Jump to content

Сиймор

Потребители
  • Брой теми

    2239
  • Joined

  • Последно видян

  • Спечелени дни

    20

Постове posted by Сиймор

  1. 2 hours ago, ReD_Gerrard said:

    А не, никой не беше чувал за Зинедин Зидан преди да поеме Реал. Никаква репутация в света на футбола, не е легенда на Реал, никакъв авторитет сред играчите. Сигурно е бил треньор в трета френска лига, когато геният Перес решил да спести от скъп треньор и го докара за къси пари, па той взе че му върза.

    Нещо не схванах мисълта ти, но грешката е при мен вероятно. Коментираме бъдещият треньор или търсим идеалния плеймейкър? Ако е второто Слот не върши работа. Изброих велики треньори някои от които не са били легендарни футболисти, но са изградили авторитет и кариера. И са спечелили страшно много трофеи. Но са почнали от нулата като мениджъри. Някой обаче е повярвал в тях и им е дал шанс. И те са се възползвали. 

    Други като Балъков, Стоичков, Матеус, Бастен, Бергкамп, Давидс, Анри и т.н. не станаха големи треньори въпреки,че са легенди и всеки ги уважава, нали? Или пак нещо се омотах? 

  2. Какви са визитките на Шенкли, Пейсли, Фейгън, Фъргюсън, Бъзби, Кройф, Далглиш, Гуардиола, Енрике, Зидан, Дел Боске и Анчелоти преди да поемат първият си гранд? Съмнявам се да са чак толкова по богати от тези на Аморим, Слот, Алонсо или Джерард. Или пак греша? 🙂

  3. Леверкузен с Бербатов в последния момент се провалиха в три турнира в един сезон, дали пък съдбата, късмета или каквато и да е висша сила няма да ги компенсира с три трофея сега? Надявам се, че ще направят требъл с Алонсо. С играта си го заслужават. 

  4. «Тенерифе»

    «Валенсия»

    «Ливерпуль»

    «Интернационале»

    «Челси»

    «Наполи»

    «Ньюкасл»

    Личные достижения[править | править код]

     

  5. 2 minutes ago, kumarmd said:

    Само много верни привърженици на Лейкърс могат да вярват, че имат какъвто и да било шанс срещу Денвър. Класата на Нъгетс е изключителна с дълга ротация и всеки един в нея пасва точно. Джамал Мъри е един от най-подценяваните играчи!!!

     

    Трудно някой ще спре Нъгетс, ако трябва да прогнозирам, мога да дам шанс на Клипърс с Кауай, поради много широкия състав, който притежават, но нека първо се справят с Далас. 

     

    Абе, аз не вярвам да ги отстраним, но днес за 30 минути станах вярващ. После ми мина бързо... 🤣

  6. 8 minutes ago, thekop said:

    Рийкард не ми го хвалете, че на Евро2000 на тепсия му туриха полуфинала с червен картон и две дузпи срещу Италия и пак не видя финал!

    Лош късмет. Нидерладия игра фантастично и заслужаваха финал и титла. Подведе ги психиката на някои ключови играчи, а не селекцията и постройката на отбора. Не виждам къде е сбъркал Рийкард тогава.

  7. 11 minutes ago, tsbalabanov said:

    Дай нещо по-отскоро, де. Те ако имаха школа, нямаше да въртят едни и същи бездарници начело на холандския национален отбор в последните 15 години. 

    А искам само да отбележа, че ментето, което сега е начело на първия в Холандия - Питър Бош, игра финал в ЛЕ и излъга Дортмунд, че е треньор, после го изгониха и мина през Леверкузен и не знам още кой, преди пак да се върне в Холандия, където си гази. Нивото е изключително ниско и който се мъчи да го обори това, само се опитва да се самозалъгва. Арне Слот няма как да е успешен в Ливърпул, защото след Клоп, класиране в топ 4 вече няма да се счита за успех, макар, че смятам, че и това ще е непосилно за нас в следващите сезони. 

    Тен Хааг е доста добър. В Англия единствените които са с класа над него в момента са Гуардиола, Клоп и Емери. Останалите са по зле от него. Артета може би се доближава до класата му и Почетино. Да е начело на Аякс и Манчестър означава, че е доста добър треньор. 

  8. 16 minutes ago, Stojkica said:

    Да, трима са, съвсем изтървах Кройф, визирах Микелс и Хидинк.

    Рийкард е много далече от топ треньор, даже и посредствен е леко пресилено за него.

    Ван Гаал е меко казано спорен. Но е много далеч от тези тримата.

     

    Като треньор[редактиране | редактиране на кода]

    180px-Frank_Rijkaard_%282007%29.jpg Франк Рийкард като треньор през 2007 г.
    Нидерландия Нидерландия
    • Полуфиналист на Евро-2000 (бронзов медал)
    Испания „Барселона“
    Индивидуални
    • Треньор на годината в Испания по версията Don Balón (2): 2005, 2006
    • Треньор на годината по версия на УЕФА: 2005/06
    • Най-добър треньор на отбор за годината по версия на УЕФА: 2006
    • Най-добър треньор в света по версия на IFFHS: 2006
    • Треньор на годината по версията Onze d’Or: 2006
    • Колко да е посредствен? Не съм му адвокат, но ако Рийкард не го броим за топ треньор тогава аз не знам какво е футбола като спорт. Вероятно е това. Аз не разбирам нищо от футбол. 🙂
  9. Just now, Stojkica said:

    Глупости. Един няма като за свят при тях. От двамата, които ставаха за нещо, единият почина преди няколко години, другият е на 77.

