Jump to content

tsbalabanov

Потребители
  • Брой теми

    5660
  • Joined

  • Последно видян

  • Спечелени дни

    82

Постове posted by tsbalabanov

  1. 1 minute ago, Taipan said:

    Ами "легенди" като Кара, като се ослушват, ще ни трябват и такива, като Ел Жар 😉

    Аз тоя го бях забравил, ама сега като го чух, се сещам какви клетви ядеше Рафата като го пусне. 😄 Ех, спомени. 

  2. 16 minutes ago, peterhammill said:

    Според мен едно е допинг или купуване на мачове, съвсем друго счетоводни измами!

    Дали ще се бодеш в задника със спринцовка, ще пиеш хапове или ще харчиш пари, за да си пред всички останали, все тая. според мен.

  3. 10 minutes ago, Stivi_G said:

    Е как тогава се случи "Калчополи"? Тяхното "лице" Ювентус си го получи. А и не бяха единствените, които го отнесоха.

    Не знам, честно казано. Имай предвид, че италианците може да са всякакви, може да измислили мафията, дето се вика, но като тръгнат срещу мафията, после мафията трябва да трепе прокурори. В Англия мафия няма, корупция няма, грешки на съдиите няма и т.н. Там няма проблеми и това, донякъде е до манталитет, според мен. 

  4. Аз съм на мнение, че няма никакъв вариант, в който да ги накажат с нещо значимо. Най-много парична глоба, бан за трансфери 1-2 прозореца и тва е. За тия умрелите Евертън и Форест ги болу уя от ФА или там който орган наказва. Те нито вдигат или свалят гледаемостта на ВЛ, нито нищо. Много малко вероятно е да се класират за Европа дори. 

    От друга страна, Сити са лицето на английския футбол заедно с Ливърпул и в последните години почти изцяло само те носят престиж за ВЛ в Европа и по света. От тая гледна точка, няма как да очаквате, че те биха си убили едната златна кокошка. Все едно Боко сам да се вкара в затвора. 

  5. 2 minutes ago, oZZy said:

    Това, което се надявам да се промени към по-добро след Клоп, е да се разкарват ненужните много по-бързо. Надявам се да няма 2ри Кейта и Окса.

    То трябва да има и кой да ги иска. Видя се, че митовете, че Клоп не искал да ги продава рухнаха като останаха свободни агенти. Направо се избиваха за тях само грандове. Даже Окса цяло лято стоя без отбор.

    Иначе, аз за тоя Хюз писах и в другата тема, че за мен няма нито един играч, който да е привлякъл и да кажеш, че е станал топ играч. Само за Соланке може да се поспори, но и там се чакаха 5 години, в които Борнемут изкара 3 в ЧШ, чакайки на него да вкарва. 

  6. На мен ми прави друго впечатление. Леверкузен бележат много в добавеното време на мачовете и то все в ключови мачове. Биха Лайпциг в последната минута, а имаше и други преди това съ ссигурност. Поне 5-6 мача са този сезон. Може да се тълкува като късмет, ама да вкараш гол като на Ориги срещу Евертър може да се каже, че е късмет, но ако се е случило след комбинация, преборване за първа или втора топка, отнемане при преса и т.н., това не са случайни голове и на мен това ми харесва. Показва характер, показва желание от отбора на Алонсо да побеждава и както и преди съм писал, за мен това е много по-важно от всякакви тактически булшити за треньори, които на хартия по-биха ни паснали от Алонсо. 

  7. На днешния жребий се надявам да е нещо по-наблизо. Я Уест Хем, я Бенфика, но който и да се падне, не мисля, че ще имаме проблеми. Само дано не са мръсните цигани от Рома, че ще има пак наръгани и пребити фенове от тия боклуци. 

  8. Ако трябва да сме обективни, било то провал при нас или провал в Байерн, няма да го приемат с отворени обятия нито в Реал, нито в Барса, още по-малко пък в някой от ПЛ грандовете, най-много Тотнъм. Байерн винаги ще имат опцията да вземат треньора на завършилият втори или трети, ако се провалят в ШЛ, примерно. Горе-долу, еднаква ще му е съдбата - я пак някой средняк в Германия тип Байер, Лайпциг, Дортмунд и т.н, или средняк в Испяния като Валенсия, Сосиедад, Севиля и т.н. 

  9. 7 minutes ago, baivan said:

    Искам на 1/4 или на 1/2 финал да се срещнат Спортинг и Леверкузен.

    И който треньор победи, ще получи предимство като кандидат за нас  🙂 

    Другото е някой от тях да срещне нас и да ни отстрани, да не дава Господ.

     

    Обаче оценката за цената на играчите им е: Спортинг 300м, Леверкузен 666м.

    т.е. Алонсо има двойно по-добър отбор, докато португалеца прави от пръдня боя,

    нещо, което може да се хареса на Бай Хенри.  

