Jump to content

inka

Потребители
 • Posts

  250
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

inka last won the day on March 10 2020

inka had the most liked content!

About inka

 • Birthday 05/01/1981

Допълнителна информация:

 • Любим играч
  Не казвам

Recent Profile Visitors

15,681 profile views

inka's Achievements

Baby Scouser

Baby Scouser (3/10)

1.5k

Reputation

 1. Как така е по-лесно? Аз играя от време на време с деца тука в училището до нас (мачкам ги!) и наблюденията ми са точно обратни. Да хвърлят им е трудно, а какво остава да 'стрелят', което всъщност вече е баскетбол. А всички ритат, даже и момичетата, вкарват си голове и играта си върви. На каквато и да е баскет игра да играят, не могат да вкарват и им става тъпо и почват да ритат. Всичките са Месита, Неймари и Мбапета, ни един не се е определил за Лари Бърд. Футбол в училищата > баскетбол. *Последния път имаше един пичага от тия, дето си ритат там мач - малък много, ама много, около 10 годишен, знам ли, та тоя викаше по другите с все сила 'Корнер тейкен куикли, Оригииииии'. Начи, все едно видех да каца летяща чиния насред игрището и от нея да слиза сам Дивок-Без-Който-Фубтолът-е-Нищо. И защо дрибълът на Меси да е повече от тоя на Джордан? Няма смисъл от такива сравнения. Аз си мисля, че Джордан може да спечели некакви футболни игри срещу Салах. Дузпи, корнери, знам ли. Ама няма баскетболна игра, в която Салах ще бие. А да подтичва негерът между двата коша си е трудно. Изглежда лесно по телевизията, а и игрището изглежда малко, ама в действителност е маса игрище, нормален човек като го изтича 3-4 пъти и после издъхва и не се връща в защита и приключва всеки шанс за смислена игра, затова като чуеш - 'Бате, аре на два коша', по-добре направо към кръчмата тръгвай, за да си спестиш нервите. Въпросът с недъгавите е спорен много. Ако сравняваме най-големите сцени на баскета и футбола, виж само какви играчи има на най-високо ниво в ПЛ - олигофрен с половинчати ръчички като Пикфорд, слаботелесна арабела като Марез, доскоро имаше и пренапомпан културист, който се маже с бебешко олио, късаци като Лампти и безполезни дългучи като Вегхорст, пияници като Анди Керъл, хаха... имаме още дебелаци като Люк Шоу и от другата страна Джейми Варди, който каза, че не стъпва във фитнеса, имаме Погба, който го мързи дотолкова, че изглежда сякаш изпитва болка, като ходи, а да не споменаваме за недъгавия в нашия собствен отбор, при който всеки крак е по-къс от другия! Интересно какво е положението с третия му крак, некой нещо чел ли е по таблоидите? Нещата излизат от контрол, ако намесиме и капитана на великите манчестр юрнайтед, там вече недъгавометърът изпушва и гръмва. Та Барселона, дето все ги дават за пример, за най-добър отбор в некъв момент, беха некакви тикитакащи джуджета с, както казваше един поет 'the upper bodies of little children'. Суперизвод: явно всекакви могат да играят футбол на високо ниво
 2. Самият Мо Салах на некакво клипче играеше баскетбол. Толкова беше абен, че като да има некакви сериозни увреждания. Доста е трудно да играеш баскетбол добре. Спорно е, но най-големият атлет в историята може и да е Майкъл Джордан. Това как става без skill? Децата всички ритат мач от детската още, къде баскет? Те сигурно след 4ти клас могат да хвърлят до коша два поредни пъти.
 3. Нали пише 15 отбора бащици на новия формат + 5 квалификанти? Значи участниците в новата супер лигНя ще бъдат може би наказвани и спирани от местните първенства и националните отбори. Ама, ако част от отборите в новата супер лигНя ще играят квалификации, за да влезнат, тях ще ги спират ли? Или ще ги спират само като се класират, па после ще си ги пускат обратно? Или ще се разпадат веднага щом изпаднат от суперменската лига? Така ще може да се ползват за мулета за играчи, свежи и ненаказани, ако се пръкнат при бедняците/въшкарите - да стигнат при паралиите Странно, знаейки какви ще са реакциите, тия супер отбори са се включили в играта. При толкова много пари, нема как да е случайно.
 4. Расистка снимка отсекъде, даже расизъм в расизма - най-светлият черен е най-големият боклук и унтер, следва неутрално-неизвестна среда и после най-тъмният черен е най-успял и готин.
 5. Новите NB, специално за случая
 6. :ph34r: Съжалявам, съжалявам, не съм наци, просто коренно се променя посланието. Знам, че Дачев е от най-грамотните тук, но да не се подведе некое дете :D А Джини... дано остане до края на кариерата си в Ливърпул. Невероятно съчетание на рап, метъл и северен джаз. Радикален джентълмен. Когато некой почне да го храни, че бил невидим и подобните безплътни и прекопирани попръжни, със сигурност некъде по света се случва нещо грозно и лошо - пожари, наводнения, стрелби в училища и прочие. Той и Ориги (и бачи Коло Туре) са си такива - като минат някъде и по стъпките им растат цветенца, капе роса и пеят найтингейлс.
 7. Това е за Рашфорд. За нашия е: Poor night for Liverpool's £35m new boy - too many good positions wasted.
 8. Айде да му попеем: Ега ти яката песен!
 9. Може тогава да погледнем от обратната страна. Защо не заяви, че обича клуба и иска да остане? Със сигурност в договора му не ще да има некакви клаузи против любов и лоялност спрямо Ливърпул. Всички виждат каква суматоха е - защо тогава не хване да успокои всички, казвайки: "А бе, не бой те се, бе! Всичко е ток, тва са само простотии на журналята и на Барса!". Вместо това - болки в гърба и пълно мълчание. Та, май е ясно какво иска той и какво си мечтаеме ние простосмъртните.
 10. Любимият ми гол завинаги ще си остане голът на Дирк срещу мангалите за FA Cup 2012 на Анфийлд в 88та минута. Тогава се намирах в любимата ми кръчма в Благоевград и празнувах 6-годишнина с (тогава)приятелката ми. Мачът трябваше да предхожда празника, а това беше просто извънземен нож с две остриета. Залогът беше смазващ. На бара си седях и обсъждахме в суматохата с един случаен фен на Арсенал и сипвахме на мангасарите като порядъчни пичове. След като оня Парк вкара, мачът се позакучи, бирите не помагаха, едно такова притихнало беше, гемиите на потъванка... Викам си, да се ева, сега ще съсипя всичко като легна "болен". КЗМЮ! ...и тогава тоя абсолютен феномен Каут изскочи отнякъде, унижи циганина Евра и така категорично го забоде, че се получи Коледа, Великден, рожден ден и нова година в едно. Никога не съм се чувствал по подобен еуфоричен начин, караокета после, танци, скандирания, ееех. Като погото у Копа след гола. Със сгурност съм спечелил нови фенове тоя ден (и нощ). Исках всички да разберат как Доброто тогава взе връх и не се спрех да разказвам и да се прегръщам и пея с кой срещна. Това е най-силният ми личен момент с Ливърпул.
 11. Защо това го прочитам за 10ти път и все си представям играч или мениджър на манчастре юнт - най-скъпият отбор в историята?
×
×
 • Create New...