъв анализ върху по - голям отрязък от време, за да ми е по-достоверен крайния резултат, логично базиран на повече данни. Иначе се получава замерване тип ДизелГейт - едностранчиво, с цел да се потвърди едно конкретно нещо, подминавайки голямата картина. Хенри и компания са поставили такива условия за реализиране на трансфер пред Клоп, че е нужно звездите да са подредени правилно за да се случи добър, нужен трансфер. Да, имахме си попаденията с няколко играчи, с други пък се потвърди, че повече (много) пари ти взимат най-желания защитник в Лигата, или вратар световна класа. Вижда се и, че като не вземеш бекъп на играчите си в линия, която ти е къса - потвърдено колко пъти вече? Централни защитници, бекове, халфова линия. Те ти ги изпуснати шансове за злато от неразвързване на кесията в правилния момент. Хич не са ми за хвалене тия момчета. Уцелиха на Клоп, повтарям - уцелиха, и то кьоравото. Щото стреляха и в Кени (провал), и в Роджърс (по-малък, но провал).. Сега нет спенда им бил отрицателен. Ами много хубаво... за счетоводната кантора + тия с белите ризи и клаузи за бонуси в договора при постигане на такъв таргет. Ма мен кво ме грее това, повод за гордост ли е ? Повод за гордеене с футболния клуб на сърцето ми ли е това. (hint) не.
 14. Не съм сигурен дали разбирам въпроса ти напълно, но в периода '09 - '21 Сити имат пет, Челси и джунайтед по 2-3, ние и Лестър - по една. За мен извода е, че хеви-спендърите са печелили в пъти повече пъти златото от романтиците. Кофти факт, когато си от грешната страна на хоя
×
×
 • Create New...