Jump to content

zigfridson

Потребители
  • Брой теми

    2018
  • Joined

  • Последно видян

  • Спечелени дни

    4

Everything posted by zigfridson

  1. Дано Борусия някак отстранят ПСЖ и на финала срещу Мадрид ще играят нахъсано пък каквото стане.
  2. Хайде на бас че топ 4 и дотам.
  3. И да вземат требъл какво. Знае се след ерата Пеп Сити потъват. Ама от белите т.е. черните няма отърване за футбола.
  4. Ти ако се радваш аз не се радва. Щот няма да има мачове за Сити в Европа и за нас няма шансове. Нзм на какво се радвате.
  5. Каква е тая дъвка бе, 120 минути да ти я показват как я джвака тая пияница. Тия реал са ми толкова омраз че...
  6. Ако продължава така Гуардиола няма да го търпи и ще си намери нова любов. А норвежеца ще пристане на Реал.
  7. Тоя норвежец не го видях на терена. Вие видяхте ли го? Аналя да не си помисли, че ще отстрани 6-катен ЕШ.
  8. Тая италианска пияница на Реал не е забравил италиянския стил на игра. Норвежкия киборг не може да пръдне.
  9. Хей, въпреки нашите негативни действия, да честитим на Алонсо и Леверкузен титлата. Да я повтори следващия сезон. След 10 години Германия има неочакван победител. Leverkusen coach Xabi Alonso honoured to be part of special day for champions | Flashscore.com Така се празнува титла! С МНОГО БИРА! Без загуба!
  10. Уау, и аз съм на това мнение. Веднага като влезе онзи мач с мъжете направи впечатление как веднага захапа в наказателното поле и чака там да играе и да вкара. Нещо което Дарвин не може, а го взехме за такъв.
  11. Е са вече се нахъсах. Имаме шанс около 10% да зеем титлата. Мачкаме ги и почваме вдругиден с Аталанта. Ша ни върже. Арсеналя тряя паднат още един мач за да имаме шансове около 2% срещу Сити. Мноо ни е зле головата разлика с Арсеналя и реално те все още имат големи шансове за титлата даже и с хикс на Сити, но ние не.
  12. Баси гола... Бий, бий Перес по главата!
  13. То и норвежкото плашило май се пази за Лутън.
  14. Алооо това не вие ПЛ лондонски отрепки.
  15. Не може ли да купим Мусиала. Ще е перфектен с неговата скорост за Ливърпул. Мюнхен нямат фенове на стадиона защото са наказани ама като чувам бая се забавляват отвън. Сринете Лондон!
  16. Всичките са ми противняци ама гледам де с едното око. Ей го рикошетчетааа до скъсване. Бахти противняците са тия в бяло. Минавам на Байерн.
  17. Нашите чак пък са и ревали ли? Спора е нерешен. И да бяхме били 3 т. са си пак доста близка работа. Ама не съм съгласен че чакаме УСЛУГА от другите отбори. Па тия журналя да пишат сензации.
  18. Още не е си тръгнал тренера и ръководството ще представя другия. Има неща за печелене а ще ни отвличат вниманието с други неща.
  19. Само гледайте колко нелепо ще се представи Астън Вила срещу Арсенал този уикенд.
  20. Не искам да го кажа ама май по-добре ЛЕ отколкото титлата в Англия. Поне в Европа нещастниците са светлинни години зад нас.
  21. Ако е така и такъв стил изповядва този треньор това ни трябва, понеже нашите са свикнали с такава игра и всеки друг стил, в момента ще е спад.
  22. Конте не игра ли с Челси с трима защитници, когато спечели титлата?
  23. Като гледам Тотнъм, да вземат точки от конкурентите ни е като да чакаш от умрел писмо.
  24. Този португалец дали се насочват към него, защото може да си лафи добре с Нунес и Жота. Иначе не го виждам в темпото на ВЛ.
×
×
  • Създай ново...