Jump to content

David

Потребители
 • Posts

  680
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  70

David last won the day on April 28

David had the most liked content!

About David

 • Birthday 10/21/1964

Допълнителна информация:

 • Град
  London
 • Пол
  Мъж
 • Интереси
  Liverpool, football, fishing, music, tennis,healthy lifestyle, medicine, fitness, bodybuilding, movies, humor, stand up comedies, nature, animals, psychology, documentaries, cycling, fragrances, cooking, whisky.
 • Любим играч
  В.Ван Дайк

Recent Profile Visitors

25,980 profile views

David's Achievements

Growing Scouser

Growing Scouser (4/10)

8.8k

Reputation

 1. Не става дума, че искам да видя Матю льо Тисие в Ливърпул, защото му е минало времето с много, но го използвам,за да илюстрирам какво ми липсва в играта на Ливърпул понякога. Удари-тупалки, нахакана арогантност и фантазьорска инвенция. Да, знам, че ще кажете това са стари времена и прочее, но който си го може, си го може! Всичко изглежда леко и на майтап като на мачле в квартала... Ето такъв тип изпълнения и футболист ми се иска да видя в отбора. Изгледайте клипа и кажете с ръка на сърце, не ви ли се приисква и на вас нещо подобно... https://www.facebook.com/watch/?v=367520224676669
 2. Това би било доста наивно да захранваме клуб с една камара пари и да чакаме последно десет. На играча се вдъхва едно ненужно самочувствие, че е следващия Меси едва ли не, а после се оказва неточно така... Кейта ни продъни отвсякъде например. За един сезон може да станат сума неща. Контузии, спад на форма и т. н... Не е е далновидно това. Ще речеш, че е последният възможен футболист в света. Казвам всичко това с ясното съзнание, че харесвам Белингам много. Ако ще го купуват, да го купуват сега или после... Не е добре средата. Независимо, че аз лично не гледам на Карвальо снизходително, стил млада надежда. Той си е играч. Мисля, че ще има влияние повече отколкото мислим. И все пак не е достатъчно. Клоп не е глупак, за да не е наясно, че трябва човек там и то ИГРАЧ. Обаче, ако смята, ще ще е ок така, нямаме причини да не му се доверим... Все пак няма да се изненадам, ако цъфне някой дискаунтен пичага, който Клоп да озвери. Има време...
 3. Ще изригна с фундаменталната мисъл, че всяко начало има и край...Не можем да се сърдим на Мaне, не можем да го съдим, камо ли да се нахъсваме срещу него. В крайна сметка имаше доста гласове по едно време да му даваме зелена светлина, така че... Не знаем какво е в сърцето и в главата му. Колкото и да се тръби кооолко добри са отношенията между футболистите, на подниво никой не знае какво точно се случва. Криво да стоим, право да говорим, Мане някак оставаше в сянката на Сала. и по заплащане, и по титулуване и по шумене и по какво ли не. Това няма как да не бие по егото на амбициозен спортист като Садио. За мен винаги ще си остане енигма как така се е съгласил да взема "само" 100 хиляди на седмица. Там обаче има някаква наивност в поведението на агента му, както и на самия него...Да, може би е вземал някакви бонуси, които са му докарвали няколко хилядарки повече, но... Той взе сладките си реванши спрямо Мо по африканска линия, но явно иска да започне на чисто. Каквито и пари да му дават над 300 хиляди са си сериозна сума и няма какво да го мисли. Този човек се изкъртва да прави добри неща и да се раздава, докато ползва телефон спукан на сто места... Убеден съм, че една огромна мотивация да се поддаде на тази оферта е възможността да твори благотовoрителности за хората около себе си, като с това не визирам семейството му, а цялото му село... Ще го запомня с непримиримостта, феноменални голове, атлетизъм, хъс и себераздаване! Дълбок поклон, благодарност, възхищение и леко сърце към Садио Мане. Изключителен играч, човек и легенда на нашия отбор! Желая му от сърце успехи с Байерн! Thank you very much, Sadio!
 4. Нашата работа е малко като да отидеш на ресторант, да си поръчаш и после да ти се струва, че на всички останали маси ястията са по-класни и хубави... Още нищо не е напълно ясно, ние започнахме със съмненията, ама ще го бъде ли, ами ако това, ами ако онова. Ама Холанд по-успешен ли щял да бъде.... Няма врачка на света, която може да предскаже какво би било! Както може да се окаже флоп Нунез, така може и Холанд да започне да изглежда като несретник в сравнение с уругваеца. Нека да не ги подценяваме тези неща с адаптирането, стил на игра, пригодност към този стил на конкретния футболист, контузии, спад във формата, чист некъсмет, отношение на съотборници. И с последното визирам не