Jump to content

Red One

Потребители
 • Content Count

  1,062
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

About Red One

 • Rank
  Rising Scouser

Допълнителна информация:

 • Любим играч
  Не казвам

Recent Profile Visitors

25,319 profile views
 1. Някой свободен в района с кола? И неплатена да вземе ще му платя 15 пандура на час.
 2. Човекът отиде в Атлетико, защото Куман мислеше като теб. Суарез продължи да вкарва като разпран, отговорът защо мислите това или онова става ясен само с един поглед на таблицата в испанското. Не мога да разбера на какво отгоре се задава въпрос, чийто отговор би трябвало да ти дрънчи в главата като камбаните на Невски в неделя сутрин, след зверски съботен купон. 25 мача 19 парцала. Не знам защо си мислиш, че не вкарва като на 28...
 3. Що 300? Атлетико да не би да му ги дават? Или пък някой друг?
 4. Суарес трябваше да го вземем още като се разбра, че напуска парца. Трябваше да разчистим Ориги и да вземем Суарез. Каквото и да си говорим, ние такъв дзвер отпред не сме имали от времето на Ръш. Да ме прощава Господ. Ама ние спахме. И съответно сезонът е ос**н до ушите.
 5. Бой и расистки скандал в Лига Европа Значи могат да бият, но са твърде нежни душици като цяло... Лицемери долни!
 6. И успя да ревне на расистка тема, когато чехите му нашокаха ряпата у дома. Типичното английско долно лицемерие. Даже се чудя, как не разигра английския хит от време оно, че обиденият е започнал да се напикава нощем, неработоспособен е и само няколко милиона могат да го върнат към живота. Легенда е, но такива лайнарщини са си такива лайнарщини.
 7. Наполи продава Кулибали, за да спаси бюджета
 8. Ооооо, ма той вече шампион станал днес, Селтик са се издънили... Ай да му е честита титлата! И още много!
 9. Сцени на лудост при посрещането на Джерард на "Айброкс"
 10. Пионерският словоред силно ми напомня на един папагал, който се вживява на много навътре в нещата, докато си измисля новините в кухнята в панелката. Опита се няколко пъти да се направи на информиран и тук, но бързо беше разконспириран и натирен, където му е мястото.
 11. https://www.gol.bg/a/109-liverpool/319778-ruhva-li-livarpul-mezhdu-klop-i-bosovete-ima-naprezhenie
 12. То може да ти е интересно, но да не забравяме, че Клоп има типичен ЦН и пак го ползва като крило, а крилото го мъчи да играе Фирмино 2. Когато бразилецът не играе. Ориги колко нерви ни скъса като играеше по фланга... и колко време Клоп го мъчи там.
×
×
 • Create New...