     

    Бай Иване, това като треньорксата версия на Ергенът. 😄

  10. Спарта ги гледах в двата мача срещу Галата и си бяха доста добри. Много корав отбор и подреден. Снощи до червения картон на турците, мачът беше равностоен, но след това просто ги унищожиха. Много силна публика също, Не са чак толкова далече, а ако си спомням правилно, бая зор видяхме с тях преди 13-14 години с Далглиш и едвам ги отстранихме тогава. 

  11. 1 hour ago, Canopus said:

    Абе щом минахме през Рой Ходжсън и оцеляхме, а не бяхме RIP, значи и сега ще оцелеем. И тогава имахме  малшанса да не уцелваме точните хора и въпреки това останахме в джаза и не се загубихме както навремето го направиха Лийдс и Нотингам.

    Ясно е, че клубът ще го има и след нас и най-вероятно ще съществува стотици години още. Въпросът е, че според моите виждания във футбола, почти винаги има пряка корелация между похарчени пари и успехи. Според тази корелация, Ливърпул трябва да е между 7-8 място, защото харчи като за толкова. Там и бяхме преди Клоп. Затова ни трябва Х-фактор, който идва от треньора. Да намериш такива е, горе-долу, като да намериш еднорог, но смятам, че Алонсо има потенциал да е такъв.

     

    Иначе, за останалите колеги, ако Алонсо избере Байерн, нито ще значи, че е по-слаб треньор, нито, че ще се провали или успее. Просто значи, че е избрал моментният комфорт и предразположението за моментални успехи, но пък къс фитил при неуспехи, пред безпаричие, много конкуренция, но пък огромен толеранс от собственици, откъм търсене на успехи. 

  12. On 15.02.2024 г. at 9:06, Mar70 said:

    Конте ще отиде в Милан според мен. При нас Алонсо или Найгелсман ще бъдат кандидатите, а ако и двамата не могат, може би третия ще е Де Зерби.

    Никакъв шанс няма Конте да иде в Милан. Милан вече не са такъв клуб, там, с изключение на Жиру, всички са млади играчи и се опитват да играят атакуващ футбол. Плюс това са изцяло в мъни бол модела, така че пари нема много. Де Зерби може да иде там, ако не се излъже я Барса, я ние. 

    Байерн гледам приключват официално с Тухел и най-вероятно ще се хвърлят за Алонсо. Тук въпросът е - Алонсо ще иска ли да му е спокойничко във фермерската лига, да си купи 3-4 играча на Леверкузен, та да няма конкуренция и да крои планове за ШЛ, или ще иска да се хвърли в дълбокото с Ливърпул, където нито ще харчи най-много, нито ще му е спокойно. Нямам съмнение, че и двата клуба ще се опитат да го вземат, въпросът е, че в Байерн като обезкървиш конкуренцията и Коце Ангелов (Лаптопа) ще вземе титлата, докато при нас, не уцелим ли с точния човек бил той Алонсо или не, сме RIP. 

  13. 8 minutes ago, baivan said:

     

    Съвсем сериозно го пиша - ето изключително подходящ кандидат.

    По-млад от Клоп, успешен в Италия, Англия, гори край тъча, не мълчи на шефовете!  Почивал си повече от година, готов за реванш в Англия.

     

     

    800px-Antonio_Conte_-_Globe_Soccer_Award

     

    Бай Иване, всичко хубаво, ама не знам има ли отбор, от който да не си е тръгвал със скандал? 

  14. 46 minutes ago, Mar70 said:

    На мен ми е интересно, какво ще кажеш за Найгелсман. Защото според мен той също е доста добър треньор и съм убеден, че миналата година лигльовците в Байерн го махнаха, както и махнаха Анчелоти едно време. За мен той е доказан и бих казал, че ако отиде в голям отбор и му се даде кредит на доверие и време, би постигнал доста неща. Доста от точките, които ги казваш се припокриват с него.

    То интересното е, че в Байерн не успя да се разбере с играчите, но пък отиде в националния, където повечето играчи са от ... Байерн. 😄

    Разбирам ти логиката и това е много трудно да се оцени, защото Анчелоти се е справял с егота в Юве, Милан и Реал и имаш база за сравнение. Тухел също е постигал успехи в Челси и ПСЖ, макар там да се класираха за финала, благодарение на това, че бяха само по един мач елиминациите. При Нагелсман е трудно да се каже дали в друга среда с големи играчи може да успее или не. Просто няма база. Другото, което ме притеснява в него е, че ако дойде, ще е на гърба на два поредни големи провала, зашото не мисля, че има съмнения, че Германия ще се провалят с тия играчи. И тук чисто психологически не знам как ще му се отрази на него. Но си мисля, че Нагелсман ще е високо в списъка на ФСГ, защото ще е безплатен, а те не са плащачи, както знаем.

×
×
  • Създай ново...