Jump to content

Shinobi

Forum Manager
 • Posts

  1,754
 • Joined

 • Days Won

  14

Everything posted by Shinobi

 1. Нямаше ли правило, че след началото на сезона не може да се иницират вътрешни трансфери в Англия?
 2. Някакви жълтини за Хакан Чалханоглу (Интер) за заместник на контузеното Окси.
 3. Преди една седмица вече, ако ме не лъже паметта.
 4. И това че е млад го прави пиян и напушен също. Дроджер.
 5. Аз съм на същото мнение. В същото време обаче смятам, че е по-добре да си бавно крило, отколкото халф без физика и дроб. Поразиите, които могат да бъдат сътворени от такива слабости в средата далеч надминават едната неспособност за надбягване на бека по крилото за да асистираш или евентуално да отбележиш, като Салах примерно.
 6. Нищо чудно, че и Блънта не го помни какъв е, що е. Органично предпочитаната му позиция е дясното крило. При Клоп може да участва в 11ката като част от халфовата линия вдясно, но да играе.. спорен ще е резултата според мен.
 7. Именно крило го водят.
 8. Мамка му, нуждаем се от качествен халф да помага на Хендерсън и Фабиньо. Не може да се разчита само на тях. Другите, с които разполагаме хич не ги виждам като такава фигура, пък най-добрите ни двама нито са вечни, нито пък са специални в офанзивната част от играта. Не искам да съм какъвто и да е пророк, но това изхода от тази ситуация навярно и ще определи ще се овенчаят ли усилията на отбора с медал или не през пролетта на 23-та. Защото съм сигурен, че пак ще сме в играта за поне един от интересните трофеи до последно.
 9. Това им завършване като втори беше като слон на дърво. Гледаш го и се чудиш как е стигнал там. Далеч това не беше плод на няква идейна игра или някви тактики на Олемале. Едва ли Роналдо ги насади баш на мястото си им. Просто са си льохмани от първия до последния във фирмата.
 10. Бай Иване, И аз вкарвам по гол на 3 мача на Артим до вас. Влизам в 33-тата си година скоро. Баш на Челси, Арсенал и Барса сделките в последно време да са атестат за качество на покупкатаа.. манко ми идва в повече. Та тия капути направиха Кепаабеаребегайоттукабе най-скъпия вратар в историята на футбола и някъв сопилив Пепе мега-скъпото крило в Англия. Ката'унците не ги и афиширам тук. Тия кво значимо постигнаха напоследък? Бразилския национал пък.. ехехехеее - последното, с което ги помня беше онзи публично излъчен епизод от порнхъб white marauders chasing chasing pray, в който немците им.. ъхххъъъ! хъъъъм! светнаха маслото. Меко казано. Колкото до Рафиня? Има го футболното тесто в него. Сърце, акъл и мъди - ньенте, нада, нил, зеро.
 11. Ехехее. Добре Не очаквах победителя да е този, но в известна степен мога да разбера. Моя любимец е на второто място, което не е далеч от истината.
 12. Която и да е от тия опции. Па ако даде Господ, то Алах да го спре. Ако и тоя ни играе сечено, то нека Буда ги вразуми!
 13. Какво излиза - само един си е оправдал парите до последната стотинка.
 14. Един ще го реши повече от 0. Дефакто трябват 2.
 15. Средната възраст на титулярната халфова линия е 30.6 години. Това са Хендо, Тиаго и Фабиньо. За тяхно подкрепление, от каквото несъмнено имат нужда четем Елиът, Милнър, Кейта, К. Джоунс. Тоест вместо подкрепление, разбирай ако някой от титулярните гръмне за дълго имаме попълване на бройката вместо качествено заместване за период от време. Хазартен ход си е за мен. Освен ако Клоп не сметнал да сменя в 4-2-3-1 или някаква магия там. Аз лично усещам и не съм доволен реципрочно от факта, че трансферите ни, гръмките такива винаги са забавени с един сезон и са в следствие на някакво мега разочарование. Като да гониш вятъра малко.
 16. Междувременно се губят финали. Ма ше чакаме, какво друго ни остава?
 17. Елаборейтни, кои са тия играчи, Ники?
 18. Така както Минамино е по-малкия брат на Халанд? Няма сделка.
 19. Много ми е интересно как и къде ще се впише в отбора това момче. От клипа се забелязва die-hard mentality, което си е задълже, ако ще си титуляр при Клопо.
 20. Може би сте прави. Далеч не им отделям време на трансферната дейност, но съм останал с впечатлението, че правят гръмки входящи трансфери често, без да има толкова големи в изходящата посока.
 21. Реал да са продавали толко' много и скъпо, че да не са в тази десятка? Мъчи ме тоя въпрос.
×
×
 • Create New...