Jump to content

BSFC

Потребители
  • Брой теми

    124
  • Joined

  • Последно видян

About BSFC

  • Рожден ден 23.06.1976

Допълнителна информация:

  • Любим играч
    К.Джонс

Последно видят от:

400 profile views

BSFC's Achievements

  1. Изключи си антивирусната. Много пъти разпознават стриймовете като заплаха, а не са. С десен бутон на иконката на антивирусната на работния плот временно я спираш и няма да имаш грижи. По-късно ще ви дам и две програми, които изчистват кашета, кукита и т.н. и обезмислят антивирусните. Съветвам също да ползвате и опера като браузър.
  2. Точно заради това дадох този сайт. Всекиму според интернета и хардуеъра. Най-важното е количеството работеши линкове, а тука с в изобилие. Спирайте с тая диема, там са само олигофрени дебели, които нямат хал хабер. Кеф ти скай, кеф ти бт спорт и още много и винаги с двама коментатори бивши футболисти. Българското коментатроско ниво е нулево от край време.
  3. Няма такива проблеми. Не е като линковете от ftv. За всеки мач има по 10 канала с по няколко линка. Еднократно излиза при зареждането един рекламен прозорец на некоя бет верига и тва е. Сайтът е топ. Гледам в нета от 20 години, не съм попадал на по-добър. Ето днешната футболна програма http://freestreams-live1.com/football-streamz/ . Отделно от менюто в ляво могат да се изберат хиляди телевизии ,не само спортни
  4. Няма нужда да гледате мачове с acestream. Има си сайтове които предлагат hd линкове, които може да си ги нагласяш на 10 различни резолюции, докато намериш компромиса между качество и буфериране. http://freestreams-live1.com/en/ Тука има всичко необходимо за да гледате с перфектно качество без да инсталирате допълнителен софтуеър. Единствено може да ви поиска на някой линк да си спрете адблокера за сайта. За всеки мач или ивент има по няколко стрийма поне и 90% са работещи. Не ги блокират никога.
  5. Преведено- ние ще си караме както си знаем, а ти се съобразявай с правилата. Толкоз и от мен по темата :)
  6. Проблемът е в двойните станддарт, но тва форумните модератори го отричат винаги, като политик корупцията. Метнахте ме от първото ми мнение за репликата - "ти си болен", а след това половината форум се изсипа да ми обяснява какъв съм, но понеже са "стари пушки" проявявате неква криворазбрана солидарност. И вземете се разберете. Единият не дава грам ирония да се пише, а другият пък ни праща във възвисени форуми. Аз съм веган, сега ще се самосезираш ли и самонакажеш :) ?. Репликите ви да не влизаме щом не ви харесва могат да получат дуплика - като ви е толкова трудно и нервно да поддържате форума -откажете се от модераторските си права.
  7. Да си мълча и да козирувам? Било ми накърнено егото,.щял съм да налитам на бой. Налагал съм си мнението. Извинявайте, че ви развалих лицемерната сбирката!
  8. Ами ако прочетеш какво съм цитирал, може би ще вникнеш!
  9. И как реши, че е провокация. Не е защита на играч на любимия отбор, а провокация. Този форум е пародия, по-малка опт други, но също пародия, за съжаление.
  10. Не видях да има забележки към сарказма спрямо мен и обидите към футболистите за които споменах. Следя внимателно темата с наказанията, но не виждан нищо ново. Не видях дори забележка в двата случая. Явно има значение датата на регистрация :)
  11. :ppp6: :ppp6: :ppp6: На едно място даже четох, че Трент при втория гол е търсил Салах, а не левия фланг. Жалко, че прозорецът затвори и не го продадохме този :)
  12. Не те помня на Атлантика, но щом казваш. Просто се въздържи от такива епитети за футболистите. Кара е легенда и винаги ще си остане такъв. Неуважението към легендите е неуважение към отбора. Нямам какво да добавя.
  13. Разбирам всякакви доводи, но някой от Кестрич да нарича Каут и Кара цървули, ми идва малко в повече. Нали уж има някакви правила в този форум или като интернет всеки се мисли за недосегаем.
  14. А де. Сравненията са ненужни, но се пораждат от изявления от типа " Хендерсън е най-великият капитан на 21 век". Все едно да кажа Хайнекен е най-великата бира и да забравя чешките :)
  15. Как да ти отговарям, като явно ти е сложно да четеш? Написах, че се раздава и че е черноработник, но е с лимитирани качества. Ти ми отговаряш.че ако съм напишел, че не се раздава нямало да ме четеш. Вратарят не тръгвал напред значи не ставал за капитан - това изобщо да го коментирам ли хахаххахахах. Бил съм с двуцевка на дивана, не пия алкохол ;) . Не тръгвал напред щото такива били указанията на треньора, ама ти верно ли го вярваш това? Значи аз седя на дивана с двуцевка, а ти с Клоп правиш тактиката. Харесвай си го колкото искаш, но моля нека не бъде сравняван с Джерард. То така ако се мисли, утре Ориги с Фаулър ще сравниш.
×
×
  • Създай ново...