дали те приемат да си пиете питието, а дали ще бъдат отбор с теб или няма да им пука как се представяш. Факторите са много. Дори Диаз, който някои прибързано обявяваме за фенеоменален има върху какво да работи, да се интегрира и останалите да играят с него повече. Знаем какво се случи с Торес в Челси. Конгломерат от фактори унищожиха кариерата му, след като при нас беше феноменален. Талантът му не се изпари по неведом начин, той винаги си е бил там, нооо факторите, факторите... Нунез несъмнено е с огромен потенциал. Дали ще го разгърне, ще разберем! Клоп за да е готов да се дадат тези пари, значи има едно наум как да го направи дзвер. Да се опитваме да се правим на врачки е все едно да играем шах и да въртим дъската от двете страни и да местим фигурите сами. Трябва ни нападател, който вкарва и невъзможни на пръв поглед положения. Станахме ялови и предвидими. Ако някой е гледал гола на Холанд срещу Швеция, разбира какво казвам. Онзи екстра фактор скилс и решение за части от секундата, когато изглежда невъзможно реализиране на гола, ти да го нацешпиш...(Визирам онова нарочно забиване на топката в земята, за да и даде нужната парабола и да елиминира вратаря, и не, това не беше случайност...) Някои неща са си дар свише. Има си футболисти, които са орисани да стръчат над тълпата и силно вярвам и се надявам Нунез да бъде стане точно такъв под ръководството на Клоп! Сега аз лично се надявам да се активира и Белингам кейс и сме готови!
 5. Да, да не прибързваме, че помним разни 'ето го, идва!' "медицински утре" и накрая" Ливърпул ФК се разграничава от интереса към... "официален стейтмънт. Да запазим спокойствие и да се надяваме новият Ел Ниньо да кацне. Тази заплата ми малее на фона на шума, който се вдига, но нека да дойде първо, да покаже какво може, а после повече. Те Юнайтед само с пари могат да го атакуват. Ако той има в главата си план за кариерата си и амбиция да стане звезда, а не колко бързо ще си купи джет като Роналдо, всичко е на наша страна. Кой би се вързал на разни иксайтинг проджектс и прочее. То е ясно, че при нас идва за титуляр! Не се плашете толкова от тези смешници!
 6. Бакайо Сака някакви слухове... Имаме нужда от скорост, непредвидимост и острота...колкото повече, толкова повече... https://www.footballfancast.com/liverpool-transfer-rumours/liverpool-bukayo-saka-jurgen-klopp-premier-league-transfer-rumours-gossip-latest-news-update-lfc-fsg-afc
 7. Да се позволи да си тръгнат и двамата стожери на нападението ни от успешните последни години би било доста наивно и на юруш. Аз след изцепките на Сала преди и около финала съм му набрал много, НО, ако приемем, че Мане заминава с по-голяма вероятност, следва Сала да остане за поне още един сезон, а после да прави каквото иска. Заминаването му може да се позволи само, ако някой удари в масата 100 милиона. Което не вярвам да се случи с оглед оставащата му една година и огромните пари, които биха му плащали някъде си. Отбор не се гради за два дни и да се оголиш наивитетно само заради идеята е голям риск. Сала, ако ще си тръгва да даде каквото може на отбора, пък, ако не даде няма да ни е яд, че си заминава. Много шибано и много завързано става. Да, имаме Диаз и Жота, но отборът се разцентрова. Разсъждавам на глас. Иначе, ако това за почти 400 хилки, които Мане уж поискал е вярно и аз да съм и аз ще му отворя вратата. Ама това беше ясно. Ето затова нещастни играчи не бива да се държат в отбора. Надяваме се на бързи реакции от ръководството и ако може без 19 годишни надежди....Готови да носят отбора играчи са нужни!
 8. По всички възможни групи, свързани с Ливърпул и прочее яко се е завъртял този слух за Нунес. Колкото и да е смешно понякога, играчите, които са ни давали зор биват привлечени. Така беше и с Мане. Е, с Таки не се получи точно така, но той поне струваше семки и бонбонки... Добрите играчи струват пари. Има вероятността разбира се да флопне, но гаранции в този живот няма за нищо. Това момче по някакъв начин ми напомня на Торес като типаж. Което не е никак лошо. Въпреки височината си не би бил някой кол, когото да целят с центрирания. Сам по себе си дава опция, разнообразие. Би увличал защитници. Твърде лекотоварен е напред е отбора ни в момента, което понякога е нож с две остриета. Дали ще се получи и дали въобще сме след него е една отделна тема, но няма дим без огън... На този отбор всички знаем му е нужна свежа кръв, друга дименция, куршум с изместен център. Не можем да си позволим да играем на мускули с остарели сценки цял следващ сезон. А нов театър се прави с нови актьори. Дано има нещо вярно в този слух. Другият, поне един належащ човек е един маневрен, надарен технически, здрав физически и с поглед халф, който да се нагърбва да прави играта. Очертава се интересно лято. Не искам и да си помислям, че ще стоим и ще си чоплим носа на пазара... П.С. Тези истории с Левандовски са несериозни...Добър футболист, но за кога?
