Jump to content

vencifcl

Потребители
  • Брой теми

    927
  • Joined

  • Последно видян

  • Спечелени дни

    4

vencifcl last won the day on October 28 2023

vencifcl had the most liked content!

About vencifcl

  • Рожден ден 29.02.1972

Допълнителна информация:

  • Пол
    Мъж
  • Любим играч
    Не казвам

Последно видят от:

Опцията за последните посетители е деактивирана и не се показва на други потребители.

vencifcl's Achievements

  1. Велик, по-велик, най-велик
  2. Пропускате момента че повечето (да не кажа всички) добри играчи ще искат да играят в суперлигата (поне заради парите), и кво правим ние .... Ние сега трудно се докопваме до тях, а тогава .... туй което става ще ходи да рита в тези отбори а плявата ще си я разпределяме останалите.
  3. Това обезсмисля всички трансфери и подготовки които правим, максимум до 2-и кръг сме окапали от към треньор и до 5-и от играчи . Тия футбола в театър ли са решили да го превръщат.
  4. Докато зяпах Тура вече за втори път споменават че INEOS оформяли документите за покупката на Юнайтед, тия ще ударят кьоравото да ги е*а.
  5. Е как да няма бе, Тръмп отпадна. Следобед мача на Рони ще е интересен с Хюсеина че Ронито май хич го няма пък оня кви глупости наговори, абе очаква се да е голямо шоу мача.
  6. Айде още малко и започва най-голямото от еднодневките Докато почне малко забава
  7. Снощи май по БНТ казаха че ако се стигне до отнемане на титли манчо и ние ще намажем по 3, как си мислите дали останалите отбори ще са навити ние и ония да дръпнем още повече. Друго заради което няма как да стане е че обявят ли друг за шампион ще трябва и финансовите облаги да му се изплатят, че и на всички след тях щото и те се изкачват с място на пред. Абсурд да стане това, или пък ако им ги отнемат няма да обявят следващият за шампион. В Тура когато отнеха на Армстронг победите не ги дадоха на вторите.
  8. Еми ....въпрос на вкус . Сигурно ще се изненадаш ама когато става дума за гледане спорт на живо колоезденето няма аналог, тук говорим за десетки че даже и стотици пъти в повече зрители. Примерно, само един планински етап от Тура може да бъде наблюдаван на живо (по пътищата) от над 2 мил. души имало е етапи цифрата е надхвърляла 3. Сравни го да речем със Световното по футбол (цялото, всички мачове) направи една груба сметка колко са феновете по стадионите и ще останеш изненадан от съотношението, и тук говорим за само един етап (ден) а те са 21 . Иначе за зяпане по ТВ до колкото съм чувал е в топ 3 на най-гледаните спортове (в световен план не конкретно за България). Аз пък съвсем спокойно мога да изгледам един цял етап от 4 до 6 часа, не знам супер интересен ми е тоя спорт че даже след това ходя да повъртя педалите едно 20-40км. да си раздвижа дупето ей така за кеф и здраве.
  9. Утре започва най ама наистина Най-голямото при кУлелетата
×
×
  • Създай ново...