Jump to content

elly

Потребители
 • Posts

  0
 • Joined

 • Last visited

Reputation Activity

 1. LOL
  elly reacted to peterhammill in Европейско първенство 2024   
  И той го е забелязал!😆
 2. Like
  elly reacted to tsbalabanov in Летен трансферен прозорец 2024/25   
  Имаше инфо, че го искали от Саудитска Арабия. Ако дадат добри пари, според мен, ще го продадат. Джо Гомес не мисля, че ще го махаме не за друго, ами защото сме я закършили и без това за хоум-гроун, а както знаем, ние пари за не хоум-гроун нямаме, камо ли за хоум-гроун. 
 3. Like
  elly reacted to Dr.G. in Пред банята - за всичко, свързано с футбола   
  Liverpool FC is officially the most-engaged club in the Premier League – registering more than 1.5 billion fan engagements – and also the most-viewed on social media with 11.9 billion views through its innovative social media channels during 2023-24.
 4. LOL
  elly reacted to demons_eye in Висша Лига 2024/25   
  Сити ги няма ли, ве?! 🤣
 5. LOL
  elly reacted to Enigma_m7 in Висша Лига 2024/25   
  За кокошка няма прошка, със саудити няма сърдити. 
 6. Like
  elly reacted to Taipan in Летен трансферен прозорец 2024/25   
  Мили??? Изобщо не трябва да се споменава в едно изречение, с другите 2-ма 😉
 7. LOL
  elly reacted to baivan in Европейско първенство 2024   
  Абе не завинаги, а само докато съм жив, като не ми остава доста много време.
  Някои от вас може и да го дочакат такъв момент, пожелавам ви го, а това ще значи че сте доживели дълбоки старини. 
 8. LOL
  elly reacted to Shinobi in Пред банята - за всичко, свързано с футбола   
  Човек.. лиценз да имаш за мениджър тия дни..
 9. LOL
  elly reacted to baivan in Висша Лига 2023/24   
  Два чифта, ама еднакви 😉

 10. Like
  elly reacted to maik05 in Пред банята - за всичко, свързано с футбола   
  Не знам дали тук е мястото, но вижте това...
  https://www.gol.bg/a/109-liverpool/395845-livarpul-otborat-ot-nasheto-detstvo
  Все едно аз съм го писал. Точно така се разви и моята любов към Ливърпул. Евала на автора.
 11. Like
  elly reacted to thekop in Висша Лига 2023/24   
  Немците ако се опозорят на пореден голям футболен форум медиите там ще го емнат Клоп да им става национален. В това съмнения нямам.
  За напускането - мисля, че е комбинация от не един и два фактора, които включват:
  - неразбории на управленско ниво в клуба - за мен е знаково напускането на Ричи Партридж;
  - PGMOL и FA;
  - реверансите към МС (слагам ги отделно);
  - лична умора;
  - напрежение със собствениците, вероятно породени от мераците им за разширяване на дейността, което включва според Бостън поставянето на Клоп в подчинение на Едуардс и други .
  Не претендирам това да е всичко, но съм сигурен, че всяко едно от изброените е допринесло малко.
 12. Like
  elly reacted to Stivi_G in Висша Лига 2023/24   
  Под "наш ущърб" визирах и бутанията на Сити, защото то пак директно си ни засяга и влияе на крайния резултат.
  Вместо Гуардиола да има 6 от 7 титли последните години можеха с Клоп да имат едва една титла разлика 4:3. След 20+ години, само ние ще си ги спомняме тези неща, както 115те нарушения на Сити. За това според мен Клоп си тръгна. Може би не само заради това, но със сигурност му е тежала таза несправедливост.
 13. Like
  elly reacted to Dr.G. in Висша Лига 2023/24   
  То да беше само в тези сезони или само в наш ущърб... да не забравяме и реверансите към противниците ни... и работата става трипъл-дубъл... 🤬
 14. Like
  elly reacted to Stivi_G in Висша Лига 2023/24   
  Да не говорим, че ако бяха дали дузпата, за ръката на Йодегор, Арсенал по-рано можеше да са аут от борбата за титлата.
  В тази сезони, които Дачев спомена имаше по няколко съдийски тесли в наш ущърб, които наклониха везните в полза на Сити. 
 15. Like
  elly reacted to Dacheff in Висша Лига 2023/24   
  Понеже Артета явно се е взел за много велик, защото били до последния ден в борбата за титлата и сравнения с Клоп, само да напомня следното:
  Клоп на два пъти беше на по 1 точка зад Сити. В един от тези два пъти игра още 3 финала - един за ФА, един за Карабао и един за ШЛ. Спечели 2 от тях и изигра всички възможни мачове като бройка за сезона. Втория път, когато завърши на точка зад Сити, спечели ШЛ успоредно с това. И двата пъти точките бяха 90+. Хвърлям това само за хората, които започнаха да правят паралели с постиженията на Клоп и тези на Артета.
   
