Jump to content

S.Gerrard

Ливърпул-България
 • Posts

  3,759
 • Joined

 • Days Won

  31

Everything posted by S.Gerrard

 1. От следващия сезон всички места в КОП-а ще са правостоящи.
 2. То няма да е от затворен тип с покани, ще се проведе в залата в центъра на града като следващата седмица пускат билетите - около 9 хил. , сигурно ще го предават и по клубната телевизия щом е замесен клуба.
 3. Доста широкообхватна тема, която заради негативите и стреса, който причинява ми се налага да я обсъждам постоянно за съжаление. Промениха доста и продължават, но основните са - промяна на платформата, с което се премина изцяло към онлайн продажби, дигитализация на пластиките и приоритизирането продажбите на мембършипи, с което сложиха край на фен картите, за които не се дължеше годишна такса и така към този сезон вече има над 100к мембъра, а проблемите, които съпътсват обикновените потребители са огромни. Започва се още от виртуалната опашка, в която системата ги вкарва преди определена продажба и обикновено получават номера от по 20-30к нагоре, които докато ги допуснат до същинската продажба билетите естествно са изкупени, дори и да имат късмет да получат малък номер и да влезнат рано, тези които използват ботове и скриптове ги завземат по кошниците за секунди и им остава единствено възможността да обновяват страницата с надеждата да изкочи единична бройка и да изпреварят всички остнали, само че има вероятност заради бързите обновявания, които са напълно нормални в този момент, системата да ги припознае като бот, след което им блокира достъпа и всичко приключва. След всичко това дори и да имат късмета да вземат билет в кошницата, най-новият проблем от месец насам, с който се сблъскваме аз и моето обкръжение, а и всички останали, е невъзможността за плащане. Системата им на моменти започва да отказва всякакъв вид карти, без значение от банката, карти с които през годините никога не сме имали проблеми. За пример онзи ден при продажбата на билетите за купата с франзелите след 2 успешни транзакции, на 3-тата вече отказа и като се започна опит след опит с десетки карти, не става и не става - свързваш се с потребителския съпорт, които голям процент са безполезни и компетентни колкото тези по българските администрации, и тези сладури започват да ти обясняват как проблема може да е навсякъде другаде, но не и при тях - обикновено или си въвел грешни данни или банката ти отказва да изпълни транзакцията, звучи меродавно след 2 успешни такива и в повечето се случаи се стига до там някой да трябва да се притърча до офисите да плати на ПОС терминала, където някак си чудодейно плащанията са одобрени. Та такива ми ти работи, изобщо не е новост, че твоите приятели се докопват до тази бройка.
 4. Напротив, туристи винаги е имало, защото клубът взима процент от билетите, които ни отпускат и ги раздават на играчи, спонсори, вип хосппота и т.н , но преди разширението на Мейн Стенд беше нормален процент около 10. Към момента взимат по 20-25% особено с лондонските отбори и сити изнагляват. С Лутън беше скандално, не успяха да осигурят билети на всички с 19-те гостувания от предния сезон, поради което направиха томбола и накрая в сектора срещаш някакви групи от семейства с малки деца, докато момчета, с които сме били буквално наквсякъде остават без билет заради такива прошляци.
 5. Номиниран за мениджър на месеца - https://www.premierleague.com/news/3715973
 6. От малък му било мечта да играе в този голям клуб. Станали са шампиони на Катар през миналия сезон, в груповата фаза на ШЛ ще се срещне с Мане.
 7. Обратно в Майнц
 8. Не е избран, номиниран е. https://www.premierleague.com/news/3660245
 9. БТ спорт е вече ТНТ. Е за кво се чудиш, няма и 6 долара на месец
 10. Под наем във Форест до края на сезона
 11. Не е, миналата година Кьолн и Милан също ги ползваха, но правилника не позволява в официални мачове. Иначе през тази година ФА успяха да издействат от ИФАБ разрешение съдиите в аматьорските дивизии да носят, че 1/3-та се оплакаха, че са били поступвани я от треньори, я играчи, я публика.
 12. Шнур за тия плагиати, поне да бяха изрязали оригинала в началото.
 13. Нов тежък удар по шпицата, който навремето точеше лиги по Джерард.
 14. Скалъпили са едно набързо
 15. Приключи се, арабелите го обявяват след малко
 16. The first £4.3m will come after Nunez makes 10 appearances. A further £8.5m will follow after 60 games with the final £8.5m to “depend on the individual and collective performance of the team throughout the contract.” Реалистични са - първите даже вече са платени.
 17. Пределно ясно е, че ролята му ще е редуцирана само като сравниш цифрите му от последните два сезона - от 76% от мачовете във ВЛ като титуляр до 61. Този щяха да са вероятно под 50.
 18. По същият начин, по който преди 2 години заплашваше да напусне след като не искаха да му дават нов договор, с една дума лесно. Старият му изтичаше тази година и вместо да получи заслужено изпращане като Фирмино и Милнър - 3 минутно видео на празен стадион.
 19. Вече тренира с отбора, остана само официалното потвърждение Прощалното му обръщение, сам обяви напускането си преди клуба
 20. И за капак трансфер в евертън ... за това вече си е потрябвало лечението в клиника.
×
×
 • Create New...