Jump to content

BSFC

Потребители
 • Content Count

  124
 • Joined

 • Last visited

About BSFC

 • Rank
  Embryo Scouser
 • Birthday 06/23/1976

Допълнителна информация:

 • Любим играч
  К.Джонс

Recent Profile Visitors

210 profile views
 1. Изключи си антивирусната. Много пъти разпознават стриймовете като заплаха, а не са. С десен бутон на иконката на антивирусната на работния плот временно я спираш и няма да имаш грижи. По-късно ще ви дам и две програми, които изчистват кашета, кукита и т.н. и обезмислят антивирусните. Съветвам също да ползвате и опера като браузър.
 2. Точно заради това дадох този сайт. Всекиму според интернета и хардуеъра. Най-важното е количеството работеши линкове, а тука с в изобилие. Спирайте с тая диема, там са само олигофрени дебели, които нямат хал хабер. Кеф ти скай, кеф ти бт спорт и още много и винаги с двама коментатори бивши футболисти. Българското коментатроско ниво е нулево от край време.
 3. Няма такива проблеми. Не е като линковете от ftv. За всеки мач има по 10 канала с по няколко линка. Еднократно излиза при зареждането един рекламен прозорец на некоя бет верига и тва е. Сайтът е топ. Гледам в нета от 20 години, не съм попадал на по-добър. Ето днешната футболна програма http://freestreams-live1.com/football-streamz/ . Отделно от менюто в ляво могат да се изберат хиляди телевизии ,не само спортни
 4. Няма нужда да гледате мачове с acestream. Има си сайтове които предлагат hd линкове, които може да си ги нагласяш на 10 различни резолюции, докато намериш компромиса между качество и буфериране. http://freestreams-live1.com/en/ Тука има всичко необходимо за да гледате с перфектно качество без да инсталирате допълнителен софтуеър. Единствено може да ви поиска на някой линк да си спрете адблокера за сайта. За всеки мач или ивент има по няколко стрийма поне и 90% са работещи. Не ги блокират никога.
×
×
 • Create New...