Jump to content

AllYouNeedIsKlopp

Потребители
  • Брой теми

    1696
  • Joined

  • Последно видян

  • Спечелени дни

    9

Постове posted by AllYouNeedIsKlopp

  1. 8 minutes ago, Сиймор said:

    Чудо е Лестър да станат шампиони, а Ливърпул е закономерен и логичен кандидат. Съчувствам ти за комплексите, но времето лекува. Минаха ти комплексите от Юнайтед, нали? И тези към Сити ще ти минат... 

    В моя сравнително съзнателен живот като фен на Ливърпул, Сити са спечелили към 3 пъти повече титли от Юнайтед, аз комплекси от тях нямам, предполагам, че ги имат хората от 96 набор надолу. Иначе е много спорно дали Ливърпул е закономерен и логичен кандидат или Клоп, след няколко месеца ще видим. Защото ако не броим Клоп, за последните 30 години май отбора се е борил за титла 2 пъти, през 2009 и 2014, Лестър са се борили един път и са я спечелили...

  2. 1 hour ago, konov23 said:

    Ще гостувам във Висша лига Токшоу и ще говорим за титлата. Мнлго не я обичам тая тема, не от суеверност (или пък знам ли). Кажете вие с две думи как чувствате битката за титлата, оптимисти ли сте, кой според вас е най-опасния измежду отборите около нас, имайки предвид и програмата?

    Sent from my SM-A528B using Tapatalk
     

    За мен Сити ще са шампиони, толкова са ме травмирали и комплексирали вече, че честно казано почти не се и надявам на чудо.

  3. 10 hours ago, peterhammill said:

    Такива титли спечелени впоследствие на хартия, а не на терен, ako за някой от вас имат  стойност?

    За мен нямат никаква стойност, буквално няма да ми донесат и половин процент от емоциите, които са изпитвали феновете на Сити, когато спечелиха въпросните титли. Няколко часа след като ни ги "присъдят" ще съм го забравил, общо взето напълно безсмислено, 100 пъти повече предпочитам да изхвърлят Сити в английската "Я" група или както там се казва дъното на футбола им.

  4. 5 hours ago, tsbalabanov said:

    Иначе, аз за тоя Хюз писах и в другата тема, че за мен няма нито един играч, който да е привлякъл и да кажеш, че е станал топ играч. Само за Соланке може да се поспори, но и там се чакаха 5 години, в които Борнемут изкара 3 в ЧШ, чакайки на него да вкарва. 

    Това не е важно, въпросния човек е сред най-добрите приятели на Едуърдс, всичко друго е второстепенно.
     

     

  5. 8 hours ago, Stivi_G said:

    Като започнеш от дебюта му за КШ срещу нас, минеш през 1/2 финалите за ШЛ с Реал, финала с Интер, прибавиш други финали и дербита където са играли Сити.

    Преди дни гледах статистика, че няма гол в седемте мача играни от Сити, които са били полуфинали и финали.

×
×
  • Създай ново...