Jump to content

inka

Потребители
 • Posts

  226
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

About inka

 • Birthday 05/01/1981

Допълнителна информация:

 • Любим играч
  Не казвам

Recent Profile Visitors

15,492 profile views

inka's Achievements

Baby Scouser

Baby Scouser (3/10)

 1. Нали пише 15 отбора бащици на новия формат + 5 квалификанти? Значи участниците в новата супер лигНя ще бъдат може би наказвани и спирани от местните първенства и националните отбори. Ама, ако част от отборите в новата супер лигНя ще играят квалификации, за да влезнат, тях ще ги спират ли? Или ще ги спират само като се класират, па после ще си ги пускат обратно? Или ще се разпадат веднага щом изпаднат от суперменската лига? Така ще може да се ползват за мулета за играчи, свежи и ненаказани, ако се пръкнат при бедняците/въшкарите - да стигнат при паралиите Странно, знаейки какви ще са реакциите, тия супер отбори са се включили в играта. При толкова много пари, нема как да е случайно.
 2. :ph34r: Съжалявам, съжалявам, не съм наци, просто коренно се променя посланието. Знам, че Дачев е от най-грамотните тук, но да не се подведе некое дете :D А Джини... дано остане до края на кариерата си в Ливърпул. Невероятно съчетание на рап, метъл и северен джаз. Радикален джентълмен. Когато некой почне да го храни, че бил невидим и подобните безплътни и прекопирани попръжни, със сигурност некъде по света се случва нещо грозно и лошо - пожари, наводнения, стрелби в училища и прочие. Той и Ориги (и бачи Коло Туре) са си такива - като минат някъде и по стъпките им растат цветенца, капе роса и пеят найтингейлс.
 3. Това е за Рашфорд. За нашия е: Poor night for Liverpool's £35m new boy - too many good positions wasted.
 4. Айде да му попеем: Ега ти яката песен!
 5. Може тогава да погледнем от обратната страна. Защо не заяви, че обича клуба и иска да остане? Със сигурност в договора му не ще да има некакви клаузи против любов и лоялност спрямо Ливърпул. Всички виждат каква суматоха е - защо тогава не хване да успокои всички, казвайки: "А бе, не бой те се, бе! Всичко е ток, тва са само простотии на журналята и на Барса!". Вместо това - болки в гърба и пълно мълчание. Та, май е ясно какво иска той и какво си мечтаеме ние простосмъртните.
 6. Любимият ми гол завинаги ще си остане голът на Дирк срещу мангалите за FA Cup 2012 на Анфийлд в 88та минута. Тогава се намирах в любимата ми кръчма в Благоевград и празнувах 6-годишнина с (тогава)приятелката ми. Мачът трябваше да предхожда празника, а това беше просто извънземен нож с две остриета. Залогът беше смазващ. На бара си седях и обсъждахме в суматохата с един случаен фен на Арсенал и сипвахме на мангасарите като порядъчни пичове. След като оня Парк вкара, мачът се позакучи, бирите не помагаха, едно такова притихнало беше, гемиите на потъванка... Викам си, да се ева, сега ще съсипя всичко като легна "болен". КЗМЮ! ...и тогава тоя абсолютен феномен Каут изскочи отнякъде, унижи циганина Евра и така категорично го забоде, че се получи Коледа, Великден, рожден ден и нова година в едно. Никога не съм се чувствал по подобен еуфоричен начин, караокета после, танци, скандирания, ееех. Като погото у Копа след гола. Със сгурност съм спечелил нови фенове тоя ден (и нощ). Исках всички да разберат как Доброто тогава взе връх и не се спрех да разказвам и да се прегръщам и пея с кой срещна. Това е най-силният ми личен момент с Ливърпул.
 7. Защо това го прочитам за 10ти път и все си представям играч или мениджър на манчастре юнт - най-скъпият отбор в историята?
 8. Може да помахаш на форона точно преди нокаута, а после да напишеш с кръв от мутрата на другия LFC на пода. За реклама нали, не за лошо. Успех!
 9. Joe Allen. Ега ти колко добре се почувствах като гласувах за него. Жив да си Джо! Колкото до Коу, по-добре да не печели никакви награди. Даже ако има как, ще гласувам "анти-Коу", че да стане смотаняк нежелан от никого. И без тва е дебел и е верно, че на Фирмино зъбите са неколко лумена по-бели.
×
×
 • Create New...