Jump to content

Dacheff

Forum Manager
 • Posts

  10,550
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  342

Dacheff last won the day on June 12

Dacheff had the most liked content!

2 Followers

Допълнителна информация:

 • Пол
  Мъж
 • Любим играч
  Не казвам

Recent Profile Visitors

46,225 profile views

Dacheff's Achievements

Scouser Legend

Scouser Legend (10/10)

28.9k

Reputation

 1. Е казвам "с тая игра" щото ако ги слушаш, те имат най-добрите футболисти в света на всички позиции. Очаква се да бият отбори като Сърбия с поне игрово превъзходство, ако не с резултат. На теория не бива да се отписва никой, съгласен съм. Просто с тоя треньор ще е чудо ако стигнат до повече от полуфинал.
 2. Саудитите искали да правят ВВД най-платения защитник в света, така че няма да се учудя там нещо да се мъти.
 3. Измъкнаха се фаворитите на букитата. Мъка общо взето. С тая игра няма да има it's coming home laaaads.
 4. Е той и Bellamy това имаше предвид. Най-добър спрямо конкурентите = най-малко слаб. Не че са нещо уау, просто и другите са слаби.
 5. Бе аз помня бая зор, там дузпи, паднаха от Саудитска Арабия ли беше. Още от групите май не излязоха много спокойно. Не играха ли срещу Мексико и там с някаква клизма пак май биха? Едит: сега погледнах и се сетих и за мача с Австралия, дето биха с 1 гол, а австралийците изпуснаха няколко добри положения. Срещу Холандия са продължили след дузпи. Ти ги изкара все едно са газели цяло СП, а те нямат почти нито един мач, дето да са взели убедително, отделно 1/3 от общия им брой голове са от дузпи
 6. Е то най-малко слабият реално е най-силният сред останалите
 7. Според Скай спортс, Арсенал се интересували от оценявания на 65млн паунда... Доминик Соланке
 8. От горните факти, 26 със сигурност не е вярно. 8:0 срещу Бешикташ при Бенитес имаше.
 9. Liverpool's stance crystal clear after Barcelona hold Luis Diaz transfer meeting (msn.com) Айде почва се. Барселона вече преговаряли с представителите на Луис Диаз. Ливърпул го оценявали на между 100-120 млн паунда, Барса казали, че това било непосилно за тях и се готвели за тежки преговори. Разбирайте - ще му пълнят главата така че да го заболи я гръб, я кръст, я нещо адукторно, докато не се принудим да го разкараме.
 10. Бре, това не го знаех.
 11. Стойко, можеш да цитираш от тема в тема - просто избери мултицитат и то ще ти го запази. След това си отиваш в другата тема, тръгваш да пишеш коментар и то ще ти излезе бутонче да вкараш цитата.
×
×
 • Create New...