Jump to content

Shinobi

Потребители
  • Брой теми

    2228
  • Joined

  • Спечелени дни

    21

Everything posted by Shinobi

  1. Арсеналата трябва да го добутат до полуфинал - втория мач, а там леекинко мазно да отпаднат след 120 минути футбол и 13 изпълнени дузпи. Това да им държи влага като трофей още 12 години, примерно. Бонбон.
  2. И все пак ни подариха глътка въздух. Да им отдадем заслуженото.
  3. Е как шефчетата 'е бай Иване? То Ходжата изглежда сякаш е на командно дишане от 7 години..
  4. Лучо fucking Диаз, Даруин - ако успеят да му избият парите на 0.
  5. Абе.. друго си е кат вземеш под масата нечии тюфлешки син да го направиш национал. От баща му на Мамаду от Папуа Нова Гвинея кво да вземеш? Жертвено агне? По-си върви една двайска, трийска. А тва гаргамел дали е расист или не му е последния проблем в живота.
  6. Може би само по време на мач да става. Сега ще се тества.
  7. Кажи честно?! От ден първи предпочитам да слушам оригиналното аудио вместо подаденото от дием-сърите. От кога живея в лъжа по дяволите?
  8. Ами такова си е, но и далеч не е измислица. Суарез е по-силен цялообхватно от бразилската ни перла. Единствено виждам Фирмича в департамент 'въображение' и 'отборна игра / алтруизъм' да е по-голям от Суарката. За да няма сърдити най-добре Мане-Суарез-Сала, с Фирмино за бекъп на Мане и Суарез.
  9. Човек, не се дръж като 13-годишен. Няма вселенски комитет, няма и жури. Това, че двама не се съгласяват с твърдението ти с обяснения защо, не е края на света. Па били те и свързани по някакъв начин с управата на форума. Повтарям мнението си по темата - модела на манчо е пагубен защото за 10 години са хвърлили над 500млн (не знам точната цифра) и средно статистически са на 5-та позиция през тия години. Какво имат спечелено още освен ЛЕ с Моуриньо, някаква друга тенекия барнаха ли? И да са и да не са то отбори като нашия, Сити и Челси печелиха ВЛ, ШЛ, Супер Купи на Европа и Англия, че даже и Тотнъм играха финал в ШЛ. Сега може с Тен Хаг да са попаднали на качествен мениджър, но това не променя автоматично трансферната им политика, която няма общо с футбола, а с маркетинга. Ако не вярваш ще ти дам акаунт да се логнеш във форума им, да прекараш два дни по темите там и да видиш какво казват самите им фенове, които се интересуват задълбочено от клуба си и проследяват събитията от до.
  10. Ти говориш за възход в последната половин година, те завалиите са та*ак от десетина години - откак саф ги напусна. Все си харчат, все са си в кереча. Не може 6 месеца възход да са противовес на 10 години пари и нерви на вятъра. Несъпоставимо е. Когато модела им даде 10 години възход и резултати тогава аргумента ти е валиден.
  11. Те да се наиграят, ама ще до-побъркат пазара. После ние, пардон - не аз и ти, а бачо Енри ше трябва да цака с 10% отгоре. А той гледа да мине с 200 марки и пакет кренвирши по дефолт.
  12. Тва е мега несериозно. Едно е да си печкан, да си пуснал някакви къдрици и седмата ти братовчедка да ги е вплела в някакви арт-расти. Съвсем друго е да си направиш две плитки от страни с ластичка, както някои бащи смятаме за върхово постижение в оформлението на косата на дъщерите си. Тоз колкото е грамаден, толкова е и кух от вътре, изглежда..
  13. Днеска рожден ден ли ми е или кво? Прави ли ви впечатление как тия голове са изработени с микс от въображение, тупурдаци(мъжки) и кеф? Това не се вижда в днешните футболисти много често. Все на сигурно да е, все отговорноста да не пада в/у него. . .
  14. Нечовешко освобождаване и уникален завършек. Малко завиждам на зрителите на кариерата на Фаулър в клуба.
  15. Това видео ще го сложа като старт ъп скрийн на лаптопа. Просто ти оправя и деня, и настроението, и либидото, и хормоналния баланс и всичко..
  16. Офтопик настрани от ситуацията на Фирмино с националния. Доста арогантно и подценяващо е отношението на хората, които вярват в.. каквото там вярват, като отдават всички добри резултати на помощта на 'нещото' от религията, докато негативите са си за собствена сметка. Никога не съм го разбирал това поведение. За мен лично е неадекватен подход към живота. Ай да не се отплесвам и да не създавам странична дискусия във темата - Фирмата трябваше да е част от световното според мен, без да ме вълнуват споменатите от @ReD_Gerrard колко изиграни мача или участия имат. Логичното нещо за нац.треньор е да разчита на доказани футболисти, еле пък като са във форма.
  17. Това е то Хендерсън да си го каже, а армията му от защитници да твърди обратното
  18. На шега или не и двамата не го разбират без смартфон
  19. И Фоудън му се изкефи неведнъж. Вчера не му се кефеше обаче.
  20. Има опасност този да се окаже следващия Мане.
  21. Да, точно това исках да кажа. Е в ония години талантите се търгуваха за по толкова. Класически бразилейро, облягащ се главно на таланта си. Беше започнал да се развива и физически. Може би Клоп щеше да намери правилната позиция за него и да го доизгради дисциплинно, но обадят ли се Барса или Реал, а фамилията ти завършва на "ньо" развоя на събитията е предначертан.
×
×
  • Създай ново...