Jump to content

Enigma_m7

Потребители
 • Posts

  1,049
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Everything posted by Enigma_m7

 1. За кокошка няма прошка, със саудити няма сърдити.
 2. Салах за мен почти сигурно си тръгва, дано е само той от ядрото на Клоп, а не го последват и други.
 3. Може ли стрийм?
 4. Кратко напомняне, че след нетно похарчени около 550млн миналия сезон, челси завършват летния прозорец с още 200млн нетно вътре, първи в Европа отново, въпреки масовите продажби, с които започнаха. Очаква ни още и зимен трансферен прозорец. И това при положение, че не са в Европа. Всичко точно, всичко по правилата.
 5. Нотингам са взели този деф халф от псв - Сангаре, с който за малко ни свързваха,тей че ще можем да го видим как ще е във ВЛ.
 6. Преди малко разцъквам да видя къде ще дават Левски и гледам, че по максспорт2 ще почва trans world sport и си викам това трябва да го изчакам да видя какво представлява, но в крайна сметка името леко залъгва. Нормални спортове си дават, нищо фрапантно. Мислех, че ще е някакво фрийк шоу. Бих го или преименувал или променил съдържанието
 7. Абе на тия, на които Челси дават 12 годишни договори, което на практика си е цялата ти кариера, какво им пречи да спрат да си дават зор и да изкарат договора на дивана?
 8. Чудя се един ден като английското стане толкова безинтересно, колкото френското и немското, дали ще направят тогава нещо по въпроса.
 9. Лева заминава това лято.
 10. В крайна сметка взехме най-добрите му години, раздаваше се винаги, спечели всичко и накрая даже вкара пари в бюджета. Вече чукна 30, така че и за нас е добър момент да погледнем към подмладяване на състава. Всичко точно. Успех на черната мамба.
 11. Не е лош футболист и наистина става вече абсурдно. Не знам до кога ще продължава това, защото е даже невероятно, че някой изобщо се опитва да им се опъва на тия при все какво правят всеки трансферен прозорец. Почва да става глупаво...
 12. Хааланд си е нарисуван с Мбапе за Реал. Няма да цъка в Англия.
 13. Аз никога не бих напуснал работата си за пари, не съм такъв човек
 14. И ПСЖ ще се включат след седмица
 15. Нали се сещаш, че като големите отбори са в СЛ, ШЛ няма да носи дори близки до тия пари, които носи сега.(които и сега са много по-малко с тези, които СЛ се спекулира, че ще носи)
 16. Добре, а какво става с ВЛ? Ако отборите, които са в СЛ, останат във ВЛ - играе се само за шампион, топ 4 остава в историята, остава без значение, няма никаква борба за тези позиции. Нямаш ли шанс да си шампион и да отпаднеш, мачовете ти стават приятелски, а ако си в СЛ, дори да отпаднеш не ти пука. А ако ги изхвърлят - последните 100 години, всичката история, всичко, за което са се борили играчи, треньори, фенове остава безсмислено, те вече няма да участват, шампиони ще са Лестър, Евертън, Шефилд и т.н. Отделно, ако оставят тези отбори от СЛ в домашните купи, получаваме едни отбори, които и в момента са с по-големи възможности и им прибавяме този абонамент за едни 300-400млн всеки сезон, докато всички други получават по 50, които най-вероятно ще намалеят заради смяна на потока на пари. Така разликата става толкова огромна, че мачовете от типа Ливърпул - Лестър, биха претърпели вид като мачове от ранга на Ливърпул - Черно море в сегашно време.
 17. Тези 300-400млн, за които се спекулира са за участие, не са тези 3.5млрд еднократно спонсориране за учредителите на турнира, като тази сума също не е потвърдена никъде все още.
 18. Е много са, да. Този целия филм не се прави за малко пари. Просто казвам, че тези 5млрд са част от първоначалното финансиране т.е ще има още части и в крайна сметка се очаква всеки един от тези 12 отбора да получат по около 3.5млрд първоначални субсидии за инфраструктура т.е еднократни за това, че го почват цялото нещо. Вече отделно турнира ще предоставя там тези 300-400млн за участие, други за класирания и т.н.
 19. част от първоначалното финансиране в размер на 5 милиарда долара. Ще има още.
 20. Ние сме от 4-те отбора главни иницатори за тая лига. Какво ще се опитва да спира, то да не е станало всичко вчера, че той не разбрал какво се случва. Вече е свършено. Поне се оттегляме с 6 купи, добре беше, имаше доста хубави моменти. Аз не бързам да заклеймявам, че няма да гледам. Най-вероятно пак ще гледам, но по мои си размишления и прогнози, ще има доста неща, които няма да харесвам и откровено ще ненавиждам, вследствие на посоката, по която поема футбола. От както социалните мрежи започнаха да диктуват какво ще се случва, всичко си епм. Не само за футбола. Това е.
 21. Според мен няма нужда, имаме си топ вратар, евентуално някой резервен, стабилен, но и младите може да се използват за целта.
 22. Много сте напрегнати всички.
×
×
 • Create New...