Jump to content

Shinobi

Потребители
 • Posts

  2,079
 • Joined

 • Days Won

  20

Everything posted by Shinobi

 1. Подкрепям напълно. Ти остави тия заготовки за клуб на пенсионера, които си споменал. Ше ме прощават футболните пъндити, но брата на Еден Азар имам чувството, че на сила играе футобол. Митко Ботушай е скръб. Муниери разни и Онани. Аз не си лягам с албум на КДБ ама да се говори, че е някакъв слаб... Ако беше направил кариера в нашия клуб като във Сити щеше да е във форумния раздел 'легенди' след няколко години.
 2. Оззка, е за това става въпрос: Тия не са схванали, че е тяхна отговорност да не подивяват като перверзници като видят жена без чаршаф и избират да пречукат нея или да я покрият с нещо, па тръгнали футбол да играят. Тя играта е проста, но не е за прости хора със сигурност.
 3. За сега добре се движат нефутболните народи. Там където им е мястото във футбола и на световното - по-близо до телевизора и по-далеч от топката.
 4. То така е модерно. Да се срамуваме, че сме европейци. Предлагам да си направим един геноцид сами и да населим континента с негри и индийци. Така ще се реваншираме. Типичен пример за упражнение по whataboutism е това. Посочва се проблем, страната имаща връзка със създаването или поддържането на проблема посочва друг проблем и с това си стискаме ръцете, че няма проблем.
 5. Аз съм реагирал с песница в челото на този пост при скоростно четене виждайки Курти и new deal. При обстоен прочит изпадам в шок и ужас обаче. Мидфийлд реинфорсмент го смята автора на това изречение.. тоа.. никаквец. Що за нагли хора има бате-батее..
 6. Днеска рожден ден ли ми е или кво? Прави ли ви впечатление как тия голове са изработени с микс от въображение, тупурдаци(мъжки) и кеф? Това не се вижда в днешните футболисти много често. Все на сигурно да е, все отговорноста да не пада в/у него. . .
 7. Нечовешко освобождаване и уникален завършек. Малко завиждам на зрителите на кариерата на Фаулър в клуба.
 8. Разбирай го като 'не се учудвам' / 'нищо ново под слънцето' .
 9. Това моето е сарказъм, но така е написан, че шанса е под 50/50 да се възприеме правилно. Разбира се, че е абсурдно спортист да участва в хазартни залагания. Като казвам 'нищо нередно' визирам, че футболиста е българин и вместо да се фокусира върху професионалното си развитие като прилага дисциплина и усилия той се занимава с тарикатлък - всичко си е в реда на нещата.
 10. Нищо нередно не виждам аз тука.
 11. 50 нюанса на черно, Transfer Market Edition
 12. Престъпно съдийство срещу Лийдс за гола на картофите.
 13. На шега или не и двамата не го разбират без смартфон
 14. Орисани сме да се мъчим с новаците. Това е, предполагам.
 15. Лийдс стоят по-солидно срещу Арсенал от нас.
 16. Анкетата ще е достъпна до началото на мача с Манчесър Сити (16/10/2022 - 18:30)
 17. Интригата с Борнмут?
×
×
 • Create New...