Jump to content

Red_Merseyside

Потребители
  • Брой теми

    618
  • Joined

  • Последно видян

  • Спечелени дни

    2

Everything posted by Red_Merseyside

  1. Тук съдия е хомосексуалиста Майк Райли, придворния лакей на Фъргюсън.
  2. Отново скандално съдийство в мач на Ливърпул. В първия кръг неотсъдена дузпа за игра с ръка на Николас Джаксън в мача срещу Челси (1-1). "Засадата" срещу Тотнъм (загуба 2-1). Неотсъдена дузпа за игра с ръка на Люк Шоу в мача срещу Манго (0-0). Неотсъдена дузпа за игра с ръка на Мартин Йодегор в мача срещу Арсенал (1-1). Смятайте колко точки са изгубени само от тези 4 мача, някои определен кръг от хора решават и нарочно ни спират. И не никой не може да ме убеди в противното. Трябва да се научим като в шампионския сезон, въпреки съдиите да си взимаме мачовете (като в случая срещу Бърнли). Днес в почивния ден имах времето и "честта" да изгледам студиото преди мача. Относно гостите в студиото - единия е фен на Манго, а другия фен на Сити. Този единия каза че Ман Сити пак ще са шампиони и едва ли не случайно сме на второ място, че видиш ли вкарваме доста голове в последните минути. Другия каза че стартовия състав не е отбор за 3-4 място. Даже не знаех, че е футболист и му забравих името вече. В последно време явно има забрана от шефовете на Диема да се канят фенове на Ливърпул.
  3. Пак им дадоха дузпа на Сити в труден момент, Челси играеха много добре, задържане на Халанд има, но Тиаго Силва отиграва топката преди това. Въпрос на преценка на съдиите и както винаги всички ситуации отиват в полза на Ман. Сити. Абсолютен фарс е Висшата лига в момента.
  4. Заместника на Родри - Ковачич не е изгонен през това първо полувреме. Сега ясна ли е тенденцията след Тотнъм - Ливърпул, за кой отбор се наклоняват везните - Ман. Сити... и най-края пак те ще са шампиони. Това първенство е толкова корумпирано, все едно Пеевски е шеф на съдиите и ФА. Корупция по високите етажи на властта, както се казва по нашите географски ширини...
  5. Челси биха един от почти сигурните изпадащи отбори - Лутън, Стърлинг вкара 2 гола и разбирачите започнаха да говорят, сами сме си виновни че не ги победихме първия кръг, защото в момента са трагични като игра.
  6. Не се и учудвам на този картон за Форест, нали трябва да спасяват Манго, а Стюърт Атуел е уникален боклук като съдия.
  7. Играч който не иска да играе за даден отбор, не е за този отбор, каквито качества и да има този, Ливърпул не трябва да съжалява, просто излезе голямо леке като човек. На мен други ми е интересно, Челси сега, ако вземат и Лавия, недосегаеми ли са за финансовия феърплей или най-вероятно всичко е както в българската поговорка: "Мижи кьорчо, да те лажем" и имат някакво лоби някъде.
  8. Критично слаб удар има Фирмино, все едно страда от безсилие и не може да ритне топката по-силно. Добре, че вчера футболиста на Шефилд Юнайтед си вкара автогол, топката излизаше извън вратата след поредния анемичен удар на Фирмино. Лятото трябва да се мисли за някаква алтернатива на тази позиция.
  9. Рейна винаги в социалните мрежи се е изказвал ласкаво за Ливърпул, отиде в слаб отбор като Вила с риск в края на сезона да пише в личното му CV - изпадащ. Няма да му е лесно с такива нещастници като Дринкуотър, който за последните два сезона няма записани игрови минути и сега изведнъж два мача титуляр за Виланите ... няма логика :sarcastic:
  10. Ribena-ta прави чудеса с Милнър :sarcastic: . Еталон за подражание на младите футболисти и въобще хората в UK. Изключителен професионалист и атлет.
  11. За пореден мач се убеждавам, че Вайналдум е един от най-безполезните ни играчи. Все едно играе с някакви ботуши тип "Котаракът в Чизми. Ако ви е приятел, да се чудите как да го излъжете, само за да не го викнете, като играете на малки вратички :sarcastic:. Просто попълва бройката до 11 полеви перфектно.