 16. Like
  elly reacted to David in Наследникът на Клоп   
  Да му кажа вече, добре дошъл! Щях да започна с Ох, ама да не предвизвиквам съдбата.
  Дадох си време преди да реагирам на ангажирането на Арне Слот за треньор на Ливърпул. Ще трябва да си пречупваме навиците и да използваме правилните термини в новата структура, която признавам малко ме побърква.
  Много директор, много нещо! Чак започвам да си мисля, дали няма някаква роднинска нишка в тази директорска кохорта. Много подозрително се измъкнаха от нищото  и то след явни неразбории в миналото с Клоп. Само португалецът малко разсейва съмненията ми...
   
  Но това е само аспект от цялта леко мъглява бъдещност на Ливърпул. Надявам се мъглата да се разсее и зад нея да не ни посрещне непросветна тъмнина....
   
  Както казах дадох си малко време и да не реагирам първосигнално на привличанетпо на дъч гай за треньор .Не исках да се поддавам на първични фенски инстинкти и да слагам клеймо преди да разуча какво стои зад името на този "анонимник".
  Почетох, послушах, разучих, погледах интервюта, мнения и след първоначалното леко увисване на ченето ми застинало в "Арни...какво?!" и една купчина апокалиптични мисли в главата ми започнах да се поуспокявам.
  Независимо, че идва от слабичко първенство, човекът повече от очевидно има почерк, амбиция и маниер на игра. За да спечели каквото е печелил няма да е на луд късмет. За да са решили нашите "шуробаджанашки"директори да го привлекат няма да е с дълги и къса клечка.
  Едуардс може да е амбициозно копеле, но си разбира от работата. Едва ли ще седне да си залага бомба под задника като кани някой, ей така за парлама. Там да върви пушилката за пред феновете. 
  Нормални, понятни  и може би логични реакции на огромна част от привържениците, които си казват почти в прав текст, този не го 'щем!
  Добре, ама какво бихме искали е големият въпрос?
  Анчелоти беше ли в Евъртън?! Беше! Направи ли нещо? Не! Даже вече може да е забвение този му спел там....Моуриньо какво направи с Ман Юнайтед и Тотнъм...Конте какво направи в Тотнъм...Не правя никакви паралели между отборите, а давам емпирични прости примери, че името само по себе си не е гаранция за НИЩО!
  Не бива да се изпада в истерии! Искаме или не, трябва да приемем жестокия факт, че Клоп вече не е наш мениджър. Трябва да продължим!!!
  Гореказаното ни най-малко не е адвокатура, хайп или някакви опити за самозаблуда, че Слот ще извади Купата на Шампионите и Премиър лийг от ръкавите си моментално и всичко ще е мед и масло.
  Ни най-малко! НО...мисля за абсолютно нормално да му се даде поне сезон, за да видим накъде ще поведе отбора и тогава да започваме с огън, жупел и прелитащи самолети с флайери "Арне вън..."
  Пичът го заслужава. Заслужава малко доверие, искрена подкрепа и по-малко негативизъм и отричане, докато не ни убеди, че наистина не може или е чудо за един сезон.
  Най-малкото, заради куража да наследи огромна фигура като Клоп. Иска се кураж и увереност в собствените си сили, а това е за адмирация!
  Арне Слот ми изглежда композиран, интелигентен, ведър, уважителен и пластичен. Говори прекрасен английски и не създава впечатление да е типичния футболен треньор-ръб, който говори с клишета. Напомня ми един друг, който току що потанцува за чао...
