Jump to content

Kimi

Потребители
  • Брой теми

    1078
  • Joined

  • Последно видян

  • Спечелени дни

    6

Kimi last won the day on May 25 2022

Kimi had the most liked content!

About Kimi

  • Рожден ден 6.05.1992

Допълнителна информация:

  • Любим играч
    Не казвам

Последно видят от:

Опцията за последните посетители е деактивирана и не се показва на други потребители.

Kimi's Achievements

  1. И аз гласувах за Джерард, ама това да е топ 10, еле па за цялата история... Малко ако се разровя ще извадя половин дузина по- красиви голове. На прима виста ми идва този на акъл
  2. Разбирам да не харесваш как играе Къри, отбора му или каквото и да е, твоя си работа, ама да се сипят обиди на абсолютно никаква почва е несериозно.
  3. Днеска на пресконференцията след мача една репортерка го пита за MVP- то и той на доста висок глас и отвърна (абе баш си викна)- "Ние сме шампиони защо започвате с този въпрос?".
  4. Напълно заслужена титла. Дори и най- големите критици на Уориърс през годините нямат какво да кажат за този сезон. Мач 4 обърна серията, Голдън Стейт играха брутална защита и "задушиха" Бостън, Къри получи достатъчно подкрепа, накрая дори Грийн се разигра, че и днеска вкара няколко тройки. Без да съм някакакъв тактически разбирач мога да кажа, че Стийв Кър е гений. За Селтикс- липсваше им опит, а Тейтъм направи много слаби финали. Една ситуация от мача днеска описва защо Бостън падаха- Хорфърд (центърът им) е под коша, пази го Къри (1 глава по- нисък) и... Хорфърд подава на тройката. Еми... За финал ще кажа, че обидите по адрес на Къри са пълна глупост. Един от най- любимите ми спортисти, които някога съм гледа, човек, променил играта, много възпитан и обран семеен човек извън паркета, никога не се е забърквал в скандали. С тази титла и МВП-то вече никой нищо не може да му каже. Много се радвам за него. Ако това е лебедовата песен на него и отборът ще бъде един достоен шампионски завършек.
  5. Е, че то и сега е същото. Все едно Норич да тръгне да играе офанзивно на Етихад. В идеята има логика и не е никак лишена от смисъл.
  6. Абе не е точно така, щото като ти нашари 4-5 човека с жълти ще играят с едно наум, защото лесно могат да излетят при някое остро влизане. Идеята за петте минути не е лоша, но има опасност футболът да стане прекалено "мек" и играчите да не смеят да влизат по- твърдо. От друга страна би ограничило умишленото бавене на времето тип Чоло Симеоне.
  7. Категорично за петте смени и експеримента с робота- съдия. Против тъча с крак и още повече против за стоп часовника. Полувремената ще се разтеглят страшно много и ще стане негледаемо. Аз от много време имам идеята да се въведе още един картон с някакъв друг цвят. Той да е алтернатива на червения и при показването му играчът да е остранен за някакъв период от време и после да се върне в игра (като в хокея).За мене червен трябва да се дава само при опасни за здравето фалове или избиване на голов удар с ръка. Не е нормално за 2 задържания на фанелка (2 жълти) и някаква брутална балтия (директен червен) наказанието да е еднакво.
  8. Не гледах кой знае колко от сезона, но финалната серия няма шанс да се изпусне. Отличен шанс за изкупление за Клей след кошмарите с контузии, за Къри и критиките, че няма Finals MVP и като цяло за Уориърс след онзи кошмар през 2019-а. Къри е класа над всички останали в серията до момента и ако получи достатъчно помощ от другите в нападение (Клей, Уигинс, Пуул) ще вземат пръстените. На Селтикс до момента плюсовете са им тройките, защитата и слабата игра на Грийн.
  9. Ерлинг Холанд – пример за постепенно и умно футболно развитие Сделката на годината стана факт, още преди да започне трансферния прозорец. Ерлинг Холанд ще се присъедини към Манчестър Сити през следващия сезон, като освобождаващата му клауза от 75 милиона евро бе активирана, а заплатата му ще възлиза на 380 хиляди евро на седмица. Това по всяка вероятност ще е основният трансфер в кариерата на Халанд, а за да се стигне до него, той и неговият антураж имаха много последователни действия, с които да не пострада неговото развитие като футболист. В днешната статия ще разгледаме неговите трансфери, за да видим по какъв начин трябва да подхожда всеки един млад и перспективен играч към своята кариера. https://otzasada.com/erling-holand-primer-za-postepenno-i-umno-futbolno-razvitie
  10. Дивок Ориги – футболист като никой друг В един клуб обикновено има 3 типа футболисти – такива с легендарен статут, средно ниво или пълни провали. В редки случаи има играчи с такава харизма, че тя компенсира за техните футболни умения и те се превръщат в култови фигури. Един от тях е Дивок Ориги, който по всяка вероятност през лятото ще сложи край на своята паметна кариера в Ливърпул. И макар че често Юрген Клоп заявява, че белгийският нападател е и ще бъде легенда на Ливърпул, Ориги със сигурност няма как да бъде на едно ниво с техни икони като Кевин Кийгън, Кени Далглиш, Иън Ръш, Стивън Джерард и много други. В същото време обаче той няма как да бъде безразличен за феновете на тима, тъй като е отбелязал изключително ключови голове с червената фланелка. В днешната статия ще отправим поглед към най-култовите моменти от престоя на Дивок Ориги в Ливърпул. https://otzasada.com/divok-origi-futbolist-kato-nikoy-drug
  11. За Джошуа ще е възможно най- добре да не се изправя срещу Фюри. Само ще изтърпи ново унижение.
  12. Интересно, защо лейбъристката партия мълчеше, когато Нюкасъл бе купен от човек, признал, че е разпоредил разчленяването на журналист?
  13. Ще ми се да отбележа няколко неща от Олимпиадата. 1 Златните медали на легенди като Нейтън Чен, Линдзи Джакобелис и Ариана Фонтана. 2. Най- тъжните моменти бяха трите отпадания на Микаела Шифрин и неуспеха на Камила Валиева да вземе дори медал, след като тя имаше най- малко вина за целия скандал около нея. Много тъжно ми стана за момичето. 3. Фигурното пързаляне ми е новият любим спорт. Мога много да изпиша, но ще се спра само на женското състезание. Сцените накрая бяха просто... не знам как да ги опиша. Съсъпаната Валиева, която рухна от напрежение, плачещата Саша Трусова, която направи чудовищна волна програма, но не успя да спечели, шампионката Шербакова, която не знаеше дали да се радва. Всичките тези емоции, добавени към красотата на съчетанията и музиката на леда... просто имаше всичко. Другите състезания също бяха прекрасни. Галата тази сутрин за мене беше неофициалното закриване на Игрити, просто това си струваше да се види.
  14. Страхотна церемония по откриването на Олимпиадата. Много оригинално начало с обратното отброяване, използвайки китайските месеци, последнвано от хубава хореография. Парадът на нациите, който винаги съм харесвал, на чиито фон звучеше прекрасна класическа музика. И, разбира се, Imagine- една от най- великите песни в историята. Начинът на запалване на огъня също беше напълно неочакван.
  15. Еми аз съм за Сенегал на финала. Колкото и да харесвам Салах, Египет винаги са ми били изключително скучни за гледане, обикновено играят предпазлив и позоционен футбол, рядко стават атрактивни мачове с тяхно участие. Пожелавам успех на Мане, Кулибали и другите както на финала, така и на плейофите за Катар.
×
×
  • Създай ново...