  12. Няма лошо, че жена му си е сложила силикон в гърдите, Фирмнио само да не си сложи силикон в устните. Да не се окаже скрита лимонка като Томас Хитцпелбергер :D. Аз недоумявам как може да има мъже с обратна ориентация, при толкова красиви и не*****ни жени на този свят, но това е друга тема вече. Нека е жив и здрав и да мачка на терена, пък той самия си знае каква му е сексуалната ориентация.
  13. Този момък не е ходил в казарма :sarcastic:, но повечето мъже са такива в днешно време.Нека поне да показва класа на терена.
  14. BREAKING: Can's future is in the air. He's been stalling over a new contract & clearly believes he’s worth more than #LFC are offering. Hopefully it will be sorted before the end of the season. If he doesn’t sign then it’s likely he will be sold. (James Pearce) Ако тази информация е вярна, иска повече пари, обаче на какво основание като не показва нищо този сезон. Взел се е за голяма работа...
  15. Не му обръщай внимание тогава ...
  16. Адски посредствен и слаб футболист е Лукас Лейва. Това момче, ако го попитате и той няма да ви каже как е станал професионален футболист. За мен е пълна загадка. Явно на някои хора късмета ги спохожда доста в живота. Лукас е футболист на Ливърпул от почти 10 години, от начало Рафата го използваше за ротация във важния сезон 2008-2009 (тук го отдавам като грешка на Бенитес), всички помните тогава колко равни мача имахме този сезон и на практика те ни лишиха от титлата. Както си говорихме , това момче от 10 години е на едно и също ниво, а играеше с играчи от световна величина като: Джерард, Алонсо, Масчерано, Торес, Суарес и други. Нищо не прихвана от тях. Изключително бавен, закъснява за единоборствата, няма футбол в него, струва ми се плах и страхлив, прави малоумни нарушения около наказателното поле от което страда отбора (миналия сезон срещу Борусия в Лига Еврпоа, тази година като гости на Челси в последните минути, добре че тогава Лондончани не се възползваха, мачът срещу Тотнъм за Купата на Лигата с дузпата която направи, грешката срещу Лестър). Това са факти от последния и този сезон. За предишни сезони съм му забравил тъпите грешки. Единственото ми обяснение, че се намира в отбора, е да запълва дупките. Мнението на Джерард за него е изключително положително. Сещам се, че в книгата си той пишеше, че Лукас е добро и трудолюбиво момче. Някои ще кажат, че е всеотдаен, еми и аз (и повечето от вас) да взимат по 50 хилки на седмица ще се скъсваме да се доказваме и да даваме всичко от себе си. Мнението може да е негативно, но това е самата истина. Не желая да влизам в спорове с тези които го харесват.
  17. Рууни е най-слабият от целия отбор това полувреме, лежи на стари лаври. Вече не е същия играч от 2 години.
  18. Тцтц голяма прокоба са тези контузии... Мане е здрав като бик и ще получи нелепа контузия в рамото, след страхотния старт срещу Арсенал... дано да е малкото зло :(
  19. Тцтц онемях. На къде отива този свят ? Фирминката го раздава доста странен тип с тези прически и този стил на обличане. Кой знае, може да му е писнало от жена му и да търси нещо в мъжете, а в нашия отбор може да се обърне към Сако, и ще остане задоволен при всички положения :D :D :D
  20. Отказва се от националния отбор на Англия след 61 мача. https://www.theguardian.com/football/2016/aug/05/james-milner-retires-england-international-football-sam-allardyce-liverpool
  21. Да, от този сезон започват да въвеждат. Първият мач в Петък вечер за сезона е във втория кръг: Манчестър Юн. - Саутхямптън. Петък, 16 Септември: Челси - Ливърпул.
  22. Това момче до Джан е неговия брат. Доста снимки има качени с него в Инстаграм.
  23. Аз нямам дългосрочен договор, при мен това е добре. Плащам за 1, 3 или 6 месеца напред, колкото си преценя. Даже има някакви чужди програми, където миналата година даваха мачовете от Висшата Лига. Дано ги има и тази година. Иначе, ако Мтел вземат правата и няма мачове по телевизията, ще се мъча с линкове по интернет. Прави сте, тези които искат да гледат по телевизията - друго е по тв-то, друго е пред лаптопа.
×
×
  • Създай ново...