Jump to content

Сиймор

Потребители
 • Posts

  2,296
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

Сиймор last won the day on March 3

Сиймор had the most liked content!

Допълнителна информация:

 • Любим играч
  Л.Кариус

Recent Profile Visitors

10,999 profile views

Сиймор's Achievements

Advanced Scouser

Advanced Scouser (6/10)

4.4k

Reputation

 1. Абе, аз не вярвам да ги отстраним, но днес за 30 минути станах вярващ. После ми мина бързо...
 2. Тази сутрин Лейкърс успяха да ми разбият детските мечти както само те си могат. Ужасен край на един мач започнал толкова добре. Отдавна де се бях вкисвал след тяхна загуба. Последната четвърт беше някаква агония. Играчи които се влачат по игричето и напълно безпомощен и безполезен треньор. Защо им трябваше да се напъват за елиминациите изобщо?
 3. Е, то е ясно, че за топ първенствата става дума. Базикам се с нашето гига мега яко първенство. Ако питаме диемаджиете нашето първенство е на световно ниво.
 4. Би било напълно логичен финал, но наистина е доста интересен шампионата и силите са изравнени. Денвър са силни, но не са непобедими в плейофите. Като цяло Запада е доста по конкурентен.
 5. Ливърпул миналия сезон 5 сега са 1-2 И ние сме в този елитен клуб на аутсайдери объркали сметките на богатите клубове, нали?
 6. Не знам какво да кажа и как да го кажа да не ме накажат пак? Зидан и случайност в едно изречение?? Добри ми приятелю, тези две неща не съществуват заедно дори в една Вселена. Малко математика за напреднали. 14=14, нали? Следователно Зидан = Клоп Клоп не е случаен специалист, нали? Следователно Зидан не е случаен. Логика.
 7. Дано дясното крило все пак да има два крака! С цялото ми уважение към хората с един крак и протези.
 8. За мен няма драма, защото това е отборен спорт. Пилотите идват и си отиват. Ферари е завинаги. Все ми е тая къде къде е карал Хамилтън. Дано ги направи шампиони въпреки, че съм скептичен. Но и аз реално не следя шампионата вече. Поизстина любовта към този спорт.
 9. По добре късно от колкото никога. Добре дошъл в правата вяра!
 10. Демек, всички ще се реализират по най-добрият начин...
 11. Още ли е действащ футболист? Голям звяр беше.
 12. Интересно след 10 години кой къде ще играе от тези деца на Несебър и Барселона?
×
×
 • Create New...