Jump to content

alex59

Потребители
 • Content Count

  205
 • Joined

 • Last visited

About alex59

 • Rank
  Baby Scouser
 • Birthday 01/16/1959

Допълнителна информация:

 • Град
  Плевен
 • Пол
  Мъж
 • Любим играч
  Р.Фирмино

Recent Profile Visitors

15,775 profile views
 1. На много места се пише, че преговаряме с Порто за 26- годишния им плеймейкър Отавио. 40 млн. евро клауза за откупуване.
 2. В нито един момент чехът не владее топката и не е тръгнал към вратата, за да създаде опасност! Топката е ничия! Отгоре има други защитници, които могат да се намесят при нужда. За мен това е сегашното съдийство - всичко друго, освен футбол. Този тъп мужик отряза главите на холандците и съсипа мача. Във футбола има два момента, които са от изключително значение - дузпите и червените картони! Не можеш да отсъждаш тези две решения на майтап, всяко от тях е като гилотина. За да дадеш червен картон, трябва да си убеден до мозъка на костите, че е заслужен! За да дадеш дузпа е същото.
 3. Червеният картон беше абсолютна подигравка с футбола! Тези педерасти настойчиво искат да убият футбола. Ще им се получава, очевидно.
 4. Подкрепям Ози относно това, че за мен е достатъчно да се гледат само краката /стъпалата/ на нападателя и последния в защитата. И даже не е нужно линията на засадата да е тънка до сантиметър, а поне 10 см., което осмисля старото понятие "на една линия", т.е да има известен толеранс. Да се отсъжда засада заради 2-3 см е нелепо. Както и да се гледат рамена, мишници, колена и пр., та огромен процент от головете се вкарват с крак, по- малък - с глава, а другите органи и части на тялото са само екзотика.
 5. Представям си Вълците да бият Манчо, ние да си вземем мача и да завършим на 2 точки зад тях. На бас, че пак ще се сетим за последните ни два хикса с Лийдс и Нюкясъл.
 6. Съжалявам и то много, че не остана поне до края на сезона 2011 за да изиграят със Стиви и Суарес 15-ина мача заедно.
 7. “I always say the best player I played with is Steven Gerrard. I found he was the player who completed my game. I think my level got into a different dimension when I was on the pitch with him. “It was an amazing three-and-a-half years playing alongside Steven and I would love to go back to those days – even for one minute.” Ф. Торес
 8. Не искам да бъда досаден. Влюбих се в Ливърпул заради Кийгън. После вече ми беше все едно, /аз вече бях от Ливърпул/, защото дойде Далглиш, който го наследи и постигна дяволски много. Питам се, ако бяха заедно поне два сезона?..После с времето се събраха и Шаби ,и Торес, за Суарес началниците закъсняха. Стиви си беше наличен. Е, не се събраха заедно...И жалко. Питам се, ако бяха заедно Стиви, Торес и Суарес поне два сезона?...
×
×
 • Create New...