Jump to content

pehotineca

Потребители
 • Posts

  533
 • Joined

 • Last visited

About pehotineca

 • Birthday 07/19/1992

Допълнителна информация:

 • Любим играч
  С.Мане

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

pehotineca's Achievements

Growing Scouser

Growing Scouser (4/10)

 1. Според мен ще вземем Закария от Гладбах, за 5 6 милиона, пасва перфектно в стратегията на ръководството.
 2. Ах Сити Сити ...всеки мач ли ще бият .
 3. Че ваксините имат "малко " по чести странични ефекти от колкото е описано , колко беше един на половин милион или нещо от сорта . Че крайната цел е тотален контрол и минава през промиването на мозъка и склоняване към задължителна ваксинация на 100 процента от населението на развитите държави? Или хайде 99 , единия процент може и да се намери начин да се дискриминира и постави в "кампове " или там каквото планират
 4. Футбол и тенис да , постоянно . Не малко гаджета ме зарязаха защото съм бил "маняк " да следя и чета постоянно футбол и тенис . Гарантирам ти , че не е случайно , но немога да ти докажа за жалост. Просто не е хубаво да вярваме сляпо на това "движение " което става в момента, което от какъвто и ъгъл да го погледнеш има една крайна цел. Не си ли съгласен?
 5. Колега, аз самия не се харесвам много много, защото постоянно следя пободни случки, факти и тн , и се депресирам Но , можем да следим и споделяме бройки починали, заразени, хоспитализирани и тн . Защо да не последим страничните ефекти при ваксинираните футболисти? И честно аз следя само футбол и тенис, имаше статистики с стотици атлети в други спортове, които имат пободни проблеми , но нямам времето да ги следя . Блънт, би трябвало да е обратното , би трябвало науката да се развива и допинга да става по - невидим и невредим , отколкото обратното. Много страни вече добавиха сърдечни проблеми като един от страничните ефекти , ние още се колебаем
 6. Поредният сърдечен проблем при професионален атлет . Слава Богу е диагностициран , вместо да се "обади " на тренировка или мач.
 7. Добре , това как може да го проверим ? Протокола ли се е променил? Преди не се случваше често да спират мачове всяка седмица , само Тотнъм имат такива 3 мача вече.
 8. Още един сърдечен проблем на трибуните на Тотнъм -Челси. Вижте колко често става вече, и на трибуните или на самия терен. Това не е случайно хора ..
 9. Така е абсолютно ! Трансферите са разхищение , имаме школа , има свободни трансфери ( ако не взимат голяма заплата ) . А такива като Салах под път и над път .
 10. Да не си роднина на Джон Хенри ? Взимаш процент нали?
 11. Плюем по Сити заради харча, съдииските подпирания и тн., повярвай ми на мен ще ми е гузно ако всеки от защитата ни струва по 50 мил , и може да си позволим 2ма десни бека в един прозорец. Просто нашите са на другата крайност, знаеш ли че Фулъм, Брайтън и Вила харчат повече от нас за играчи? Когато наистина трябва, да развързват кесията и да купуват! Виж ,ясно е че ще подкрепяме тима и на 1во и на 16 то място, любим клуб така не се мени, но защо да трябва да падаме ниско, като можеше ( все още де ) да затвърдим позициите си на гранд , шампион в Англия и Европа, като купим по -класни резерви и халф и сега можеше и въобще да не говорим по темата.
 12. Това трябва да си е ясно по презумция , какъв приоритет... в последните 3 години имаме един сериозен трансфер, този на Жота, и то защото е на изплащане . Ако не направим нещо сериозно на пазара в скоро време, може и да изпаднем от четворката , а после пътят обратно е сложен и изпълнен с играчи като Фред, Магуаър, Телес, Ндомбеле, Томиасу, Лаказет , Шака и тн... Гледали сме го този филм с Керъл, Поулсен, Кончески, Адам , Даунинг, Кириакос, Кариус и още колко мижитурки . И на 10 такива изкача по един Суарес например , но не е гарантирано..
×
×
 • Create New...