Jump to content

StevenGerrard

Потребители
  • Брой теми

    24
  • Joined

  • Последно видян

Everything posted by StevenGerrard

  1. С оглед контузията,която лекуваше е нормално като за първи мач да се пази и да не се раздава на максимум.Трябват му още малко малко тренировки и отново ще гази в центъра!
  2. http://cricfree.sx/update/live9/stream52.php Тука засега върви добре
  3. Аз споделям това,което ми е казал говорил е с човек,който се занимава със закупуването на тв правата. Вече дали е истина или просто го е казал ей така аз не мога да бъда сигурен.
  4. Говорих с един приятел в Мтел и от това,което ми каза той е,че до септември мачове няма да се гледат. М-тел няма готовност за толкова кратък период да съберат хора(екип) и да успеят да направят канал който да ги предава.Най-вероятно ще купят правата за 3 години,които са на стойност около 20-22 млн за трите сезона,но първият ще го препродадат на Нова Броудкастинг Груп и мачовете ще се предават пак по Диема спорт 1/2.От следващия сезон ще имат време да си подготвят нещата и да си пуснат канал,който да ги предава,също така ми спомена,че цената най-вероятно ще поскъпне за потребителите,които не са на М-тел,а тези които са си абонати ще се запази или ще поскъпне минимално. Това е което знам засега ако разбера нещо допълнително ще го напиша.
×
×
  • Създай ново...