Jump to content

krk

Потребители
  • Брой теми

    187
  • Joined

  • Последно видян

  • Спечелени дни

    1

Everything posted by krk

  1. Де Зебри е най-очевидният избор, ако не броим Линдерс. Има опит във ВЛ, говори английски, а и нашите футболисти го познават. Извоювал си е уважение някакво във футболните среди на Острова. Не знам каква му е ролята в Брайтън при транферите, но последните години изкараха доста пари от никому неизвестни футболисти, които се утвърдиха и бяха продадени за сума пари в последствие. Това за ФСГ е като мехлем за ушите.
  2. На фона на всички спекулации, започва да звучи като добър вариант.
  3. Ама колко добре го е обяснил човека.
  4. Да да ама не. Чакам с нетърпение да видя как нищо няма да излезе от тая новина. Лесните арабски кинти са си такова изкушение, че само за два дни ще излязат с изявление, как всичко е цветя и рози.
  5. Колко време Челси ухажваше Кайседо? Сигурно два месеца пращаха и те оферти за 70 млн, 75 и тн. Ние по това време не търсехме ДМ, едва след като се зашумя за Фабиньо, тогава се задействаха да търсят някой. Това имам предвид.
  6. Представете си следната ситуация. Бай Хенри идва и казва - целта тази година е титла във ВЛ, иначе ще хвърчат глави. Пари има действайте. Клоп естествено е ОК с поставените цели и казва, че Ендо е достатъчен и ще свърши работа като ДМ. Защо преди да се продадът Фабиньо и Хендо, не се търсеше ДМ, ами просто е, никой в клуба не е знаел, че тия ще бъдат продадени. Дойдоха хубави оферти за залязващи футбалери и айде да ги няма. И сега ако някой ми каже, че Клоп е бил наясно с това, че двамата са за продан от май месец няма как да се съглася. Още тогава щяха да преговарят за Кайседо или с подобен, а не два часа преди да избере Челси. По моему, кучето скача според тоягата, това е. Клоп би бил тотален идиот, а той не е за да мисли, че може да се конкурира реално за титлата с няколкото големи клуба, без да се инвестира приблизително колкото тях на пазара. Той обича да работи с по-малка група играчи, вярно е, но не и под санитарния минимум, така да се каже. Просто пред него вече не се поставя такава цел като титла. Туй то. Ман Сити с Родри ДМ, ние с Ендо. Как пък не. Толкова глупав не е. Хич не се и опитвам да го защитавам Клоп, даже напротив. Той също се е пуснал по течението на 15-те млн. годишна заплата и не виждам да му дреме на шапката за титли митли. Нещо ми се губи тази амбиция да сме най-добри. Ето за това смятам, че ФСГ-то носят голямата отговорност, поставяш му цели на отбора, вадиш кеша за трансфери и да видим дали Клоп ще се подмотва кого да купи, като му запари под опашката, че на края на сезона ще го уволнят ако гравитира около 6-то място. А тя при нас тъпата цел е да вдигнем годишния оборот с 12% спрямо предходния период. Да ти ... и целите.
  7. Ами сам знаеш, че не е възможно нещата да се случат по-този начин. Този манталитет е налаган с години, не е възможно да се промени от днес за утре.
  8. Дааа, това е истината и трябва да се каже без задръжки. Два пъти с една точка, два пъти на финал, вече не е ясно дали е случайност или закономерност която не ни харесва. Тази разлика макар и миниатюрна може да се преодолее с качество при трансферите, но е ясно, че качеството струва повече.
  9. С майстори като Погба, а сега и Мбапе нищо добро не го чака световното производство на врати.
  10. Друго си е с много пари. Харесваш, плащаш, даваш заплатата, която иска конкретен футболист и готово. Няма ли най-после рижавия белгиец да иде в Испания. Тогава шансовете ни за титла ще скочат драстично.
  11. Тоя юноша снощи срещу Интер изиграл 800 - ния си мач.
  12. Тези данни нагледно показват, че едни клубове харчат много и имат успехи, а други харчат много, но са хвърлили пари на вятъра. Ако разделим този период на две, Ливърпул би бил нагледен пример и за двете крайности. Но не може да се отрече, че парите съчетани с добро управление са катализатора за успехите на терена. Ако от тази група отбори - Лил, Байерн, Атлетико М, Атлетик Б, Севиля, Аталанта и Борусия Д извадим Реал и Байерн от уравнението(то и мястото не им е с тази групичка), успехите на останалите са - ами не мерси. Да гледам всеки път как Ливърпул би отпадал от групите на ШЛ пък после да вземе ЛЕ. Всички смятаме, че Ливърпул е сред петте най-големи, така че финансовата стабилност на Аталанта не ме радва. Нещото с което бих се опитал евентуално да оправдая по-ниските харчове на Ливърпул е да речем дългосрочната стратегия/план за стабилност и настигане на останалите големи клубове, че бяхме в трета глуха при Хиксовете и Жилетите. Но все си мисля, че този период с догонването вече отмина.
  13. Еее развеселихте ме, всеки си брои/смята както му изнася. Има сезони, в които като няма риба и рака е риба, а доста често няма и раци даже. Пожелавам си накрая на сезона да броим риби.
  14. Да наистина. Тилеманс беше много слаб, а освен това нарушение изгуби и доста топки пред наказателното си поле.
  15. Не знам за италианците, но тази вечер и Белгия и Франция се хвърлиха здраво. Получи се супер мач.
  16. Титулярите са ни най-добрата 11 ка във ВЛ според мен. Но дотам. Ако се развият добре нещата шансове имаме, но ако не се развият както трябва ще ядем хурката.
  17. Той е богатство, спор няма, но дали вече не се смята, че това богатство е към края и вместо да помага може да почне да вреди. Барса са с 1 млрд. заеми, той декларира, че ще си намали заплатата, но едни 50 млн ще взема. Данъци отделно и тн. Основен приход на Барса и Реал са приходите от билети, ама с тоя вирус за един сезон и са в колапс. При още 1-2 сезона при такива условия и космически заплати и като нищо ще затрият Барса.
  18. Парите са основният фактор във футбола и то не от вчера. Аз залагам на ПСЖ. Няма как да играе за 10 млн. на сезон в Барса, той е звездата на днешния футбол (не за мен) по принцип. Опира и до самочувствие, суета, алчност и какво ли не. Отделно в ПСЖ има куп приятели, а и треньора е аржентинец. Така, че ако ще залагаме, един глас за ПСЖ.
  19. Аз се надявам, че измежду Варан и Уайт, Конате ще се окаже най-добрата покупка в защита.
  20. Наистина два сериозни трансфера за МЮ. Ако кешират Погба си стават сериозни претенденти.
  21. Страхотно видео за Хендо, браво. Припомних си и какви уникални голове шиеше за нас Суарес.
  22. Разковничето за малкото оплаквания сигурно се крие в заплатките. И тримата най-вероятно са с около 200 седмично.
×
×
  • Създай ново...