Jump to content

krk

Потребители
 • Posts

  61
 • Joined

 • Last visited

Допълнителна информация:

 • Любим играч
  А.Робъртсън

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

krk's Achievements

Embryo Scouser

Embryo Scouser (2/10)

 1. Даже и Хески предпочитам пред него.
 2. Аха, то проблема бил в моя телевизор. Ясно защо присъства значи.
 3. Всички, които сте показали подредбата си, сте класирали Стъридж в 10-ката. Интересно.
 4. Да наистина. Тилеманс беше много слаб, а освен това нарушение изгуби и доста топки пред наказателното си поле.
 5. Не знам за италианците, но тази вечер и Белгия и Франция се хвърлиха здраво. Получи се супер мач.
 6. Замирише ли на пари и англетата забравят всички права на човека и тн псевдо процедури и Амнести Интернешънъли.
 7. Чакам да свърши проклетия джам. С тази липса на амбиция у ръководството, първите позиции в класирането ще ги гледаме както се види Копитото от Княжево. Близо е ама много стръмно. Добре, че ни се усмихна щастието и станахме шампиони та прекъснахме мегасушата в Англия, че се не знае знае ли се вече..
 8. Титулярите са ни най-добрата 11 ка във ВЛ според мен. Но дотам. Ако се развият добре нещата шансове имаме, но ако не се развият както трябва ще ядем хурката.
 9. Аз съм много доволен. Трудна група с качествени отбори. Искам да гледам интересни мачове, това е. Ливърпул-Шериф (сигурни 6 точки и яко кеш), ами не мерси, аз за банковата сметка на Хенри какво да мисля. Има и друго, ако не можем да излезем от която и да било група, тогава какво да правим на елиминациите. От тази група ще си излезем като пичове, щото Клоп напъва в ШЛ, друг е въпроса къде ще сме в шампионата с този рехав състав от резерви.
 10. То няма много за мислене. Едва ли Лукаку ще играе като балерина, защото сме се оплакали.
 11. С това изказване на Клоп, за борцовите похвати на Бърнли са се разбунили духовете на Острова. Дано не ни изиграе лоша шега със съдийски тесли занапред.
 12. Ако не друго, след тая загуба на 100 процента ще купят Кейн.
 13. Тягостно е, но аз го давам оптимист, че ще купим двама играчи. Клопеца намеква, че първо трябва да продадем и след това да купуваме. Шакири, Ориги и Филипс - двама от тях мисля ще продадем и двама ще дойдат. Половината август предстои. Дано не бъркам оптимизма с напразните надежди, но все пак.
 14. Той е богатство, спор няма, но дали вече не се смята, че това богатство е към края и вместо да помага може да почне да вреди. Барса са с 1 млрд. заеми, той декларира, че ще си намали заплатата, но едни 50 млн ще взема. Данъци отделно и тн. Основен приход на Барса и Реал са приходите от билети, ама с тоя вирус за един сезон и са в колапс. При още 1-2 сезона при такива условия и космически заплати и като нищо ще затрият Барса.
 15. Парите са основният фактор във футбола и то не от вчера. Аз залагам на ПСЖ. Няма как да играе за 10 млн. на сезон в Барса, той е звездата на днешния футбол (не за мен) по принцип. Опира и до самочувствие, суета, алчност и какво ли не. Отделно в ПСЖ има куп приятели, а и треньора е аржентинец. Така, че ако ще залагаме, един глас за ПСЖ.
×
×
 • Create New...