Jump to content

tsbalabanov

Потребители
 • Posts

  5,734
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  83

tsbalabanov last won the day on May 2

tsbalabanov had the most liked content!

About tsbalabanov

 • Birthday 02/05/1991

Допълнителна информация:

 • Любим играч
  Алисон Бекер

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

tsbalabanov's Achievements

Pro Scouser

Pro Scouser (8/10)

14.9k

Reputation

 1. В това, което блънта написа, мисля, че има логика. Да сме бързали да завършим сделката и самият играч да е искал клауза, за да дойде при нас и да са решили да избиват двойно парите, ако някой реши да го купува. Все пак да не забравяме, че Алексис е латинос, а сигурно почти всички латиноси чакат Барса или Реал да ги поиска, независимо в какво състояние са тия отбори.
 2. Аз не мога да разбера какво са очаквали толкова? Вярно е, че започнаха слабо, но също така е вярно, че от средата на сезона насам са във форма за топ 4. Всеки треньор има някакво време да се напасне и макар от Поч да не може да очакват чудеса с оглед на кариерата му, според мен, финалът на сезона им не е никак лош. Следващият сезон си мисля, че щяха да са в борбата за топ 4, което си е надграждане. Сега - не съм убеден. Свързват Маккена от Ипсуич... но да се оправят. Другото нещо е, че преди пак сменяха треньори всеки сезон или през сезон, но поне имаха играчи, за които да се хванеш, че можеш да направиш нещо с тях. Сега с тия лъвове и с това употребяване на хората, трябва да си луд или много алчен, че да идеш там и да се навиеш да печелиш титли с Дисаси, Угучукву, Чуквумукву, Нкунку и т.н.
 3. Челси са изгонили Почетино... Безспорно посредствен треньор, но на фона на пазара на треньори и факта, че Барса, Байерн, вероятно МЮ, Милан и т.н. ще търсят треньори, е твърде вероятно да свършат с по-слаб треньор от Поч.
 4. Тия лешояди не можаха поне до сряда да изчакат, да мине на Клоп прощалното събиране. Не, бате, дай днеска да не вземе да избяга Мистър Пропър...
 5. Печелил е и най-стария турнир в света, което на практика си е всичко във футбола за Арсенал.
 6. И някой истински дефанзивен халф, ако може, не Ендо.
 7. Така както ги предпочитате Сити, в следващите 10-тина години, може да са ни настигнали по титли и европейски успехи, ако Чеп не се е уморил от печелене. ПШ се превръща във фермерска лига, в която топ 10 имат повече пари от почти всички останали водещи клубове в останалите фермерски лиги на Европата. Само такива дебели дебили като ББ застъпват тезата за чест, честност, английско джентълменство и т.н., докато ВЛ се превръща в малко по-лъскава Първа Лига. Даже и съдиите са на подобно ниво.
 8. Вадиме ги като за Кайседо. Стоят в разплащателната сметка и само чакаме зелена светлина от Флорентино и ги превеждаме. Да уе. Е, има логика най-добрият ти треньор в модерната история (повече от 30 години) да не харчи, но пък Гольо Мистър Пропър да харчи, че да ни доят.
 9. Броят на директорите в тоя отбор надхвърля бройката при псевдо бг гранд с всичките "легенди" накачулени на хранилката.
 10. Не, че нещо, ама ако се говори за късмет снощи, то е, че на тия бездарници от Рома им дадоха 2 супер случайни дузпи, иначе Леверкузен си ги газеше цял мач. Те излизаха няколко пъти 2-3-ма на един и пропускаха. За мен Рома имаха късмет, че не паднаха накрая.
 11. Когато купуваха Вини, Мини и Родриго, ние имахме 3-ма отпред и Дивока за резерва и не купувахме никого, щото Флорентиното нямаше кого да продаде преди това... Клоп сигурно се е бил запънал, че иска да станат всички на по 32-3 преди да почне да обновява състава, а не е искал да е плавно с по 1-2 човека на лято, не.
 12. Ами нашият Флорентино купува 4 на цената на 1 халф, като половината от тия 4 са 3-ти или 4-ти избор.
 13. Ама то има и други, които с малко пари постигат повече от тоя, ама явно тези малко пари са или твърде много за нас, или по-вероятно, самите треньори не са готови да се надупят толкова категорично пред господин директора.
 14. То тоя Антъни не беше ли някакво чудо на дрибъла в Холандия, а тука не може да отлепи на терена втора година. По-добре Кудус, макар да силно да ме съмнява да е в такъв размер клаузата му. По-скоро към 50-60.
 15. Те не го ли купиха за приблизително толкова?
×
×
 • Create New...