Jump to content

Shinobi

Потребители
  • Брой теми

    2228
  • Joined

  • Спечелени дни

    21

Shinobi last won the day on February 5 2023

Shinobi had the most liked content!

Допълнителна информация:

  • Пол
    Мъж
  • Любим играч
    Р.Камачо

Последно видят от:

11635 profile views

Shinobi's Achievements

  1. Арсеналата трябва да го добутат до полуфинал - втория мач, а там леекинко мазно да отпаднат след 120 минути футбол и 13 изпълнени дузпи. Това да им държи влага като трофей още 12 години, примерно. Бонбон.
  2. И все пак ни подариха глътка въздух. Да им отдадем заслуженото.
  3. Е как шефчетата 'е бай Иване? То Ходжата изглежда сякаш е на командно дишане от 7 години..
  4. Лучо fucking Диаз, Даруин - ако успеят да му избият парите на 0.
  5. Абе.. друго си е кат вземеш под масата нечии тюфлешки син да го направиш национал. От баща му на Мамаду от Папуа Нова Гвинея кво да вземеш? Жертвено агне? По-си върви една двайска, трийска. А тва гаргамел дали е расист или не му е последния проблем в живота.
  6. Може би само по време на мач да става. Сега ще се тества.
  7. Кажи честно?! От ден първи предпочитам да слушам оригиналното аудио вместо подаденото от дием-сърите. От кога живея в лъжа по дяволите?
  8. Ами такова си е, но и далеч не е измислица. Суарез е по-силен цялообхватно от бразилската ни перла. Единствено виждам Фирмича в департамент 'въображение' и 'отборна игра / алтруизъм' да е по-голям от Суарката. За да няма сърдити най-добре Мане-Суарез-Сала, с Фирмино за бекъп на Мане и Суарез.
  9. Човек, не се дръж като 13-годишен. Няма вселенски комитет, няма и жури. Това, че двама не се съгласяват с твърдението ти с обяснения защо, не е края на света. Па били те и свързани по някакъв начин с управата на форума. Повтарям мнението си по темата - модела на манчо е пагубен защото за 10 години са хвърлили над 500млн (не знам точната цифра) и средно статистически са на 5-та позиция през тия години. Какво имат спечелено още освен ЛЕ с Моуриньо, някаква друга тенекия барнаха ли? И да са и да не са то отбори като нашия, Сити и Челси печелиха ВЛ, ШЛ, Супер Купи на Европа и Англия, че даже и Тотнъм играха финал в ШЛ. Сега може с Тен Хаг да са попаднали на качествен мениджър, но това не променя автоматично трансферната им политика, която няма общо с футбола, а с маркетинга. Ако не вярваш ще ти дам акаунт да се логнеш във форума им, да прекараш два дни по темите там и да видиш какво казват самите им фенове, които се интересуват задълбочено от клуба си и проследяват събитията от до.
  10. Ти говориш за възход в последната половин година, те завалиите са та*ак от десетина години - откак саф ги напусна. Все си харчат, все са си в кереча. Не може 6 месеца възход да са противовес на 10 години пари и нерви на вятъра. Несъпоставимо е. Когато модела им даде 10 години възход и резултати тогава аргумента ти е валиден.
  11. Те да се наиграят, ама ще до-побъркат пазара. После ние, пардон - не аз и ти, а бачо Енри ше трябва да цака с 10% отгоре. А той гледа да мине с 200 марки и пакет кренвирши по дефолт.
×
×
  • Създай ново...