Jump to content

SFA

Потребители
  • Брой теми

    2666
  • Joined

  • Последно видян

  • Спечелени дни

    2

Постове posted by SFA

  1. Четох, че излязъл някакъв списък на пасажери до острова на покойника Джефри Епстийн и Артета бил в листа. Чудя се дали на това се дължат лошите игри последните няколко поредни мача на артелеристите и колко ли ще се задържи още като мениджър бай Мишо..

  2. 11 minutes ago, baivan said:

    и че цената на Холанд се вдигна неимоверно много! 

    Оценката в трансфермаркета  сега е 180 мил

    https://www.transfermarkt.com/erling-haaland/profil/spieler/418560

    което значи, че ако някой иска да го купи да кажем сега или догодина (а такива няма да липсват - Реал, ПСЖ, разни араби),   ще трябва да платят поне 250-300 мил. и биха го направили с голямо желание, ако играчът и МС са съгласни.

    Така МС биха си избили всички разходи по него, направени за две години.

    Бай Иване, камиларът не иска да избива разходи, напротив да трупа, понеже и приходите са му много. А иначе цената му е скочила поради продукцията, която е показал през сезона. На наш Дарвин например пазарната му стойност е паднала, поради същата причина.

  3. Не съм го отписал, но за мен си остава компромисен вариант. Клубът се освободи от много тежести през този прозорец, все за една заплата щяха да съберат, пък и с тия темпове на инфлация подобни заплати дори и в Ливърпул няма да са рядкост за вбъдеще. Дано не съм прав, ама си мисля, че с Маунт, манговците удариха кьоравото. Времето ще покаже. На тоя нашия само, че е с 2 години по-млад, това ми вдъхва все пак някакви надежди, ама и Цимикас беше млад, а виждал ли си му скоро на колко го оценяват трансфер рейтинг сайтовете. Ами на Дарвин маркет прайса?

  4. Взели сме унгареца за същите пари, които броиха Манго за Маунт. Дори се твърди, че и същата заплата сме му предлагали с бонуси до 250k на седмица, ама понеже няма ШЛ е подписал с Манго. Да не избързваме с предсказанията, колко по-подходящ би бил унгарецът, без и ден опит по английските терени. За мен за сега е единствено подходящ за счетоводните машинации, които Бай Хенри върши редовно с тия симпатяги от Red Bull.

  5. 16 hours ago, Dacheff said:

    Чакай, ти мислиш, че Маунт е някакъв топ футболист ли?

    Мисля, че е полузащитник, който вкарва и прави асистенции повече от задоволително и че щеше да е качествен заместник на Фирмино. Да оставим настрана фактът, че за британец си е топ класа. Смятам, че е в голям плюс за Манго и минус за нас, че несъумяхме да го привлечем, обаче факторът Шампионска лига си казва тежката дума. Дано само след края на идващия сезон не сме пак извън Шампионска лига именно заради подобни трансферни пропуски.

  6. Quote

    Benfica 'confident' over Man Utd Ramos bid

    Benfica president Rui Costa - remember him? - is said to be 'confident' Man Utd will reach their asking price of £69m for striker Goncalo Ramos, reports Portuguese newspaper Correio da Manha.

    Previous rumours had suggested Benfica would hold out for a full €100m (£86.4m) - but the paper claims they have now dropped their asking price, with the aim of tempting United into meeting his valuation.

    Бай Хенри да гледа как се прави истински Moneyball
     

  7. Той за Италия се глашеше, ама Юве глътна вода, та единствено двата Милански, ако се разберат / са се разбрали. Аз Фирмата отдавна не го броя за първия състав, още повече да преподписва. Ще се разделяме, по живо, по здраво и ще дирим нов сеньор, само дано не тоя от Вълците.

  8. Много са ми смешни напъните на повечето англета да оправдаят наема на пожар на Артур с контузията на Хенди. Нито са взаимозаменяеми, нито пък Клоп е имал някакво намерение да връща Хенди сред първия избор, просто дефицита на здрави футболисти в центъра на полузащитата налагат тия експерименти. За мен трансферът на Артур е бил отдавна договорен, а Хенди доиграва вероятно последен сезон и на лято с чичи Милнър са пенсия, или за Щатско. Ще ги върти с Тиаго с Артур и ще има много пасове за Дарвин, че трябва да настига оня едноокия циклоп. Просто след като се опари с Кейта, Клоп не смее да изсипе големи пари за някой, за който очакванията са големи и пипа предпазливо с наема.

×
×
  • Създай ново...