Jump to content

zigfridson

Потребители
 • Content Count

  236
 • Joined

 • Last visited

About zigfridson

 • Rank
  Baby Scouser
 • Birthday 03/22/1989

Допълнителна информация:

 • Град
  София
 • Пол
  Мъж
 • Интереси
  Много са!
 • Любим играч
  В.Ван Дайк

Recent Profile Visitors

4,918 profile views
 1. Един е той и в ръката си държи JOKER! Велик сърбин и човек! Човек от Балканите който се конкурира с най-големите нации. Така се прави, а не като наш Гришо да върви само след п...тки.
 2. Миналия сезон завършихме пред Сити с 19т. разлика, а вече Сити имат 19т. преднина пред нас с равен брой изиграни мачове. Както вървим може и 30т. да ни направят. Миналата година много им се смяхме за тази разлика, ама сега май те ще ни се смеят двойно повече. Цц цц, как си опрапастихме сезона, деева!
 3. Добре изиграно от страна на Минамино.
 4. Е поне вече е ясно, че няма да изпаднем след като имаме вече 40 точки. Това като шега, де!
 5. Ти може и да не вярваш, но футболистите са алчни хора. Какво повече ще правят в Лийдс? Пък и колко ще вземат от 14 място. Затова има термина-"синдром на втория сезон". Този има добро изнасяне на топката, ама в Германия е много детински футбол.
 6. И аз мисля че ще е добро попадение плюс Бамфорд. Сега лятото Лийдс ще разпродадат целия отбор. Тези двамата, ако можем да ги вземем. Също Вестергард от Саутхемптън и другия Уорд-Праус ли беше и ето ви 4-ма сносни играчи. А защо не за нападател Калварт Люин.
 7. Никакви такива Сарове, Траорета и т.н.. Трябват ни латиноси които заедно с издръжливите англичета да направят едно "хомогенно тесто". Сега е нашия преходен сезон и трябват сериозни играчи които с качествата си да останат поне 3-4 сезона. Има нещо сбъркано в нашата трансферна политика, последно време. Виждате един Бруно Фернандеш с едните си пасове как влачи на гръб МЮ. Ако Мане и Салах останат бързината в отбора ще я има, но визията не, защото "фирмата" го няма никакъв.
 8. Ами усеща се ПИЧАГА! По разсъжденията ти и писанията ти във форума па ако искаш и 100 години да си живял. Нямаш уважение и това се усеща и във форума.
 9. Типичен българин и спирам дотук. Аве да не си от ония сините, мучащите. А защо са такива купите задаваш ли си въпроса и кой е властвал в Испания по онова време.
 10. Моля те, посипи си главата с пепел с това твърдение, че Барселона като клуб е нищо. И не заради Стоичков са Барселона, хаха. Не знам дали си ходил на Ноу Камп и по-специално в музея им. Е там хората много добре са разказали историята си. И това че винаги Реал е бил подкрепян от правителството в Мадрид и колко много играчи са им отмъкнали под носа. Те заради това изравниха РеВал вчера, защото са само едно име Барселона и то сега в криза.
 11. Не знам защо тук толкова много се подигравате на Барса когато са паднали ниско. Да не сте фенчета на РеВАл Мадрид. Просто дойде криза при тях и нормално да има сътресения. Това че сме ги обърнали в ШЛ още ли ви топли? Минало, заминало.
×
×
 • Create New...