Jump to content

Red One

Потребители
  • Брой теми

    1093
  • Joined

  • Последно видян

  • Спечелени дни

    9

Постове posted by Red One

  1. 2 hours ago, oZZy said:

    Добър колаж, въпреки че влезнах с надеждата да се изненадам приятно с някоя новина за идващ или напускащ …ама нейсе….това е най-скучното трансферно лято….

    Поредното най-скучно. Нищо, догодина ще харчим много. Като пораснем.

  2. 2 hours ago, Senzor said:

     Е той Кени го ползваше като дясно крило, а той си е чист халф. Всички се ядосваха на Далглиш тогава, че не го пуска в средата

     

    1 hour ago, Сиймор said:

    При Далглиш Хендерсън беше още твърде млад и неопитен. Трябваха му няколко години, за да придобие самочувстие да играе във велик клуб и да бъде лидер на терена.

    Причините са извън темата. За резултата говорех.

  3. 4 hours ago, Stojkica said:

    Роджърс направи така, че Хендерсън да даде асистенции колкото Коутиньо и да вкара колкото Коутиньо, докато двамата играеха един до друг.

    Клоп направи нещо съвсем друго с Хендерсън, нямащо нищо общо с това, което Роджърс направи.

    Никъде не съм казал, че са го карали да играе по един и същ начин. Няма и как да е така, след като играта е коренно различна. Казах, че Брендън го накара да заиграе, както трябва. Според тактиката на онзи отбор, разбира се. При Кени, Хендерсън беше пълен трап.

  4. 1 hour ago, Кирил Пейчев said:

    Аз бях от тези,които години наред смятах,че Джордан носи незаслужено капитанската лента на любимия ми отбор.Нещо повече,години наред смятах,че той няма нужните качества въобще да играе в Ливърпул...

    Това се промени.

    Клоп успя да извади на показ тази страна на Хендерсън,каквато не бях и подозирал че той притежава.Влиянието на Джордан върху представянето на отбора е огромно.

    Все повече се замислям върху това,че успехите на отбора от последните години се дължат изцяло на Клоп и той прави магията си по-скоро ВЪПРЕКИ собствениците,а не БЛАГОДАРЕНИЕ на тях...

    Не знам.....ако напускането на Джини някой от нас го приеха с безразличие, то евентуалната продажба на Хендерсън ,дали не се превръща в тенденция?

    Очевидно е,че Клоп харесва и разчита на Джордан,както и харесваше и разчиташе на Вайналдум.......На какви резултати се надяват собствениците след като един по един разкарват можещите играчи на Клоп?

    Мамка му,в коя вселена постоянно счупените Кейта и Чембърлейн заслужават да са в отбора повече от Джини и Хендо?

    Ще къртим съперниците със Къртис Джоунс и Харви Елиът (нали политиката ни е такава-да се дава път на младите...)

     

    Според мен Роджърс, а не Клоп успя да накара Хендо да заиграе, както трябва.

  5. Пропуските на Мане този сезон също не са малко. Някой беше постнал статистики за съотношение между вкарани и пропуснати положения при Мане и Салах и по спомен казвам, че нещата при Мане не са никак розови. Тогава точно този диалог се водеше как Салах пропуска пък Мане е много по-ефективен и клиничен. Ами оказа се, че не е.

  6. Колко надъхани и възторжени обяснения имаше от няколко души тук, какво велико хрумване на великия флорентино, великия перес на великия ревал смърдит, че тая велика супер-дупер лига е най-якото, дето ни се е случвало, пък като сгънаха чадърите и се започна: ... е, че ко толкоз станало. То нищо нямало и да стане...😆

    Обаче нашите големи гниди... челси, шити и манго се оттеглиха, официално го разтръбиха, наште алчни мърши мълчат като пръднали в рейса...

  7. 17 hours ago, flyhorse0906 said:

    Аз пък не съм съгласен за Суарез.Незнам защо си мислите, че на 34 години ще вкарва така както на 28.Човека си отиде в Атлетико, щото искаше да си играе редовно, а не да седи някъде като "алтернатива на някой".Пък и не съм разбрал да ни е тропал на вратата и ние да сме го отпратили по живо по здраво.Беше в отбора, показа отлично представяне, тръгна си и толкова.Да си мислим, че той щеше да ни реши всички проблеми е несериозно.

    Човекът отиде в Атлетико, защото Куман мислеше като теб. Суарез продължи да вкарва като разпран, отговорът защо мислите това или онова става ясен само с един поглед на таблицата в испанското. Не мога да разбера на какво отгоре се задава въпрос, чийто отговор би трябвало да ти дрънчи в главата като камбаните на Невски в неделя сутрин, след зверски съботен купон. 25 мача 19 парцала.  Не знам защо си мислиш, че не вкарва като на 28...

  8. Суарес трябваше да го вземем още като се разбра, че напуска парца. Трябваше да разчистим Ориги и да вземем Суарез. Каквото и да си говорим, ние такъв дзвер отпред не сме имали от времето на Ръш. Да ме прощава Господ. Ама ние спахме. И съответно сезонът е ос**н до ушите.

×
×
  • Създай ново...