Jump to content

Red_Merseyside

Потребители
  • Брой теми

    618
  • Joined

  • Последно видян

  • Спечелени дни

    2

Постове posted by Red_Merseyside

  1. On 11.03.2024 г. at 8:49, J.N.K. said:

    Попадна ми едно клипче във фейсбука - https://fb.watch/qKoGs8KYyl/

    Въпросът е колко точно червени картона бяха спестени в този мач. 😂 

    Който отбор какво иска да прави, накрая шампион е този, който ФА решат.

    Тук съдия е хомосексуалиста Майк Райли, придворния лакей на Фъргюсън.

  2. Отново скандално съдийство в мач на Ливърпул.

    В първия кръг неотсъдена дузпа за игра с ръка на Николас Джаксън в мача срещу Челси (1-1). "Засадата" срещу Тотнъм (загуба 2-1). Неотсъдена дузпа за игра с ръка на Люк Шоу в мача срещу Манго (0-0). Неотсъдена дузпа за игра с ръка на Мартин Йодегор в мача срещу Арсенал (1-1). Смятайте колко точки са изгубени само от тези 4 мача, някои определен кръг от хора решават и нарочно ни спират. И не никой не може да ме убеди в противното. Трябва да се научим като в шампионския сезон, въпреки съдиите да си взимаме мачовете (като в случая срещу Бърнли).

    Днес в почивния ден имах времето и "честта" да изгледам студиото преди мача. Относно гостите в студиото - единия е фен на Манго, а другия фен на Сити. Този единия каза че Ман Сити пак ще са шампиони и едва ли не случайно сме на второ място, че видиш ли вкарваме доста голове в последните минути. Другия каза че стартовия състав не е отбор за 3-4 място. Даже не знаех, че е футболист и му забравих името вече.

    В последно време явно има забрана от шефовете на Диема да се канят фенове на Ливърпул. 

  3. Пак им дадоха дузпа на Сити в труден момент, Челси играеха много добре,  задържане на Халанд има, но Тиаго Силва отиграва топката преди това. Въпрос на преценка на съдиите и както винаги всички ситуации отиват в полза на Ман. Сити. Абсолютен фарс е Висшата лига в момента.

  4. Заместника на Родри - Ковачич не е изгонен през това първо полувреме. Сега ясна ли е тенденцията след Тотнъм - Ливърпул, за кой отбор се наклоняват везните - Ман. Сити... и най-края пак те ще са шампиони. Това първенство е толкова корумпирано, все едно Пеевски е шеф на съдиите и ФА. Корупция по високите етажи на властта, както се казва по нашите географски ширини...

  5. Челси биха един от почти сигурните изпадащи отбори - Лутън, Стърлинг вкара 2 гола и разбирачите започнаха да говорят, сами сме си виновни че не ги победихме първия кръг, защото в момента са трагични като игра. 

     

     

  6. Играч който не иска да играе за даден отбор, не е за този отбор, каквито качества и да има този, Ливърпул не трябва да съжалява, просто излезе голямо леке като човек. 

    На мен други ми е интересно, Челси сега, ако вземат и Лавия, недосегаеми ли са за финансовия феърплей или най-вероятно всичко е както в българската поговорка: "Мижи кьорчо, да те лажем" и имат някакво лоби някъде.

  7. 21 hours ago, Raybeez93 said:

    А вярно ли е, че Вила ще вземат 30 милиона ако Момичето с диадемата стане шампион? Затова ли бяха тези напъни днес и какво да очакваме от тях в последния кръг , ако още не е решена титлата?


    Sent from my iPhone using Tapatalk

    За Грийлиш ли говориш? Или за някой друг? 

    Грийлиш, който носи 3 ХS размер шорти е уникален, стегат го та***ците, за да му се личат мускулите на краката, уникален английски джендър. 

    Иначе Вила играха много нахъсано, особено първото полувреме, слаб мач като като цяло, важно е че взехме победата.

    Днес очаквам Вълците да свалят гащите срещу "най-великия" мениджър Пепи.

     

  8. Аз не им гледам мачовете на Сити.

    Всичко изглежда приключило в битката за титлата, Уулвс са много слаби в момента не очаквам да им вземат точки, Мойс и Уест Хям бяхa добри преди няколко месеца, в момента Чуковете изглеждат доста уморени в мачовете.

