Jump to content

vencifcl

Потребители
  • Брой теми

    930
  • Joined

  • Последно видян

  • Спечелени дни

    4

Постове posted by vencifcl

  1. 10 hours ago, thekop said:

    Що не зададеш този въпрос на вторите в Тур дьо Франс, когато Ланс Армстронг се е допингирал като луд? Трябва и в затвора да го вкарат, не само да му отнемат титлите. А имотите, парите? Всичко. Да го оставят един голтак.

    Армстронг никога не е хващан с допинг(а по това време е скъсван от проверки), друга е  историята 😉.

  2. Пропускате момента че повечето (да не кажа всички) добри играчи ще искат да играят в суперлигата (поне заради парите), и кво правим ние .... Ние сега трудно се докопваме до тях, а тогава .... туй което става ще ходи да рита в тези отбори а плявата ще си я разпределяме останалите. 

  3. 3758.jpg

    Quote

    "Спомням си много добре дебюта си в професионалния футбол. Но не защото беше хубаво, а напротив. Чувах как публиката ми се смее. Дори не ме обиждаха, въпреки че от време чувах и някой друг "изрод" по мой адрес. Но повечето хора на трибуните просто се смееха, чудейки се как изобщо е възможно да играя футбол."

    Питър Крауч

     

  4. 6 hours ago, baivan said:


    Когато повече от един играч се приближи до съдията, поне един от тези играчи, а потенциално повече, ще получи автоматичен жълт картон.
    На практика всеки играч, който изтича от разстояние, за да се приближи до съдиите на мача, ще получи жълт картон.

    Агресията от страна на треньорите, към длъжностните лица на мача или противниците, ще се посреща рутинно с червен картон, а нито един изгонен клубен служител вече няма да има право да гледа мача от трибуните. Вместо това те трябва да са извън полезрението на терена.

     

      Това обезсмисля всички трансфери и подготовки които правим, максимум до 2-и кръг сме окапали от към треньор и до 5-и от играчи 😁.

    Тия футбола в театър ли са решили да го превръщат.

  5. Е как да няма бе, Тръмп отпадна. Следобед мача на Рони ще е интересен с Хюсеина че Ронито май хич го няма пък оня кви глупости наговори, абе очаква се да е голямо шоу мача.

  6. Снощи май по БНТ казаха че ако се стигне до отнемане на титли манчо и ние ще намажем по 3, как си мислите дали останалите отбори ще са навити ние и ония да дръпнем още повече. Друго заради което няма как да стане е че обявят ли друг за шампион ще трябва и финансовите облаги да му се изплатят, че и на всички след тях щото и те се изкачват с място на пред. Абсурд да стане това, или пък ако им ги отнемат няма да обявят следващият за шампион. В Тура когато отнеха на Армстронг победите не ги дадоха на вторите.

  7. Еми ....въпрос на вкус 😉. Сигурно ще се изненадаш ама когато става дума за гледане спорт на живо колоезденето няма аналог, тук говорим за десетки че даже и стотици пъти в повече зрители. Примерно, само един планински етап от Тура може да бъде наблюдаван на живо (по пътищата) от над 2 мил. души имало е етапи цифрата е надхвърляла 3. Сравни го да речем със Световното по футбол (цялото, всички мачове) направи една груба сметка колко са феновете по стадионите и ще останеш изненадан от съотношението, и тук говорим за само един етап (ден) а те са 21 😉. Иначе за зяпане по ТВ до колкото съм чувал е в топ 3 на най-гледаните спортове (в световен план не конкретно за България).

    Аз пък съвсем спокойно мога да изгледам един цял етап от 4 до 6 часа, не знам супер интересен ми е тоя спорт че даже след това ходя да повъртя педалите едно 20-40км. да си раздвижа дупето ей така за кеф и здраве.

  8. 3 hours ago, mb10lfc said:

    Изгледах няколко секунди от "парада" на шампионите. Жалко е, честно казано. Ако още ви тежи от неделя, намерете някое клипче в туитър или другаде и ще ви се оправи насторението. 😄

    За безплатни кЮфтета на са ли чували, нали имат кинти да си купят малко статисти 😄

    2022-05-24-05-28-37.jpg

    Ми да гледат на 29-ти как се правят тия неща.

  9. За пореден път една шибана точка, ей това трудно се преглътва 😡. Иначе и  двата случая ще са абсолютно заслужени, и безброй доводи в двете посоки. Вила дори с огромно желание да подходят към мача за да са фактор при решаване на титлата просто нямат нужният капацитет за това, единствено ако Сити направят някаква извънгалактическа глупост ще има 🏆.

    Страхотен сезон, каквото и да стане нямаме право да се цупим.

  10. Тая вечер в зависимост от това с какъв отбор ще излезе Вила ще стане ясно какви са им плановете за неделя.

    п.п. Парада на купете ще е на 29 май. https://www.thisisanfield.com/2022/05/liverpool-confirm-victory-parade-will-take-place-even-if-no-more-trophies-are-won/?fbclid=IwAR1oNTPC3ZvInOg0p8mrKwbAQGsRNKoVlX1jG7S5jR3Z8_zwjf6YIY5Yr-8

×
×
  • Създай ново...