Jump to content

valodi3

Потребители
  • Брой теми

    191
  • Joined

  • Последно видян

  • Спечелени дни

    6

Everything posted by valodi3

  1. Ма пичът е на 20. Нормално е да има какво да подобрява в играта си. Перфектни играчи на тая възраст трудно се намират. Аз не се сещам на пръв прочит за по-добри. Педри, Мусиала, Белингам, Дейвис, Камавинга... кой друг? Харви Елиът? E, всеки играч си има някакви слаби мачове, спадове във формата, кофти съперници и тн. На Световното беше кажи-речи перфектен. ПС.
  2. Упамекано и Мусиала обаче са НЕ-ЧО-ВЕ-ЦИ. Изключителни футболисти. Въпреки че не е трудно да играеш силно срещу тая жалка трупа на Юнайтед, просто лъха класа и от двамата. Безупречни във всяко едно отношение.
  3. Какво прави Матип на снимката не разбирам.
  4. Да е жив и здрав Кунтинхо, че се размечта за Барселона, че иначе Алисон и Ван Дайк щяхме да видим през крив макарон сигурно. Жив и здрав да е, аз винаги ще го помня като най-добрия инвеститор на отбора в последните 20 години.
  5. Да не кажа голяма дума, ама сигурно 99% от феновете в света не са стъпвали на Анфийлд и в Ливърпул, включая и въпросния "фен", ама иначе много мразят Евертън. Ей това не мога да го разбера. За Юнайтед е ясно, Челси, сега и Сити, някои от големите отбори в Европа и тн., окей, ама с Евертън нещата са по-скоро локални и да се обяснява, че били третия отбор в Ливърпул, да се цитира Шанкли и тн. в чуждестранен форум ми идва малко на нагорница. И като имаш предвид, че въпросният фен на Евертън в нито един момент не е засегнал някой от форума по някакъв начин, не е подразнил някого с коментар и не е казал нещо лошо за Ливърпул и играчите му. Пичът си се държи съвсем нормално, коментира си и това е. За к'во има нужда да се правим на интересни не разбирам? Абсолютна простотия, сори. Иначе аз се надявам да вземем УЕФА, току-виж сме ударили някого и за Суперкупата другата година. Въпреки че съм почти сигурен, че в даден момент ще ни се падне някой крив отбор и ще ни отстрани. Рано е за сметки, но на пръв прочит предпочитам да пожертваме този турнир, разни вътрешни купи и тн. и да натиснем за първенството, особено ако нещата за Топ 4 са на кантар, пък дано другото лято ползваме евентуалното завръщане в ШЛ, за да си довършим 100-милионния ребилд с още поне 30-ина млн. евро.
  6. Аз не разбирам защо трябва да си плюе на постигнатото с това интервю. Защо му трябваше въобще да се занимава и кой го посъветва? "Ама аз не съм в СА за парите, ама Юрген ми казал така, ама аз съм се почувствал иначе, ама от клуба не са ми казали така, ама аз знаех, че идват нови, ама клубът не бил казал "не", ама Еврото това, ама Еврото онова". Оправдава се като ученичка. И то все за очеизвадни неща, за които никой няма да му повярва или да го подкрепи. По-добре да си беше мълчал. Дошла ти е възможност, отишъл си, играй си до края на кариерата и запази добрите впечатления у хората, вместо да се излагаш като кифладжия и да злепоставяш отбора, на който изтъкваш, че си бил капитан "тоооооооолкова време". К'во си мисли? Че на 33 ще бъде титуляр с ролята си на бегач и черноработник? Ами то си личи от километри, че вече не издържаш бе, чича ми. На години си за тая работа. Като толкова обичаш клуба, ами ще останеш в периферията и ще помагаш по някакъв начин, както са го правили много хора преди теб, включително и Милнър, с който ти лично си играл до вчера. Не бил отишъл в СА за пари? Ами за к'во? За хубост? Ми да си беше останал на пейката в Ливърпул за хубост. Или сигурно изявите ти в първенство на ниво "А" група ше ти помогнат да си титуляр пред Белингам за Англия? Феновете така или иначе бяха на кантар за него като капитан и футболист, сега направо се самозакопа. Жалко.
  7. Ами логиката е проста: предпочитам два от отборите, които са ни съперници за местата в ШЛ, да загубят точки, отколкото един, само защото въпросният ми е омразен. Предпочитам ние да сме добре, отколкото на Вуте Юнайтед да им е зле, следователно според мен най-изгодният резултат беше хикс. Не стана и паднаха - пак е нещо, вторият най-добър изход от двубоя за мен беше този. Това е.
  8. Не знам дали да се радвам, че Манюре паднаха, или да ме е яд, че двата отбора не хиксираха. Ама по-скоро първото.
  9. Челси добре се развиват обаче, харесват ми. Дано утре разликата ни да е 6 точки, па нека са взели Лавия и Кайседо. Кайседо, който впрочем е ужасен за пореден мач и току-що беше изваден в 76-тата минута. Абсолютно нищо в играта му, което да сочи, че струва 115 млн. долара. Може би сме извадили късмет с не-привличането му, въпреки че със сигурност е много рано да се каже. Може пък към 7-мата година от договора си да се разиграе.
  10. https://dubz.co/c/162832 И аз просто не намирам обяснение защо това не е засада. Но Фулъм стоят доста добре, сигурно затова.
  11. Така и така повече трансфери няма да има, нека видим кой каква оценка дава на свършеното на пазара това лято.
  12. Аз само не разбрах защо говорите за Едуардс, Клоп и тн., както и за всички във висшите ешелони на футбола, като че ли говорите за някакви работари на 1500 лв. заплата, които трябва да бачкат, 'щото иначе семействата им едва ли не ще гладуват и ще им спрат интернета? Демек ако утре на Клоп му писне от ФСГ и Ливърпул, няма да смее да напусне, защото ще остане без работа? Така ли да го разбирам? Т'ва са хора с амбиции, характери, средства. Боли го фара, че е останал без работа, 'щото има пари за два живота напред. Реално аз не мисля, че можем да знаем заради кого, как и защо точно Едуардс е напуснал, но е факт, че има значителен спад в качеството ни като отбор след него. Някой беше написал, че това би бил най-добрия ни трансфер това лято и аз съм напълно съгласен. Нещо се развали вътре в отбора и си личи от километри.
  13. За един милиард срещу 10 чука - толкова. На мен ми хареса. Впрочем този Мудрик не знае на чии ора е, ама и той е 100 млн. и има договор за 9 години. Ебаси чудото е в Челси.
  14. Ако бяхме взели Кайседо и той беше играл така, сигурно щяхме да сме го пенсионирали вече. Собственоръчно закопа Челси. Покъртително.
  15. Изключително добър играч за нас, дойде за 43 млн., помогна да спечелим всичко, свърши си работата и сега си заминава за 40 млн. За мен поне ще остане в историята на клуба като добър футболист и ключова фигура в един от най-успешните ни периоди от много време насам. Имаше футбол за поне още един сезон в него и можеше/трябваше да остане, докато новият човек на неговото място се обиграе, и мисля, че е грешка от отборна гледна точка да го пуснем, но пък явно и той гледа да кешира може би последния си голям договор, така че всичко е точно. Перфектен трансфер като цяло за мен, ще го помня с хубаво и наравно с Мане и Фирмино.
×
×
  • Създай ново...