    За втори сезон смело мога да кажа, че съдиите ни отнемат титлата, другия такъв беше 2008-2009. Мачовете на Ман Сити с Уулвс и Евертън бяха ключови, и нашия мач с Тотнъм. Ето детайлите, които направиха разликата. Не мисля, че Ман. Сити са по-добри от нас.

    Английските хомосексуалисти  да го д*хат, може би тях ще ги съдят на "оня" свят като им дойде времето. 

    Ит'с невър каминг хоум - боклуци долни.

  9. 18 hours ago, Stivi_G said:

    Винаги сме от губещата страна. 2009 когато загубихме титлата от Манго, при все че ги бихме и в двата мача, както и Челси, бяхме пак ощетени.

    Губейки от Тотнъм на полувремето с 2:0 на Манго им свиреха измислена дузпа за нарушение извън наказателното. Ранен гол в началото на второто полувреме и обрат за 5:2. 

    Един скучен мач с Евертън им дадоха пак някаква измислена дузпа и биха с 1:0. 

    Само от тук 4 точки разлика, с колкото и Манго спечели титлата. 

    П.С. И като добавим кaлитарския гол беше на  Македа за 2:2 срещу АВ в последната минута от добавеното продължение.

    Сещам се много добре, сега е абсолютно същото само че се бута другия отбор от град Манчестър - Сити.

  10. Уулвс - Сити 0-1, измислена дузпа за арабите -  игра в гърба на Жоао Моутиньо. 

    Тотнъм - Ливърпул 2-2, не даден червен картон на Хари Кейн през първото полувреме, през второто не свирена дузпа срещу Диого Жота.

    Евертън - Сити 0-1, не свирена дузпа за махленска игра с ръка на Родри, съдиите "минават метър" с някаква засада на която не видяхме/виждаме повторение, най-вероятно накрая ще си измислят някакво повторение и ще начертаят "точно" линиите.

    Така от тези три мача Сити имат 6 точки повече от Ливърпул, което е твърде много. Това първенство се превръща в абсолютна порнография, която се вижда по-често по българските терени. Не може да се борим срещу петролните пари от Близкия Изток.

  11. Стига бе хора, навън съм, но чета вашите коментари че е имало засада.

    Това първенство и като цяло футбола е абсолютен фарс, последно време гледам все по-малко мачове от ВЛ направо съм отвратен и омерзен вече....

  12. Днес дали ще дадат дузпа за дайвинг на Рахийм... Пепката ми e един такъв грешен човечец, винаги говори че е ощетен, нищо че намазаха този сезон страшно много точки от съдийски аванти... 

  13. Без Мане и Салах толкова. Иначе нямаме нужда от трансфери. Бай Хенри се е стиснал като габровец. Нека си пази зелените гущери. 

    50/50 е да продължим, никаква идея нямахме как да вкараме гол, Минамино с уникален пропуск. 

    Фирмино вече не е нужен на този отбор, вчера беше абсолютно безполезен и безидеен.

  14. Преди 2 седмици писах, че всичко е с арабите - съдии, късмет и не знам си какво още. Днешния мач го потвърждава.

    Мястото на Стюарт Атуел не е във Висшата Лига, но е много удобен да изпълнява определени поръчки.

  15. 1 hour ago, baivan said:

    Burnley-Everton postponed because of Covid cases

     

     

    Отложен е също и Уулвс-Уотфорд. До момента 3 мача за Боксинг Дей са отложени, като нищо да станат и повече в следващите часове преди кръга.

  16. 24 minutes ago, flyhorse0906 said:

    На мен ми е много чудно как в Сити няма ни един ковидясал.Няма да се учудя ако нещо ментят с тестовете.Тамън на Пепо му е паднало да играе срещу отслабени отбори, конкуренцията и те да губят точки заради болни играчи, пък тъй да си натрупа комфортна преднина.

    Пепката е доблестен мъж, не ми се вярва да лъже.

     

    22 minutes ago, Raybeez93 said:

    И при колко заразени се отлага мач, че нещо не става много ясно? Челси и ние сме бая потърпевши в момента.

    Челси даже имат повече заразени, но и аз не знам точната бройка за която може да се отложи мач.

×
×
  • Създай ново...