Jump to content

krk

Потребители
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

About krk

 • Rank
  Embryo Scouser

Допълнителна информация:

 • Любим играч
  А.Робъртсън

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Всичко това е така. Особенно инвестицията в стадиона и базата. Но привържениците се надяват на трофеи, а собствениците на печеливш бизнес. Баланс между двете е трудно да се поддържа.
 2. Аз се надявам, че измежду Варан и Уайт, Конате ще се окаже най-добрата покупка в защита.
 3. Наистина два сериозни трансфера за МЮ. Ако кешират Погба си стават сериозни претенденти.
 4. Днес в някои английски сайтове пише, че е възможно да продадем Окса. Той е от групата футболисти с договори до 2023 и сега било момента да се кешира за добри пари.Възможността да е партенка е голяма де. Уж УХ били заинтересовани да замени Лингард. Клоп го похвали в първите контроли, но това маже и да е целенасочено. https://www.express.co.uk/sport/football/1467477/Liverpool-transfer-news-West-Ham-Alex-Oxlade-Chamberlain-Jurgen-Klopp-Premier-League
 5. Дано съберем още някой паунд, че иначе входящ трансфер, на кукуво лято. На Клопчо му се налага да замазва каква 9-ка може да излезе от Окса.
 6. Не че нещо, но ако с Боуен ще вдигаме класата по-добре да си останем с наличните резерви.
 7. Никой никъде не пише, че се интересуваме от типична 9-ка. Само това ме притеснява. Ще си остана само с притесненията то е ясно. Лестър купиха тоя мушмурок от Австрия и от тогава нищо.
 8. Дали пък няма да е Бисума, защото обикновено купуваме най-малко спряганата опция.
 9. Бай Иване, те тая е италианка колкото Букайо Сака е англичанин. Нейде от Колумбия са и корените.
 10. Аз съм доволен. Петата да я дадеш на човек, който още не се бръсне си е престъпление.
 11. Точните цифри нямат голямо значение. Не е имало първенство на което домакина, ако достигне финала да има такова ако щеш и Ковид предимство.
 12. Дано Италия да вземе купата насред Лондон. От 65000 италианците на стадиона ще са има няма 2-3000. С всички средства се помага, а после защо ги били ненавиждали. Отговаора е прост заради наглостта и високомерието.
 13. И аз изказах мнение, в случая различно от твоето. Ако е прозвучало некоректно, извинявай. Аз смятам, че измежду спряганите имена за полужащитата, Саул е супер опция. От един Ренато Санчез да речем е по-добър и в техническо и тактическо отношение, но това си е мое мнение. Иначе и аз искам един типичен централен нападател, който да оползотворява 100 -те хиляди центрирания на бековете ни, но я камилата я камиларя.
 14. Ако се мръщим на възможен трансфер на Саул, тогава незнам какъв трансфер би задоволил претенциите на феновете.
×
×
 • Create New...