Jump to content

alex59

Потребители
  • Брой теми

    450
  • Joined

  • Последно видян

  • Спечелени дни

    2

alex59 last won the day on January 11

alex59 had the most liked content!

About alex59

Допълнителна информация:

  • Град
    Плевен
  • Пол
    Мъж
  • Любим играч
    Р.Фирмино

Последно видят от:

16559 profile views

alex59's Achievements

  1. Ако в Аякс не стават нещата, да си идва! Поне за едно полувреме ще помогне. Едно време и аз го неглижирах, после стана друго.
  2. Моля ви, върнете опцията "Цялото отборно представяне". Точно за такива мачове, като този снощи. Всичите дадоха много, няма за кого да гласувам. Това значи да пренебрегна останалите.
  3. "Ако можеше хипотетично БЕЗ пари да ги разменим, аз казвам ДА." Ванка, аз никога не бих ги разменил. В единия съм вложил обич, другият ми е безразличен.
  4. Питали са го:"Къде е баща ти?" по времето, когато беше отвлечен. Така педалите от Юн. преди много години са питали Кевин Кийгън няколко дни, след като е погребал баща си.
  5. Тази вечер, май сте заспали рано. Вече седем пъти изгледах последния тайбрек и не мога да му се наситя! Красота и блясък! Ще го гледам още доста пъти. Така беше когато бихме манчовците със седем броя. Аз продължавам с тайбрека, още и още!
  6. Ако по Коледа вземем Андре, за лятото ще остане да се търсят предимно защитници.
  7. Тотнъм са направили първи опити за преговори за Мики ван де Вен. Нашите се ослушват и почесват. Второто не е новина.
  8. Проявявам този интерес най- вече към мачовете на Франция заради Тюрам и Коне, Холандия заради Гравенберх и Мики ван де Вен и Испания заради Габри Вейга. Нашите Елиът и Къртис си ги знаем, но също бих следил дали ще играят добре. Пък и да гледаш футбол от 19.00 е по- приятно, отколкото в късните часове.
  9. Да, благодаря! Но засега ще дават само мачовете от 21.30 ч., без тези от 19.00, което не е най- добрият вариант. Каквото- това.
  10. Момчета, някой от вас има ли информация ще се предават ли по някоя телевизия мачовете от Европейското Първенство до 21 г. в Румъния и Грузия, които започват от утре? Там ще е пълно с футболисти, от които малко или много се интересуваме.
  11. Боби Фирмино - футболен "Оскар" за цялостно творчество!
  12. Момчета, за мен нещата са ясни. Торес има 81 гола за Ливърпул, пуснете си ги на видео! Петдесет процента от тях са хубави, тридесет процента са готини, двадесет процента - вълшебни! Ех, да бяха се събрали със Суарес поне половин година по-рано, и Стиви зад тях. Не стана. Това е. Допълнение. 2008/2009 г., тогава, когато изпуснахме манафите и те станаха шампиони /с много помощ от съдиите и ФА/ Торес и Джерард бяха играли заедно само 18 мача. Заради контузии. А ако бяха 28 мача? Да не говоря, ако бяха 38...
  13. Ще трябва да сменям в профила си името му като любим играч... Дано някой от другите го заслужи безапелационно! Ще се радвам да поиграва до края на сезона и на изпроводяк да вкара няколко запомнящи се гола. Много ме кефи усмивката му, много е заразителна . Толкова техника и елегантност има в играта му!
×
×
  • Създай ново...