Jump to content

Enigma_m7

Потребители
 • Posts

  833
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

About Enigma_m7

 • Birthday 04/11/1994

Допълнителна информация:

 • Град
  Варна
 • Пол
  Мъж
 • Любим играч
  А.Робъртсън

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Enigma_m7's Achievements

Growing Scouser

Growing Scouser (4/10)

 1. Сега ще направят нова поредица Гол, само че градацията ще е наобратно.
 2. Като не пуска капитана, отборът почва да пуска.
 3. В Инстаграм аз ги пиша, не им вярвайте
 4. Аз се надявах, че този Де Пол ще вземем вместо това.
 5. Аз никога не бих напуснал работата си за пари, не съм такъв човек
 6. Но от друга страна имаш и Арсенал на Венгер. Иначе Невеш от 5 години мрънкам да го вземаме, ама не ме слушат. Според мен, сега е второто силно поколение на португалците[от както аз гледам футбол] и няма да е лошо да намажем.
 7. И ПСЖ ще се включат след седмица
 8. Нали се сещаш, че като големите отбори са в СЛ, ШЛ няма да носи дори близки до тия пари, които носи сега.(които и сега са много по-малко с тези, които СЛ се спекулира, че ще носи)
 9. Добре, а какво става с ВЛ? Ако отборите, които са в СЛ, останат във ВЛ - играе се само за шампион, топ 4 остава в историята, остава без значение, няма никаква борба за тези позиции. Нямаш ли шанс да си шампион и да отпаднеш, мачовете ти стават приятелски, а ако си в СЛ, дори да отпаднеш не ти пука. А ако ги изхвърлят - последните 100 години, всичката история, всичко, за което са се борили играчи, треньори, фенове остава безсмислено, те вече няма да участват, шампиони ще са Лестър, Евертън, Шефилд и т.н. Отделно, ако оставят тези отбори от СЛ в домашните купи, получаваме едни отбори, които и в момента са с по-големи възможности и им прибавяме този абонамент за едни 300-400млн всеки сезон, докато всички други получават по 50, които най-вероятно ще намалеят заради смяна на потока на пари. Така разликата става толкова огромна, че мачовете от типа Ливърпул - Лестър, биха претърпели вид като мачове от ранга на Ливърпул - Черно море в сегашно време.
 10. Тези 300-400млн, за които се спекулира са за участие, не са тези 3.5млрд еднократно спонсориране за учредителите на турнира, като тази сума също не е потвърдена никъде все още.
 11. Е много са, да. Този целия филм не се прави за малко пари. Просто казвам, че тези 5млрд са част от първоначалното финансиране т.е ще има още части и в крайна сметка се очаква всеки един от тези 12 отбора да получат по около 3.5млрд първоначални субсидии за инфраструктура т.е еднократни за това, че го почват цялото нещо. Вече отделно турнира ще предоставя там тези 300-400млн за участие, други за класирания и т.н.
 12. част от първоначалното финансиране в размер на 5 милиарда долара. Ще има още.
 13. Ние сме от 4-те отбора главни иницатори за тая лига. Какво ще се опитва да спира, то да не е станало всичко вчера, че той не разбрал какво се случва. Вече е свършено. Поне се оттегляме с 6 купи, добре беше, имаше доста хубави моменти. Аз не бързам да заклеймявам, че няма да гледам. Най-вероятно пак ще гледам, но по мои си размишления и прогнози, ще има доста неща, които няма да харесвам и откровено ще ненавиждам, вследствие на посоката, по която поема футбола. От както социалните мрежи започнаха да диктуват какво ще се случва, всичко си епм. Не само за футбола. Това е.
×
×
 • Create New...