Jump to content

Shinobi

Forum Manager
 • Posts

  1,146
 • Joined

 • Days Won

  10

Допълнителна информация:

 • Пол
  Мъж
 • Любим играч
  Р.Камачо

Recent Profile Visitors

10,111 profile views

Shinobi's Achievements

Rising Scouser

Rising Scouser (5/10)

 1. Това ми напомни за Борат и съседа му Нурсултан Тулиякбай: Не съм сигурен дали Пул не е в ролята съседа обаче, щото нищо не моем си позволим.
 2. Ами за пребиванье сме си. Ако завършим шести, или трети-четвърти с поредната порция живото-съкращаващ съспенс ще си е съвсем в реда на нещата.
 3. Не ги помни(м) , но се благодарим на интернета в днешни дни. Бил съм малък, че да знам от коя страна се рита топката правилно, камо ли да зная къде е Англия и кои са Лийдс.. Та си направих справката Какво да кажа..? Един Тони Йебоа би ни се отразил много добре на титулярните 11 в момента. Уникални голове е лепил, един шедьовър и на нас през '95-та. Като цяло ми се говори за това как точно тая порода футболист е в червената книга, под графа изчезващ вид - ега ти типа. • Физика микс между баскетболист, лекоатлет на 100м, както и кикбоксьор ✓ • Ръст - доволен за високи топки и въздушни двубои ✓ • Тегло - достатъчно, че да ги носи на гръб дриблирайки към стрелкова позиция ✓ • Неоспорим хищнически нюх за гола ✓ • Спокойствие и хладнокръвие пред гола ✓ • Не се замисля два пъти за това дали ще тръгва да вкарва гол или не. Просто го прави. Natural Winner ✓ • Играе с двата крака - дриблира и стреля. И вкарва. С двата крака. Поливалентност, сериозен арсенал от оръжия ✓ • Стреля от далеч. Със сила. С финес. Както изисква ситуацията. С двата крака - Непредвидим за противника ✓ • Акробатичен - хвърля се как му дойде. И си бележи. Unstoppable✓ Такива завършени про-та са абсолютна рядкост вече. Жалко. Благодаря за "подшушването", да изплакним очите по-малките.
 4. Буутъл е квартал в Пул. Много.. .. "приятно" кварталче.
 5. Гангстер е бе. Засичал съм го в свободния чат на cs-a. Много опасно момче.
 6. В това не съм много сигурен.
 7. Ъъъмм.. Интерсна логика, най-малкото.
 8. Стойкич, как ги виждаш нещата в план, в случай че осовбодим Уилямс и Филипс? Питам какъв е дългосрочния план (маратонски сезон във ВЛ + ШЛ + ФА ) в защитата? Бекъп-а какъв е също? ВВД и Конате титуляри с Гомез и Матип за сменници? На Матип не може да се разчита. Личното ми мнение е, че Гомез също е някъде там, защото не показва една стабилност нито във формата си, нито в издръжливостта си (податливост на контузии). Всичките тия твърдения и призиви за пускане Р.Уилямс и Нат Филипс на фона на сезона, който свърши преди няма и две седмици ми се струват несериозни.
 9. Оптималния вариант с Филипс е да го отдадем под наем във висшата лига с опция за незабавно взимане обратно. Никак не е лош за трети или четвърти избор.
 10. Клоп ласкае почти всички свои опоненти (ако не всички). Винаги говори с уважение. Ся да ги разглеждаме ли всичките тези случаи като намеци или не - всеки избира как да си убие свободното време.
 11. Ем пълна простотия. Да им спре тик-тока и трап музиката, барем засее някво семенце на концентрация и търпеливост за по-дълго от 6 секунди. Ние от предишните поколения ли сме виновни, че наборите от '00 нагоре нямат допир с реалния, материален свят и живеят в апликации с "интерсно" съдържание с краткотрайни отправяния на "предизвикателства" ; тъпи ситуации с bae? Ебаси логиката. Вместо да се търси помощ за тия изгубени чеда, които неизменно ще блъснат влака в един момент то се стимулира, поощрява и промотира доизглаждането на мозъчните им кори. Аз чета: "Добре е да си зомби. Бъди зомби. Не се напрягай, we got u covered" бей момче, нещата не вървят на добре от десетина години. За самата суперлига съм на stand by, но със сигурност гледам доста резервирано на мероприятието. Безпардонните ходове на богаташите са като шамар в лицето на обикновения човек обичащ играта и традициите в нея. Най-шъ-ми-е забавно кво ше кажат твърдите застъпници на формата, като се окаже че повечето мачове ще се играят в нестандартни часове за Европа (по обяд през седмицата, след полунощ). Щото то очевидно се прави за да се приберат парите на нетърпеливата младеж + тлъстите джобове на народи с доста различни часови зони от тези на Стария Континент. За традиционния европейски футболен фен ше е хурката, но нека мине време да се докаже тая теория пък ще коментираме пак.
 12. Ами кудос за него. Макар и да е звезда на големия съперник от мен има уважение. 10 сезона на топ ниво в почти всички от тях си е постижение, при това в Англия. Дори самата дължина на престоя му в днешния динамичен бизнес е сериозна. От друга страна като ти се цепят джобовете от панди, и печелиш всичко възможно на острова що се отнася до трофеи то не виждам логична причина да бягаш някъде.
 13. Марио вече не живей там, но все още пазя номера на един врачанлия - превози ми пълен бус с мебели за 40 пандура. Предполагам за 200 ше го 'фърли до Мадрид, стига Наби да си покрие нафтата.
 14. Какъв е случая?
×
×
 • Create New...