 9. Не гледах мача от суеверие. Разбира се, следях какво става...Бях сигурен, че Уест Хам е отборът, който може да изкрънка нещо от тези..Уви, не, на което се надявахме. Шансовете за титла в Премиър лийг наистина намаляват драстично, но ние не можем да се бъркаме в Божиите планове. Реалистично погледнато Астън Вила нямат абсолютно никакви шансове на Етихад, за каквото и да е било. Но само реалистично погледнато... N.B. Гледам съдията щедро продължение дал, аха да вкарат великите шампиони!
 10. Манчестър Сити на финал на Шампионска лига е като просяк на бал на кралицата. Нямат никаква работа там. Да отделим кратка минута смях от скъпоценното си време от сърце за Гуардиола и скъпата му трупа. Със смехориите дотук! Искахме Реал. E, ето ни го. Поне аз го исках. Древните чайнийз са казвали внимавай какво си пожелаваш. Ливърпул трябва маниакално, отговорно, профи и надъхано да разучи противника и да заложи тайм бомбс. Няма да бъде лесно, но никой не е казвал, че ще е. Един Ман Сити нахъсан и озверял за европейски успех, не мисля, че беше опция. Добри са, нищо, че са бутилираща компания. Не ни е лесно с тях. Съдбата се надявам, че добута Реал до финал, защото така трябва. Има неписани закони, които влияят и толкова. Нищо няма какво да връщаме на Анчелоти. Плащат си лихвите и главницата и кой откъде е. Контузията на Сала от пендехото Рамос и кашкавалените ръце на Кариус, малка аванта ли бяха 2018-та? Не ме интересува какви традиции имали. Колко велики били. Ние да не сме нещо друго?! Единият или другият отбор следва да бъдат бити. Ако искаме титлата. Искам ядосан и разярен Ливърпул на терена. Не пренавит и омотан от емоции. Да бъде! Без страх и тъмнина!
 11. Разбира се, че нямаш вина! Да е жив и здрав и да си преразгледа подхода към нещата!
 12. Тони, току що прочетох опровержение... Бил в критично състояние...САМО
 13. Жребият е възможно най-чики рики. Лесно в тази фаза няма! Атлетико като нищо ще вземат и без това взетия скалп на Пепи. Което не знам добре ли е, зле ли е. На Гуд ебенинг, фърст минут имаме да му връщаме за лига Европа. На Реал за онзи лайнян финал в Киев. Достатъчно причини да видим най-после килър форм от отбора-гневни и амбицирани истински. Ако искаме титлата, би следвало да посрещнем всеки съперник с изражението на Върджил. От покерфейс до усмивка ала Мона Лиза. Без страх към финал, бойс!!!
 14. https://m.facebook.com/LFCCorner/photos/a.685254415009309/1891581241043281/?type=3&source=48
 15. Чудесно побутване от Кристъл Палас и дотам. Аз не бързам с каквито и да е еуфории и нахъсвания, защото, който и да ни удря по едно рамо, ние не си ли свършим работата, много важно, че сме скъсили разликата. Според мен дискусиите около това имаме ли шанс. Ама в борбата ли сме. Ама какъв процент е шанса ни и кой имал психологическо предимство няма абсолютно никакъв смисъл да бъдат дъвкани. Това са преливане от пусто в празно алабализми. Истината e на терена. Всички срещи до края трябва играчите да влизат като белки в кокошарник и да хвърчи перушина. Няма друг подход. Безмилостно, уверено и амбициозно трябва да пречупят всички по пътя си. Някой може да каже лесно е да се каже. Ние можем. Ако имаме големи цели няма да стане с мишкуване. Играчите трябва са дадат всичко от себе си, ако не заради нас, заради фантастичния си треньор-Юрген Клоп, на когото дължим възкресението на любимия ни отбор! Треньорът, който им даде шанс да бъдат това, което са и да запишат знаменателни успехи в биографиите си. Юрген заслужава един последен щурм за нещо огромно! Аз твърдо вярвам и мисля, че е възможно да се постигне немислимото. Футболистите трябва да са готови за всякакви вълчи капани, да преодолеят всякакви евентуални мръсни номера. Знаем, всички срещу нас... Заверата. Сала временно трябва да се съсредоточи и да подари един последен подарък на човека, който го направи топ, топ, топ звезда. Дължи му го! После да отива, където иска. Мачът с пепетата ще бъде Ватерло. Отсега качвам пулс 200. Момчетата и Клоп могат! От нас се иска да вярваме, дори и ирационално! П. С. А само катo си представя, че титлата може да се решава с победа на Вила в последния кръг и пулсът докосва 300. Чувам речта на Стиви... Пффф
×
×
 • Create New...