  В негов си стил, разбира се. Струва ми се, че ще общува добре с медиите и ще успява да се справя с реферите без излишни скандалности.
  Надявам се да не бъде спънат кон, който няма грам дума и право да поиска футболисти поне и да осъществи плановете си, визията си и всичко, което мисли да направи в нашия любим отбор, за да бъдем, които сме! Без тежки сътресения.
  Има специфични подходи към всичко, обръща внимание  на детайли, има иновативни подходи и то индивидуални, което звучи много добре. Доста хора в отбора имат нужда от почукване тук-там, а някои от яко набиване на кабели, ако ще бъдат истински ливърпулски играчи. 
  Много се надявам помощниците и щабът му като цяло да са читави хора и да помогнат за просперитета. 
  Аз лично, ако бях на негово място щях да поискам среща с Клоп и Линдерс и който там,  за да се запозная с неща, които ме интересуват. Надявам се Върджил да остане поне още един сезон и да помогне за плавен преход като капитан и холандец.
  Ще бъде ужасно важно с какъв ментален сет ще го посрещнат играчите. И там трябва да има честни разговори и беседи. След като изложи планове, визии и прочее пред футболистите следва да им каже, който не е хепи, може да затвори вратата от външната страна.
  Знаете, че без пълно доверие и отдаденост от страна на играчите няма да стане. Един отбор реши ли да играе сечено на треньора си, той е чао. Надявам се да видим друг сценарий.
  Аз съм фен на Ливърпул и съм длъжен да му дам доверието си. Макар и с мааалък скепсис. 
  Никой няма полза да се кефи, че Арне би се издънил, само и само идиотските прогнози колко е сдухан да излезат верни...
  Желая му от сърце успех и дано ни накара да пеем Арне Слооот един ден с пълно гърло! Амин!
   
 17. Like
  elly reacted to Mar70 in Наследникът на Клоп   
  Е той Слот си каза сам оня ден, а снощи Клоп му пееше името. Има ли значение кога го обявят в такъв случай?
 18. Like
  elly reacted to David in Жоел Матип   
  Ако не се контузваше често  и да беше маалко по-млад, би имал винаги място и след Клоп....Сега вече и за него, и за Ливърпул не е осбено целесъобразно да остава. Той несъмнено го осъзнава. Една година повече или по-малко, което би била опцията, не мисля, че има някакво значение. 
  Отличен футболист, лек характер, симпатяга и шегаджия. Както самият той казва "Остави ми топката и тогава минавай. Опитай при Ван Дайк, при мен няма да стане!" 😄
  Имаше доста солидна техника като за защитник, не се страхуваше да напредва с топка в крака, да прави луди рейдове а и отбеляза неедин и два красиви голове. Много добре четеше играта и като беше здрав си беше сериозен асет.
  Лично на мен винаги сантиментално ще ми напомня за един мой приятел Райнер, фен на Шалке. За съжаление покойник, та когато стана всно, че идва при нас, ми беше казал "Ох, слава Богу, че ни отървахте!" После разбрах защо го е казал...Заради контузиите, но така или иначе Джоел беше много, много полезен играч!
  Ще липсва, но...Успех, боецо!
 19. LOL
  elly reacted to David in Висша Лига 2023/24   
  Арсенал все пак щели да празнуват ...рождения ден на Артета. И ще вдигнат...ръце във въздуха...
  P.S: A, да! И Йодегор щял да снима с професионална камера...   
 20. Like
  elly reacted to thekop in Висша Лига 2023/24   
  За всички като мен дето са се чудили какво е това LUV:
   