    Ринус Микелс, Йохан Кройф, Рийкард, Хидинк, Ван Гаал са топ треньори в последните 50 години. Имат и още доста които са достатъчно добри без да са световна класа. Където е текло пак ще тече. Това, че Де Бур или Бастен не са станали велики треньори не означава, че школата е слаба. 

  10. Погледнах състава на Фейенорд и се хванах за главата! Точно 3 съм чувал и те са средняци. Гръцкия вратар, словашки защтитник и ирански нападател. Другите са напълно непознати за мен. И с този състав са втори в Холандия. Треньора наистина е добър. Казвам го без ирония. Прави от нищо нещо. Холандската треньорска школа е също добра както испанската, италианската и португалската. Ако ще е британец по добре да е Джерард, ако е чужденец този Слот не изглежда толкова зле предвид играчите с които разполага и резултатите които постига.

  11. 37 minutes ago, Mar70 said:

    Аз си мисля, че ще е Де Зерби. Той остана единствен от уж топ кандидатите в нашия списък. Както се вижда, за никъде другаде не го спрягат, а и нали новия спортен директор му е голям фен. Според мен там ще натиснем. Проблема е, че за мен Де Зерби е много близко с това, което беше Брендън в Суонзи. Направи 1 добър сезон и айде. В момента Брайтън са горе долу като миналата година, което е похвално, но не изпъкват нито с игра  нито с резултати. Може би накрая Тухел или Емери ще бъдат по - добрият избор.

    Ако Брайтън бият 3 на нула Ман Сити след няколко дена веднага да подписваме със Зебрата!

    Извън шегата се надявам  да вземем Джерард. Може да се получи ефект както при Гуардиола, Енрике и Зизу.

  12. 14 minutes ago, Raybeez93 said:

    Гари О Нийл ще е подигравка с всички фенове на отбора. Ще сме все едно лятото на 2012, когато представихме посредственяка Брендън Роджърс, защото бил направил фурор със Суонзи, този е същия само че уж се представял добре с Уулвс.. човек, който не е спечелил нищо нито като треньор, нито като футболист. 

    Значи е много гладен за успехи и трофеи...

  13. 2 minutes ago, alex59 said:
     
    🇵🇹 Ruben Amorim returned to Portugal after meeting West Ham board in London on Monday. West Ham presented their project and will insist for Amorim; nothing done yet, while discussions with Liverpool are on stand-by. Amorim will discuss his future steps with his agents.

    Напомня ми на бързите срещи. Отиваш на мероприятието и започваш да обикаляш масите, за да говориш с мацките за по няколко минути, в които трябва да решиш дали сте един за друг. Дали ще му върже някой на Аморим ако обикаля така като пипирудка от цвят на цвят? 

  14. Тази сутрин Лейкърс успяха да ми разбият детските мечти както само те си могат. Ужасен край на един мач започнал толкова добре. Отдавна де се бях вкисвал след тяхна загуба. Последната четвърт беше някаква агония. Играчи които се влачат по игричето и напълно безпомощен и безполезен треньор. Защо им трябваше да се напъват за елиминациите изобщо?

  15. 6 minutes ago, Dr.G. said:

    Може да бъде изображение с 3 души, хора, играещи футбол, хора, играещи футбол и текст, който гласи 'AH REDAT REDAT AXA AA ANA com'

    Jordan Henderson was spotted back at AXA Training Centre recently and this is why!

    It transpires that the 33-year-old has undergone his rehabilitation away from Amsterdam, and has even taken in work back at Liverpool's AXA Training Centre.

    The Mail's Mike Keegan reports that Henderson was seen undergoing an “intense one-on-one fitness session” after international duty with England last month.

    Новият мениджър? 

  16. 1 hour ago, Shinobi said:

     

    Със сигурност очакванията при нас са в пъти по-големи отколкото при Чуковете. Второ - Мойс е по-лесен за наследяване от Клоп.

     

    Демек не ФСГ, а Клоп е виновен, че не можем да намерим нов мениджър. Юрген е нещо като Стефака Костадинова. Много висока летва. 😀

  17. 1 hour ago, Taipan said:

    Навремето, когато аз го практикувах този спорт, това беше "0" % дузпа! Дори жълтеница за нападателя за умишлено подвеждане на съдията! И никой не може да ме убеди, че умишленото спъване в легнал вече на земята защитник е някакъв фал, па камо ли дузпа...все повече гейски истории в този спорт! Ако не вярваш на мен - питай Кара или Рой Кийн / от мен да мине, не питай Нийл Ръдак или Вини Джоунс / 🤣

    Ако за теб дузпа е само когато нападателя е със счупен крак, в кома или мъртъв, то тогава срещу Елиът няма нарушение. Радвам се, че не съм играл футбол срещу теб. 😀Бъди жив и здрав!

×
×
  • Създай ново...