Jump to content

Nik

Потребители
 • Posts

  20
 • Joined

 • Last visited

About Nik

 • Birthday 07/23/1987

Допълнителна информация:

 • Любим играч
  Не казвам

Nik's Achievements

Embryo Scouser

Embryo Scouser (2/10)

 1. Какво точно се очаква да кажа конкретно за тази година освен че стана скандал нещо всеизвестно. Шпионаж си има от зората на Ф1 и ако някой си мисли че е имало само през 2007 година и само от един отбор живее на планета с шампионат Ферари 1.
 2. Много е лесно виж кой печели през 2007г. после какво става 2008г. че да се стигне до мрънкането за сменяне на правилата.
 3. А като кажеш Ферари и директно се сещаш за мърморковци. Заради тяхното мрънкане променяха толкова пъти правилата, че на хората вече не им се гледа вече. Сега пак заради тях от 2020г. пак ще сменят двигателите. Най-добре за тях и за феновете да си направят едно първенство ще го кръстят Ферари 1 (пак ще е Ф1) там винаги ще са първи и ще ни отърват от непрекъснато мрънкотене.
 4. Дано новите собственици направят служебно догодина Ферари шампиони, защото иначе ще напуснат, за да не се излагат повече ще прекръстят отбора на фирмата майка Фиат и ще боядисат колите сини. Дано.
 5. Nik

  Clip Request!

  Благодаря ти
 6. Nik

  Clip Request!

  случайно някой да знае сайтче за теглене на цели мачове различно от замунда
 7. Ако сте гледали внимателно (Sky F1) всички анализатори и бивши пилоти казаха, че Хамилтън не е натискал спирачките, а просто не е ускорил след излизане от завоя. Имал е пълното право на това особено при положение, че при предното рестартиране на състезанието за малко не е изпреварил колата за сигурност преди тя да успее да се прибере в бокса което е щяло да му донесе голямо наказание и това му беше напомнено по радиото. Постъпката на Фетел е нормална всеки знае, че е дете.
 8. Хваща ме срам като чета коментари като твоите.
×
×
 • Create New...