Jump to content

AllYouNeedIsKlopp

Потребители
 • Posts

  1,384
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Everything posted by AllYouNeedIsKlopp

 1. Не разбирам защо си решил, че ще има "много пари", с които Клоп да купи въпросните играчи, на базата на какво разчиташ, че ФСГ ще дадат пари? Кога са ги давали? На Рой ли ги дадоха, на Далглиш ли, на Роджърс ли, на Клоп ли, на кой то всички изброени дадоха пари, които да не са от продажба на играчи? Пари няма да има най-вероятно, никакъв Джуд няма да купим, журналистите пишат глупости, вече е пределно ясно, особено след трансфера на Енцо, просто и те предполагат, че не може да сме чак толкова скъсани и че рано или късно ФСГ ще извадят пари за някой футболист, това обаче са пожелания, такова нещо няма да се случи. Ще продадем Келехър, Къртис, Филипс и оня другия Уилямс и ще купим Нунес от Уулвс, плюс още някой клетник за около 30 милиона и това ще е.
 2. Не разбирам, това тролене ли е или наистина нямате връзка с реалността? ВВД и Алисон бяха рекордни трансфери, финансирани с парите от Коутиньо, ти ли ще дадеш пари да се купят такива футболисти, които да влязат и да променят играта на отбора? От Клоп зависело да намери футболисти, които да се вписват в бюджета ни от 20 милиона на сезон + евентуалните продажби(вече няма кой да се продава), които в първата си година да вкарат отбора в борба за големите трофеи и да станат кандидати за златната топка, ставате все по-смешни. Отбора ни е конкурентно способен за 6тото място, точно такъв трябва да бъде спрямо парите, които харчим, магията на Клоп не е безкрайна, приказката видимо свърши, ако ни продадат, добре, ако ли не, обратно в посредствеността, от която германеца ни извади и това е.
 3. Човек, не може да доразвиваш отбор, който да се задържи на върха с по 25 милиона на година, няма как. Ето, Пеп го обяснява как става.
 4. Ето го, първото включване е факт, чакаме другите.
 5. Даже и глашатаите им от "ЛивърпулЕхо" не разбират какво се случва.
 6. Къде е форумната секта на свидетелите на ФСГ във форума, нека да обяснят, че това, което правят другите отбори няма значение, защото ние спечелихме ШЛ и ВЛ с по-малко похарчени пари, следователно ние сме умните, а те са тъпите, също и че даваме по-големи заплати и затова не можем да харчим като Нотингам. :)))
 7. +1 Ако не беше Клоп, нямаше да има проблем да сменяме 70 милионни бекове, защото са направили половин лош сезон, дано германеца да се разкара по-скоро, за да можем да използваме финансовата си мощ подобаващо, без да се ограничаваме от ненужни сантименти.
 8. Встрани от шегите, като че ли има логика в това, което правят Челси. Ясно е, че преустройват състава си, нещата се градят наново, купуват футболистите сега, до лятото ще имат възможност да се аклиматизират, Потър ще има време да настройва нещата, имайки предвид, че този сезон така или иначе е отписан, по време на следващия прозорец ще е решил кой от старите няма да му трябва и ще си замине, ако има нужда нещо да се добавя на базата на играта, която са показвали в предстоящите месеци, ще го купят лятото, не е като да няма логика, може да е рисковано, но все пак няма да загубят Х сезона, чакайки лятото. Такова преустройство в Ливърпул на ФСГ вероятно би отнело поне 2 лета, като се има предвид, че при всеки несполучлив скъп трансфер, цялата ни система може да блокира, както стана с Кейта, който го влачим толкова години, защото няма как да му се избият парите, а за друг такъв скъп халф пари няма.
 9. Мнооого е важно какъв беше въпроса, който доведе до този отговор обаче. Питаха го дали ще получи подкрепа, която да помогне на отбора да мине през трудния момент, отговора му беше "но, но, но, но, но"... Последния въпрос.
 10. От пряк конкурент, англичанин, на 24 години, няма ли да струва 80 - 100 милиона от воле?
 11. Честно казано и аз си го мисля това напоследък, уж сме много богати като приходи, пък излиза, че все нямаме пари, уж сме много известни и популярни по цял свят, а никой не иска да ни купи, уж се управляваме много добре, а половината ни ръководни кадри напуснаха, не разбирам и аз какво става.
 12. Пиърс и Дойл са най-жалките апологети на ФСГ и простотиите им май.
 13. Просто усещам как Пеп ще потроши между 200 и 300 милиона чисто лятото...
 14. Football’s law-makers will consider radical new plans to crackdown on time-wasters – including a basketball-style start-stop clock – at a Wembley meeting on Wednesday. https://www.telegraph.co.uk/football/2023/01/17/ifab-consider-basketball-style-start-stop-clock-clamp-time-wasters/
 15. Преди няколко дни в туитър четох, че са намерили някакъв начин да го заобикалят, подписвайки 7 годишни договори с играчите, които купуват.
×
×
 • Create New...