 21. LOL
  elly reacted to flyhorse0906 in Висша Лига 2023/24   
  Ся, на мен малко ми тъпо за Арсеналя.Да имаш 3964 начина за разиграване, най-доброто дясно крило в света, халф, за който си платил 100 милиона и смяташ, че всъщност струва 500 милиона и накрая да останеш за пореден път с калъфките.Ми той Артета и без тия неща спечели ФА къп.
 22. Like
  elly reacted to Dr.G. in Юрген Клоп   
  Jürgen Klopp leaves Liverpool with a win rate of 60.9% in all competitions (299/491), the highest of any manager to take charge of 50+ games with the Reds. Legend!!!.
  Жалко, че липсата на късмет в ключови моменти из евротурнирите + крадливите и завистливи копелета на местна почва, които му отнеха 2-3 титли, попречиха да облече тези цифри в още купи, но майната им на тези тенекета... ние си знаем кое беше важното за нас, обеща го и го изпълни, а как само го изпълни.
  Сам каза искам да сме отбор, който никой не иска да среща и това беше факт, на моменти продукцията на терена беше пълна лудница.
  Сглоби си машината бавно и методично, а не по-малко важен бе изборът на играчи, които идваха и си отиваха, преди всичко добри и човечни извън терена, тук-там някой със статут на полузвезда, а колко младоци получиха шанс, като някои се превърнаха в неотменна част от първия отбор.
  Много можем да си пишем по темата, много ще я дискутираме сега, занапред, тук и с приятели, но никога и нищо няма да бъде достатъчно да опише всичко, което направи за милиони хора по света. 
  Сега се замислям как неусетно минаха почти девет години, сякаш миналата седмица се появи зъбатият очилатко и разклати не само шибания остров, а света на футбола из основи и на пепо мартинките се разтрепераха. 
  Както каза някой преди това, явно си го имахме за даденост, че едва ли не ще ни води до безкрая, но реалността ни отрезви много бързо.
  Благодаря на силата, която го доведе при нас, на възможността да бъда съвременник на този период, че имах възможност да го гледам няколко пъти на живо и "да дишам един въздух с него и децата му в червени фланелки",  благодаря на семейството му и най-вече на Ула, че го изтърпя и задържа още малко.
  Vielen Dank, Herr Jürgen Norbert Klopp!!!
   
 23. Like
  elly reacted to flyhorse0906 in Юрген Клоп   
  Който и да стане нов мениджър на отбора, винаги ще липсва изключителната харизма на Клоп и начина по който обедини фенове и отбор в едно цяло.Радвам се че успях да видя това което той създаде и разви и че бях част от това незабравимо пътуване.Няма как да няма горчилка и тъга, това не са три-четири години, а цели девет.Девет години, в които предполагам всеки един привърженик се превърна от съмняващ се във вярващ.Жалко, че имаше възможност да спечели още някой трофей, но каквото такова.
  Благодарим за всички незабравими емоции!!!
 24. Like
  elly reacted to kukuchev711 in Юрген Клоп   
  Край на една велика ера. Може само да се радваме, че бяхме част от нея.
 25. Like
  elly reacted to Raybeez93 in Юрген Клоп   
  Много ме е яд че този велик треньор и най-вече велик човек не успя да спечели повече трофеи начело на Ливърпул. Да достигнеш 97 и 92 точки и да не станеш шампион е лудост. Няма да намерим втори като него, слагам го веднага след Шенкли и Пейсли в историята на Пуул.Благодарим ти  Юргене, че отново ни накара да мечтаем!
×
×
 • Create New...