Jump to content

Scouserrr

Потребители
  • Брой теми

    185
  • Joined

  • Последно видян

  • Спечелени дни

    3

Scouserrr last won the day on March 18 2023

Scouserrr had the most liked content!

1 Follower

About Scouserrr

  • Рожден ден 15.03.1992

Допълнителна информация:

  • Пол
    Мъж
  • Любим играч
    А.Робъртсън

Последно видят от:

8554 profile views

Scouserrr's Achievements

  1. Уф, супер звучи колега, наздраве!!! Така ми се пийва и на мен, ама съм на антибиотик и не мога в момента, баш така за мачовете, когато е най-сладко.. И от мен пожелание за Галатасарай да тряснат баш Манго довечера!
  2. Мен, сори за спама и за късното писане спрямо този твой пост. Но гледайки начина ти на писане, как натъртваш играчите, които според теб не стават с големи букви и как съм те виждал във форума на Гонг, съм убеден, че ти си този, който там се пише "kingofpop" и си голям фен на Барса.. Та, мисълта ми е, смисъл просто ми е интересно защо си в нашия форум? Не целя да се закачам или нещо от сорта, просто ми е интересно и затова се извинявам предварително и хубава и спокойна вечер.
  3. Аз също много обичам Фирмино и определено много ще ми липсва.. Вие сте написали всичко за него, всичко което го прави такъв любимец за всички ни. Аз като цяло съм яката сантиментален и добре, че не съм треньор на отбора, че и аз като Клопо няма да искам да махам играчите, които са ни донесли толкова радост и усмивки. Принципно ми е мъчно за почти всички наши футболисти, когато напускат или се отказват, тук таме има изключения като някой папагали играли в нашия отбор, за които даже се радвам, когато си тръгват, хехе. Боби с гол в неделя срещу Манго, Амин!
  4. Да, мен той ме запали по тениса, но жалко, че не успяхме да му се радваме за повече време. Финалът с Гаудио е класика, но и е сърцераздирателен за мен, подобно на това как загубихме титлата от Сити на 3 пъти за съвсем малко.. @Stivi_G, няма за какво да се засягам, братле, глупости. Прав си, смисъл Кория беше много повече от само бързина за мен, страшни минаващи удари, къси топки, много техничен, но тениса се измени и той щеше да е силен само на клей и нямаше да бъде най-силният дори, но каквото такова. Иначе да, имаше много добри играчи, зная ги всичките, които ги споменахте и наистина тенисът беше по интересен и за мен тогава. Сега гледам само мачовете от шлемовете и то не винаги. Успешна и хубава седмица на всички и дано уикенда да ни зарадват нашите момчета.
  5. Моя любим тенисист беше Гийермо Кория (не знам дали сте го чували). Беше най-добрия на клей преди Надал, загуби финала 2004-та на Ролан Гарос, водейки с 2-0 сета и 3-0 гейма и после и контузии го съсипаха и рано се отказа от тениса, как да е де. Исках да кажа, че не харесвах Федерер, защото биеше моя човек. Но вчера изгледах целия мач, както и сцените след мача, чак настръхнах и мога да кажа, че Федерер е уникален играч, уникален човек и единствен по рода си. Рафа и Джокович също ще се откажат скоро (поне Надал де) и ще липсват и да, тенисът вече няма да е същия, но това е животът-нищо не е вечно.
  6. Тоя Каземиро толкова да ми е противен и да го мразя, а сега в баш манго ще ми е още по противен. Не знам как си избират футболистите манго, ама всичките са им гадни, противни, ши*ани мангали..
  7. И на мен ми беше много симпатичен Шак и ще ми липсва. Определено не пасна на отбора много, но като цяло, когато е играл, се е представял добре и аз съм доволен от него, даже ми се искаше да го гледам по-често, но минало. За мен този играч си има много качества! Късмет за напред Шак и YNWA!
  8. Адски тежко ми е, че Стивън Джерард вече не е играч на Ливърпул. Страшно много ми липсва този човек. Неговата страст, хъс, борбеност, всеотдайност и обич към отбора. Колко хубаво би било да можем да върнем времето назад и Стивън отново да е млад и да е ключова част в нашия любим отбор, но уви времето е по-силно от всичко.. Такива пасове, такива удари, такива голове, такива шпагати, просто всичко е толкова уникално и страхотно при нашия Стиви. Не само на мен/нас ни липсва Джерард, но и на отбора. Ливърпул в момента няма лидер, няма го Стивън, който да ги поведе по пример, както имаше израз: "Steven Gerrard lead his team by example"
×
×
  • Създай ново...