Jump to content

KrisTerz

Потребители
  • Брой теми

    146
  • Joined

  • Последно видян

Everything posted by KrisTerz

  1. Бая пари похарчиха Арсенал това лято и все пак Райс не ми се струва чак такъв world class играч, че да се платят 105 милиона за него.
  2. Едно нещо е сигурно, който напусне Тотнъм печели титла
  3. Ще е аут за “couple of weeks”. Тоя филм сле го гледали според мен и минали сезон сигурно месец и половина няма да игра или два.
  4. Проблема не е само със заплата на Меси реално. Барса имат много големи дългове, и разходи за заплата на 360 милиони, които трябва да бъдат намалени на 160 млн. Докато не намалят разходите си за заплати нито Меси ще подпише договор, нито Агуеро, Депай или Гарсия ще могат да играят и да бъдат картотекирани. За това са на зор да продават. Едва ли ще стане, но се надявам да натиснем за Педри, страхотен талант е.
  5. Не разбирам претенциите на Вайналдум, дойде от Нюкасъл, не беше, а и все още не е футболист от световна класа. Футболист с средни качества, няма хъс и енергия, върти се доста често с топката и с няколко силни мача на сезона. В момента взима 4,6 млн годишно заплата, а по слуховете които има иска контракт за около 8-9 млн годишно и да е над 4 години. Искал да бъде един от най скъпоплатените халфове във Висшата Лига. Но ако погледне статиската то Вайналдум този сезон в изиграл 38 мача този сезон и е вкарал само 3 гола, без нито една асистенция! Докато този сезон Де Бройне е изгирал 28 мача, има 3 гола и 16 асистенции. Нашето момче взима почти 5 милиона годишно, а КВД 18. Но определено разликата е огромна. Също така Вайналдул и не показва според мен желаната игра в защита, не тича и не помага кой знае колко, губи се в срещите много. Но нека да го сравним с Грийлиш примерно, все пак Вила нямат кой знае какви средства за безбожни заплати, като Сити. Този сезон Грийлиш е вкарал 7 гола, 12 асистенции в 23 мача и взима 6 млн на година. Изискванията му са прекалено големи предвид това което показва, като игра, а и особенно, след като не се знае Куман дали ще остане начело на Барса, веднага започна да се обяснява как обича отбора. Лично аз няма да съжалявам, ако се разделим с него. забравих да спомена, едно от хубавите му качества е, че не се контузва.
  6. Очаква се заедно с Милнър тази седмица да подновят тренировки. Едва ли обаче ще го видим в игра срещу Шефилд.
×
×
  • Създай ново...