Jump to content

Scarface

Потребители
 • Content Count

  9,558
 • Joined

 • Days Won

  161

About Scarface

 • Rank
  Scouser Veteran
 • Birthday March 13

Допълнителна информация:

 • Пол
  Мъж
 • Любим играч
  Д.Хендерсън

Recent Profile Visitors

45,866 profile views
 1. Сити ще вземат купата. Най-силният отбор в света са в момента. Ако не стигнат до дузпи нещо, челси нямат голям % шанс. Много играчи имат и повечето са им добри и опитни. Пепи ще я вземе накрая за арабелите.
 2. Според мен и А. Бекер не е лош трансфер, осибено на фона на предните 20 години. Има си трески, но е добър трансфер. Така мисля аз.
 3. Това показва и какъв разбирач си. Отделно не знам къде си го гледал скоро. Той има два мача от десетина дни. Два месеца почти беше контузен. Ама ти си наясно. Експертно мнение. Няма да се чудиш защо после и футболът ни и треньорите ни и политиците ни, па даже и някои от модераторите ни тук са на тоя левъл. Не става Санчо, взимаме Десподов, неизменен титуляр.
 4. Man Utd v Liverpool will be Sunday 2nd May at 4.30pm kick off Liverpool v Southampton will be Saturday 8th May at 8.15pm kick off
 5. До сега го даваха, оправдава се, извинява се. Къв е чичка, той глас няма, каката тръгнал да.......оножда.... .. Ай стига ве.
 6. Арсенал ще са последни. Те ще го спечелят
 7. Ей ги още https://www.facebook.com/groups/LiverpoolFCBulgaria/permalink/3636623669780931/
 8. Всички са го публикували същото. Не са думи или идея на Хендерсън. Аз срещнах на Трент и Адриан до тук. Но вероятно повечето ако не всички са го публикували.
 9. Хубав турнир беше, ама много кратък. 30 часа и а/нема устиска. Иначе интересен.
 10. American investment bank JPMorgan will be financing the new European Super League. #awlfc [sky]
 11. Всичко е бизнес, одавна вече. Няма я тръпката, радостта, желанието. Всеку гледа в парата. Не можем да ги виним. За американците $ е бог. Така е и в Европа одавна. Всички си лаят, ама богатите винаги постигат своето. Дреме им за норич, нюкасъл или дженоа примерно.
 12. Кво означава късмет. Нали ги е гледал, решил, че ще вършат работа, устроила ги е цената и са ги взели. Да не им са се паднали от зрънчо или на стрелбището на Равда. Това е късмет. Ама тука са правени анализи и спрямо цената е купен. Кейта къв е? Късмет или не късмет?
 13. Сезон 21/22 ще е между 14.08 до 22.05. Потвърдено е. Оставям на оня с развинтената фантазия да смята цикъла шампионат + купите+ шл + някой мач от него си и националните. И да каже кой колко ще е изморен, кой контузен и кой ще пропусне голяма част от сезона. Това му е важно, сигурен съм.
×
×
 • Create New...