Jump to content

zigfridson

Потребители
 • Content Count

  445
 • Joined

 • Last visited

About zigfridson

 • Rank
  Baby Scouser
 • Birthday 03/22/1989

Допълнителна информация:

 • Град
  София
 • Пол
  Мъж
 • Интереси
  Много са!
 • Любим играч
  В.Ван Дайк

Recent Profile Visitors

5,194 profile views
 1. Искам някакви, а сигурно и вие някакви по обиграни и качествени играчи, най-накрая.
 2. Уефа и Фифа са институции които не са от вчера за днес. Регулиращи органи между отбори, държави и футболни фенове, които не може без тях. Затова са създадени. Иначе виждате ли какво ще стане, ако няма такива органи. Ще властват само парите и алчността към тях и от 100млн. сега за трансфер ще се стигне до 300-400млн. за един играч. Я си представете, че нещо се случи с JP Morgan и не може да осигурява тези пари. Някои отбори е възможно наистина да фалират тогава. Затова тая лига е зло, което не трябва да съществува и се радвам, че клубове, играчи и фенове го осъзнаха много бързо. Перес, то
 3. Точно така, УЕФА трябва да опита да ги цака тия. Ако УЕФА си обнови формата за ШЛ може и да блокират това нещо. Много зависи от правителствата на съответните замесени държави за кой ще се изкажат в подкрепа, а тук УЕФА, пък и ФИФА имат предимство пред "масоните". Футболистите трябва да бойкотират това нещо. Не може 10 президента на клубове да се изказват от името на милиони хора по света. Кой ще е този футболист къде ще кръстосва света? Ще им омръзне на всички много бързо това пътуване, ако ги има де. А отчитат ли Ковид вируса за техните печалби, защото като чета искат да започват от август, а
 4. Мани къде ще ги гледаш по 10 пъти примерно елкласикото в тая суперлига, а пък и в първенството трябва пак два мача да играят. Държавните асоциации въобще не трябва да им дават тогава никакви пари за тези мачове, нали си печелят яко кинти от гигалигата. А даже и два мача може да играят и за купата на страната.
 5. Точно така ще стане. Това ще е още едно ниво по-нагоре в заплащането в този турнир, но лошото е че тия отбори винаги ще са вътре, ШЛ става за отбори от ранга на Лестър, Евертън. ЛЕ ще се закрие. Просто грандовете искат да си вържат гащите и това нещо "фалит" да не ги застигне никога. Постоянни приходи всяка година. А пък страните от Източна Европа ще духат супата, защото турнир за тях няма да има. Футбол на две скорости братлета, както Европа на две скорости.
 6. Английската преса унищожителна критика: Това е пластмасова лига водена единствено от алчност (sportal.bg)
 7. Еми ако се гледа по купи кой колко е спечелил ем излиза че отбори като Тотнъм и Арсенал, та даже и Милан който отдавна не е печелил нищо, ще се възползват от тази лига. Ще ми отиде мечтата да посетя мач на Ливърпул на Анфийлд!
 8. Добре Ливърпул или Сити като спечелят първенството какво дават го на втория или третия ли? Защото имат гарантирано място в тази лига ли? Тогава и 15-ти да е Ливърпул все тая.
 9. Точно така, ще си играят на празни стадиони и това нещо няма да издържи и един сезон.
 10. Сега като се замисля, това което може да стане е да закрият Лига Европа и всичките тези по-слаби отбори да се преместят в ШЛ като им обещаят по-високи печалби.
 11. Всичко е политика, колеги! Тия англичета откакто излязоха от ЕС е..ха м...ката на всичко и понеже в европейския парламент са слаби управляващи се възползват. Както и очаквах англичетата веднага се сдушиха с американците. Оттам ще дойдат много пари за тази лига, както и от Азия. Бет къщите в Азия нямат лимит на залог както знаем. Лошо, много лошо е това за световния футбол, защото се създава прецедент. Какво пречи да се направи такава лига и за националните отбори в бъдеще. Алчността на англичаните е в основата. Колкото и да обичаме Ливърпул, ако влезнат в тази лига няма да имаме вече тази
 12. А защо Байерн го няма? Или не е футболен колос?
 13. Ние даже имаме шансове и трети да станем, т.е. повечко парички.
 14. Ууу, има мачленце довечера което пряко ни засяга. Еверфън-Мармориньо! Надяваме се за хикс, за да сме вече по-спокойни за тези отбори, които са след нас.
×
×
 • Create New...